Led Lenser Unisex Siyah 502574-siyah

549 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL'ye 120 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Led Lenser Unisex Siyah 502574-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Moose Bay Satıcı Ünvanı: GÖZALAN MAĞAZACILIK TEKSTİL VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410071619300013 Vergi Kimlik Numarası: 4100716193
    Bu ürün The Moose Bay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Led Lenser K4R Siyah Anahtarlık El Feneri K4R, 120 lümene kadar ışık çıkışına sahip, şarj edilebilir bir anahtarlık ışığıdır ve bu, onu akıllı telefonların çoğu fener işlevinden önemli ölçüde daha parlak hale getirir. Işık, entegre katlanabilir USB-A arabirimi kullanılarak kolayca şarj edilebildiği için can sıkıcı kablolarla uğraşmanıza artık gerek yok. Sıkıştırılmış, fırçalanmış alüminyum muhafazası ile K4R, yüksek kaliteli bir görünüm ve hissi bir araya getirerek, onu anahtarlığınız için zarif ve pratik bir aksesuar haline getirir. Boost Power Mid. Power Low Power Lümen 120 80 20 Mesafe 30 25 10 Ayd. Süresi (saat) 1 3,5 IP Sınıfı IP2X Pil 1x 3.7V 180 mAh Renk Sıcaklığı 5000-8000 K Güç LED’i 120 lümene kadar ışık çıkışına sahip ultra kompakt anahtarlık ışığı Işık Fonksiyonları Bu ayarlar saf ve parlaktır: Boost – daha fazla parlaklık için kısa süreli maksimum güç Her durum için güçlü yüksek ışık çıkışı Düşük Güç – uzun pil ömrü için ekonomik ışık Anahtarlar Açın, basın veya her ikisine birden basın – bu Ledlenserlerin nasıl açılacağı: Uç Kapağı Anahtarı – ışığın ucundaki bir anahtar (uç kapağı) Özel fonksiyonlar Bu Ledlenser ile ilgili özel bir şey: Entegre USB-A Arayüzü – Ayrı şarj kablosu olmadan katlanabilir USB-A arayüzü ile kolay ve hızlı şarj Taşıma kilidi – Pratik taşıma kilidi, yanlışlıkla açılmaya karşı koruma sağlar Metal Karabina – anahtarlara, çantalara vb. kolay takmak için. Kasa Işığın keyfini uzun süre çıkarabilmeniz için her Ledlenser kasası yüksek kaliteli metalden üretilmiştir. Bu durumda, özellikle hafif kullanım sağlamak için alüminyumdur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver