Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Heybe Çanta

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Heybe Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lederax Satıcı Ünvanı: LEDER AKSESUAR İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608126514000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081265140
    Bu ürün Lederax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağ Omuz: Sağ elini kullananlar içindir. Sağ omuzdan takılır, çanta vücudun sol tarafında kalır. Sol Omuz: Sol elini kullananlar içindir. Sol omuzdan takılır, çanta vücudun sağ tarafında kalır. Ultra hafif rahat hırsızlık önleyici omuz askısı küçük sırt çantası, yakın kişisel tasarım, pasaportunuzu, kredi kartlarınızı ve kişisel bilgilerinizi kimlik hırsızlığına karşı korur İş, açık hava sporları (yürüyüş, kamp, tırmanma, bisiklet, bisiklet sürme vb) için günlük yaşamda alışveriş, gezi, seyahat, çalışma, okul, buluşma, alışveriş İçin mükemmel bir tasarım bir ürün Küçük Boy, küçük nesneler için uygun (akıllı telefon, kulaklık, tablet, pasaport sahibi, cüzdan, anahtarlar, güç bankası, şarj kablosu vb. Gibi) Yükseklik: 32 cm Genişlik: 24.5 cm Derinlik: 5.2 cm Ağırlık: 210 gr

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Heybe Çanta Çeşitleri Trendyol'da!

Lederax sağ omuz askılı çapraz gri heybe çanta oldukça kullanışlı ve şık bir üründür. Kaliteli kumaşlardan elde edilen modern görünümlü çapraz askılı çanta, kullanım bakımından konfor sunan modeller arasında yer alır. Ürünün üzerinde bulunan birçok göz sayesinde çantanıza koyacağınız materyaller arasında karışıklık yaşanmaz. Ürünün modern çizgileri ve rengi sayesinde çantayı birçok kıyafetinizle kombinleyebilirsiniz. Çapraz çantalar modern görünümünün yanı sıra alışveriş esnasında da kolay kullanım imkânı sunar. Lederax sağ omuz askılı çapraz gri heybe çantayı göğsünüzde taşıdığınız için güvenli bir alışveriş süreci yaşarsınız. Ayrıca aradığınız birçok materyal elinizin altında olur. Kullanım kolaylığı sunan çantanın özelliklerinden bazıları ise şu şekildedir;

  • Boyut: Orta
  • Renk: Gri
  • Materyal: Keten

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Gri Heybe Çantanın Özellikleri

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Gri Heybe Çantanın Özellikleri

Lederax çanta sol omuza takılabilen bir üründür. Bahsi geçen çanta sağ elini kullanan kişilere hitap eder. Çanta sağ omuzdan takıldığı için sol omuzda kalır. Bu sebeple çanta, özellikle sağ elini kullananlar için kolay kullanım imkânı sunar. Çanta keten materyallerden üretildiğinden dolayı son derece kaliteli ve şık bir duruş sağlar. Keten kumaşın hafif olması sayesinde çanta, omzunuzda ağırlık yapmadan kolay kullanım sağlar. Omzunuza tam oturan çanta, hırsızlık olaylarına karşı da son derece kullanışlı ve dayanıklıdır. Çantanın üzerinde bulunan gözlere yanınızda taşımak istediğiniz ürünleri yerleştirebilirsiniz. Çantada bulunan fermuarlar kullanan kişilere rahatlık sağlaması amacıyla son derece ergonomik üretilir. Ayrıca ürün çapraz olarak kullanıldığından çantanın içindeki materyallerin ağırlığı tek bir omuzda toplanarak ağrı yapmaz. Bu sebeple çantayı omzunuzda saatlerce kullanabilirsiniz.

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Gri Heybe Çanta Kullanışlı mıdır?

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Gri Heybe Çanta Kullanışlı mıdır?

Lederax sağ omuz askılı çapraz heybe çanta kullananlar tarafından son derece beğenilen bir üründür. Çanta birçok alanda kullanım kolaylığı sağlar. Ürünü işe giderken ya da yürüyüşe çıkarken oldukça rahat kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürün kamp yaparken, tırmanma esnasında ya da bisiklet sürerken büyük kolaylık sağlar. Lederax sağ omuz askılı çapraz gri heybe çanta günlük hayatınızda, seyahat esnasında ya da farklı aktiviteler yaparken eşyalarınızı yanınızda taşımanız için muhteşem bir tasarıma sahiptir. Sizi tam anlamıyla saran çanta çıkıntı oluşturmadığı için sıkışık otobüs yolculuklarında kimseye zarar vermeyen bir kullanım sağlar. Çantanın içine her zaman lazım olan akıllı telefon, kulaklık, pasaport, cüzdan, anahtarlık, güç bankası ve şarj kablosu gibi birçok aygıt sığabilir. Lederax sağ omuz askılı çapraz gri çanta her daim kullanabileceğiniz kullanışlı bir üründür.

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Gri Heybe Çanta Şık mıdır?

Lederax Sağ Omuz Askılı Çapraz Gri Heybe Çanta Şık mıdır?

Lederax sağ omuz askılı çapraz gri heybe çanta keten gri kumaştan üretilen son derece şık bir tasarıma sahiptir. Bu ürünü klasik ya da spor kıyafetleriniz ile kolaylıkla kullanabilirsiniz. Çantanın gri rengi, ürünün birçok kıyafetle uyum içinde olmasını sağlar. Yüksekliği 32 cm olan ürün, 24 cm genişliğe sahiptir. çanta ortalama bir boyda olduğu için kıyafetlerinizin üzerinde oldukça kibar bir duruş sergiler. Ayrıca çanta 210 g ağırlıkta üretilir. Bu sayede çantayı taktığınızda omzunuz öne eğilmez ve kullanım sırasında sizi zorlamadığı için ürünü rahatça taşıyabilirsiniz. Askı kısmı gri ve siyah detaylara sahip olan çantanın omza denk gelen bölümünde daha yumuşak bir materyal kullanılır. Ayrıca Lederax sağ omuz askılı çapraz gri heybe çanta yorumlarına bakabilirsiniz. Çapraz özelliklere sahip bir çanta almak istiyorsanız bahsi geçen ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.