Led Lenser Ledlenser K6r Safety Kompakt El Feneri Black

1.062,37 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Led Lenser Ledlenser K6r Safety Kompakt El Feneri Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bora Life Satıcı Ünvanı: AV-KAMP MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103005054500014 Vergi Kimlik Numarası: 1030050545
    Bu ürün Bora Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Ledlenser K6R Safety Kompakt El Feneri Ürün Özellikleri: Karanlıkta, özellikle de yalnız olmanın yaygın bir sorunu: kendini güvende hissetmemek ve gerektiğinde yardım için işaret verme yeteneği. Kompakt K6R Güvenlik anahtarlık ışığı, bir saldırganı caydırabilen veya yüksek sesle yardım çağrısı işlevi gören hızlı ve kolay erişilebilir bir tiz alarm sinyaline sahiptir. 400 lümene kadar parlak ışık, çevreyi güvenli bir şekilde aydınlatarak, şarj edilebilir K6R Safety’yi her çanta veya ceket cebi için vazgeçilmez bir aksesuar haline getirir. Teknik Özellikler: Yüksek Güçlü LED 400 lümene kadar ışık çıkışı ile güçlü, kompakt anahtarlık ışığı Işık Fonksiyonları Bu ayarlar saf ve parlaktır: Boost – daha fazla parlaklık için kısa süreli maksimum güç Her durum için güçlü yüksek ışık çıkışı Düşük Güç – uzun pil ömrü için ekonomik ışık Anahtarlar Açın, basın veya her ikisine birden basın – bu Ledlenserlerin nasıl açılacağı: Uç Kapağı Anahtarı – ışığın ucundaki bir anahtar (uç kapağı) Özel fonksiyonlar Bu Ledlenser ile ilgili özel bir şey: Alarm – Yüksek sesli alarm, bir pim çekilerek kolayca etkinleştirilir, saldırganlar için ek flaş modu 2’si 1 arada aksesuar – acil durumlar için akustik sinyal oluşturucu ve güçlü anahtarlık ışığı Entegre USB-A Arayüzü – Ayrı şarj kablosu olmadan katlanabilir USB-A arayüzü ile kolay ve hızlı şarj Taşıma kilidi – Pratik taşıma kilidi, yanlışlıkla açılmaya karşı koruma sağlar Metal Karabina – anahtarlara, çantalara vb. kolay takmak için. Şarj göstergesi – Entegre pil ve şarj seviyesi göstergesi Kasa Işığın keyfini uzun süre çıkarabilmeniz için her Ledlenser kasası yüksek kaliteli metalden üretilmiştir. Bu durumda, özellikle hafif kullanım sağlamak için alüminyumdur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver