Ledger Nano S Bitcoin Cüzdanı Siyah

4.500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ledger Nano S Bitcoin Cüzdanı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pekars Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN ARSLAN PEKGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1414047001200001 Vergi Kimlik Numarası: 0840896017
    Bu ürün pekars tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ledger cüzdan nano teknoloji ile oluşturulmuş dual çipli bir cüzdandır. Bilgisayar gibi cihazlara takıldığı zaman sadece sizin erişmenizi sağlar.
  • Nano S Bitcoin cüzdanı, pin kodu ile giriş seçeneği sunar. 4’lü şifreleme yöntemi ile güvenli kullanım sunar.
  • Hesaba ait şifreleme işlemleri, gizli anahtar ve kişisel bilgiler asla üçüncü tarafların eline geçmez.
  • Nano S'i Ledger Live uygulamasıyla beraber kullanıldığı zaman kripto paranız güvenli bir şeklide kalır.
  • Ledger cüzdan ile kripto paranızı büyütebilir, satabilir ya da değiştirebilirsiniz. Basit ara yüzü sayesinde birçok işlem hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.
  • Nano S Ledger cüzdan Bitcoin ve Ethereum altyapısına ait birçok kripto para birimini destekler. Kullanımı basit ve hızlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Ledger Soğuk Cüzdan Wallet Coin Kripto Nano S Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ledger Nano S Bitcoin cüzdanı, Bitcoin varlıklarının güvenilir donanım ile korunmasını sağlar. Ledger Nano S Bitcoin cüzdanı siyah, tipik olarak Bitcoin varlıklarını çevrim dışı şekilde depolayan ve internete bağlı olmaktan kaynaklanan tehditlere karşı bir güvenlik katmanı sağlayan şifreli bir cihazdır. Maksimum güvenlik ile kripto parayı kontrol etmenizi sağlar. Ledger Nano S, yüksek düzeyde koruduğu madeni paraları çevrim dışı kullanmanıza yardımcı olur. Ledger Nano S cüzdan ile kripto satın alabilir ya da değiştirebilirsiniz. İşlemler sırasında cüzdan yüksek güvenlik sağlar. Ürün, kriptoyu istediğiniz zaman istediğiniz yerde yönetmenize ve yatırım yapmanıza da yardımcı olur. Tüm kriptolar tek bir yerde boyutlara bağlı olarak cihaza yüklenir. Güvenliği sağlamak ve kripto parayı kontrol etmek için Ledger Nano S'yi Ledger Live uygulamasıyla birleştirip kolay kullanım sağlayabilirsiniz.

  • Güvenlik
  • Basit kullanım
  • Çoklu para birimleri

Güvenli Ledger Nano S Bitcoin Cüzdanı

Güvenli Ledger Nano S Bitcoin Cüzdanı

Ledger Nano S; Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, EOS, Stellar gibi kripto paraları destekler. Kapasite ihtiyaçlarını optimize etmek için uygulamaları cihaza güvenle yükleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Ledger Live'ı indirdikten sonra kripto uygulamalarını yükleyebilir ve hesap oluşturabilirsiniz. Ledger Nano S Bitcoin ile yapılan her işlem donanım cüzdanında onaylanarak kripto paranın güvenliği sağlanır. Ürün, 104X58X5 mm boyutlarına ve 16.2 g ağırlığa sahiptir. Mikro denetleyiciler ve konnektör bağlayıcı USB mikro-B ile kullanılır. CC EAL5+ sertifika seviyesine sahiptir. Fırçalanmış paslanmaz çelik ve plastikten üretilir. ARM işlemciler hariç masaüstü bilgisayarlarda, macOS, Windows ve Linux işletim sistemlerinde kullanılır. Ayrıca Ledger Bitcoin cüzdanı Android 7+ akıllı telefonlarla da uyumludur. Cihaz, madencilik için uygun değildir. Dünyanın popüler donanım cüzdanıyla kripto varlıklar korunur.

Ledger Nano S ile Sorunsuz Kripto Deneyimi

Ledger Nano S ile Sorunsuz Kripto Deneyimi

Ledger Live masaüstünden hesapları içe aktararak kullanılır. Ledger Nano S Bitcoin cüzdanı Nano S siyah ürününü masaüstü bilgisayara ya da akıllı telefona bağlamak için bir OTG kitine ihtiyaç vardır. Ürün, Bitcoin varlıklarını güvenilir donanım cüzdanıyla korur. Bu depolama cüzdanı, müşterilerin Bitcoin varlıklarını çevrim dışı olarak saklamasına yardımcı olur. Şifreli cihaz, yüksek güvenlik sağlar. Ledger Nano S Bitcoin cüzdanı siyah fiyatları ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Kripto satın alıp değişim işlemlerini yapabileceğiniz ürünü istediğiniz zaman istediğiniz yerde yönetebilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla yatırım yapabilirsiniz. Basit ve güvenli bir şekilde saniyeler içinde kripto satın alıp takas edebilirsiniz. Ledger cüzdan Nano S'i masaüstüne veya akıllı telefonunuza bağlamak için bir OTG kitine ihtiyacınız vardır. Kripto para satın almak ve saklamak için Ledger cüzdan fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Ledger Nano S Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Ledger Nano S Fiyatları ve Yorumları

Ledger Nano S, korumalı bir sistemle madeni paraların çevrim dışı kullanılmasını sağlar. Bu ürünle kripto paraları satın alabilir, değiştirebilir ve büyütebilirsiniz. Ledger cüzdan kripto paraları istediğiniz zaman yönetmenizi sağlar. Her yerde ve her zaman yönetebilir, kolaylıkla yatırım yapabilirsiniz. Basit, güvenli, akıllı bir şekilde saniyeler içinde kripto paranızı düzenleyebilirsiniz. Boyutlarına göre ürüne maksimum üç uygulama yüklemeniz mümkündür. Ledger Nano S; Ethereum, EOS, Bitcoin Cash, Stella, XRP gibi kripto paraları destekler. Kapasite ihtiyacını optimize etmek için uygulamaları cihaza güvenle yükleyebilir ve kaldırabilirsiniz. Ledger Live uygulaması indirip kripto uygulamalarını yükleyerek kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ledger Nano S Bitcoin cüzdanı siyah kullananlar her işlemi donanım cüzdanında onaylayabilir. Bu sayede kripto parayı güvende tutabilir. Ledger Nano S Bitcoin cüzdanı siyah yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyip ürünü satın alabilirsiniz.