Leddolu Bluetooth Hoparlörlü Rgb Wifi Ampul-telefon Kontrol

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Leddolu Bluetooth Hoparlörlü Rgb Wifi Ampul-telefon Kontrol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalite Sende Satıcı Ünvanı: EMRULLAH DERYAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2930660916
    Bu ürün Kalite Sende tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OS ve Android cihazlara özel mobil uygulaması ile kablosuz olarak yönetilebilen akıllı ampul ile odanızı rengarenk aydınlatabilir, ışığın parlaklığını dereceli olarak ayarlayabilirsiniz. Akıllı ampul içerinde yerleşik olarak gelen bluetooth hoparlör sayesinde müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca bluetooth hoparlörden çalan şarkıya göre değişen renkler sayesinde evde ufaktan bir parti ortamı yaratabilirsiniz. Aynı anda yüzlerce pro rgb akıllı ampulun renk kontrolünü sağlayabilirsiniz. Ürün Özellikleri: -Bluetooth sürümü: Bluetooth 3.0 ( A2DP ) -Uzaktan kumanda mesafesi: Yaklaşık 10 m -Bluetooth alıcı mesafesi: Yaklaşık 10 m -Renk: Beyaz + RGB -Güç: 12 W (LED + hoparlör) -Hoparlör gücü: 3 W -Giriş: AC 100-240 V 50-60Hz -Frekans tepkisi: 135Hz-15 KHz - Duy Tipi: E27 -Açı: 360 derece -Aydınlatma ömrü: 20.000 – 50.000 Saat Kullanma Ayarları: 1. Ampulu E27 duya takarak yanmasını sağlayın. 2.Kullanma kılavuzundaki QR kodunu okutarak programı Google Store veya App Store'dan telefonunuza indirin. 3.Bluetooth hoparlör fonksiyonunu aktif hale getirmek için mobil cihazınızdan bluetooth ayarlarını açıp led ampulu taratarak eşleştirin. 4.Rgb led lamba fonksiyonunu aktif hale getirmek için daha önce yüklenmiş olan indirmiş oldugunuz e-light uygulamasını açın ve lambayla eşleştirin. Bu şekilde lambayı telefonunuzla uzaktan kontrol edebilirsiniz. *Hem kablosuz hoparlör hem de RGB led lamba fonksiyonunun aynı anda kullanılabilmesi için hem mobil cihazın bluetooth menüsünden hem de uygulama içerisindeki bağlan menüsünden olmak üzere 2 ayrı eşleştirme yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Duy Tipi E27
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver