1
Kirpik Perması kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Le Petit Professional Kirpik Lifting Seti, Lash Lift, Kaş & Kirpik Perma Seti (FULL SET)

399,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Le Petit Professional Kirpik Lifting Seti, Lash Lift, Kaş & Kirpik Perma Seti (FULL SET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venzen Cosmetic Satıcı Ünvanı: TURKUAZ KÜRESEL DIŞ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871106256500001 Vergi Kimlik Numarası: 8711062565
    Bu ürün Venzen Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LE PETIT® Kirpik Lifting Seti, Lash Lift, Kaş & Kirpik Perma Seti (Full) Kısa ve düz kirpikleriniz oldukça uzun, doğal ve kıvrımlı olmasını sağlar. İçerdiği kolajen sayesinde kirpikleriniz oldukça bakımlı ve sağlıklı görünür. Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu işlem keratin bakımı olarak'da bilinmektedir. Profesyonellerin tercih ettiği bir üründür. Ortalama kalıcılık süresi 2 ila 3 aydır. PAKET İÇERİĞİ
  • 1 Şişe 5ml Kirpik Perma Losyonu (No.#1) 1 Şişe 5ml Kirpik Sabitleyici Losyon (No.#2 1 Şişe 5ml Kirpik Besleyici, Onarıcı Losyon (No.#3 1 Şişe 5ml Kirpik Temizleyici losyon (No.#4) 1 Şişe 7ml Kirpik Yapıştırıcı 10 Adet Mikro Kirpik Çubuğu 5 Adet Kirpik Maskarası 3 Çift (6 Adet) Göz Ped'i 5 Çift (10 Adet) Silikon kirpik Ped'i (S / M / M1 / M2 / L Ölçülerinde) 3 Adet Şeffaf Plastik Kirpik Tarağı
Geri Bildirim Ver

Le Petit® Professional EPLL-109 Kirpik Lifting Seti, Lash Lift, Kaş & Kirpik Perma Seti

Le Petit kirpik lifting seti lash lift kaş & kirpik perma seti, daha hacimli, uzun ve kıvrımlı kirpiklere sahip olmak isteyenler için oldukça uygun bir üründür. Ürün sayesinde kısa süreli bir uygulama gerçekleştirerek uzun vadeli bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu set, yeterince uzun olmadığını düşündüğünüz kirpiklerinizin daha uzun, doğal ve kıvrımlı olmasını sağlar. İçerdiği kolajen sayesinde kirpiklerinizin sağlıklı ve bakımlı görünmesine olanak sunar. Bu set, kirpikleri besler ve kökten uca güçlendirerek daha dolgun görünmesine yardımcı olur.

  • Ürün Tipi: Kaş ve kirpik bakımı
  • Paket İçeriği: 1 şişe 5ml kirpik perma losyonu, 1 şişe 5ml kirpik sabitleyici losyon, 1 şişe 5ml kirpik besleyici ve onarıcı losyon, 1 şişe 5ml kirpik temizleyici losyon, 1 şişe 7ml kirpik yapıştırıcı, 10 adet mikro kirpik çubuğu, 5 adet kirpik maskarası, 6 adet göz pedi, 10 adet silikon kirpik pedi, 3 adet şeffaf plastik kirpik tarağı
  • Kalıcılık Süresi: 1 - 3 ay

Le Petıt Lash Lift Kaş & Kirpik Perma Seti Nasıl Kullanılır?

Le Petıt Lash Lift Kaş & Kirpik Perma Seti Nasıl Kullanılır?

Kirpik lifting uygulaması, paket içerisinde bulunan farklı boyutlardaki silikon kirpik pedinin göz çizgisine yapıştırılarak üzerine kirpik yapıştırıcısıyla kirpiklerin geriye doğru tek tek yapıştırılması ile gerçekleşir. İlk aşamada set içerisinde bulunan kirpik perma ve sabitleyici losyonların uygulanması ve kirpik tarağı yardımıyla kirpiklerin birbirinden ayrılması işlemi uygulanır. Bu aşamanın uygulanmasından sonra ortalama 15 – 20 dakika bekleme süresi mevcuttur. Bekleme süresinin sonunda ikinci aşamaya geçilerek diğer solüsyonlar uygulanır. Devamında ise şişe içerisinde bulunan kirpik temizleyici losyon ile temizleme aşamasına geçilir. İşlem sonunda paket içerisinde bulunan besleyici ve onarıcı serumlar, kirpik maskarası yardımıyla kirpiklere uygulanır. Kişiden kişiye, kirpik tipine ve uygulama şekline bağlı olarak bekleme süresi değişiklik göstermektedir. Ortalama bekleme süresi 45 – 60 dakikadır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu işlem, keratin bakımı olarak da bilinir.

Le Petıt Kirpik Lifting Perma Seti Kaç Kez Kullanılabilir?

Le Petıt Kirpik Lifting Perma Seti Kaç Kez Kullanılabilir?

Le Petit kirpik lifting seti lash lift kaş & kirpik perma seti, içerisinde ortalama 10 kişilik malzeme bulundurur. Set, içerisinde yer alan malzemelerin çeşitliliği sebebiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Bu malzemelerin kullanımı ve bekleme süresi, kişiden kişiye ve uygulama yöntemine göre değişiklik gösterir. Le Petit kirpik lifting seti lash lift kaş & kirpik perma seti açıldıktan sonra kullanım süresi 3 aydır. İşlemin ilk uygulamanın ardından 1,5 ay sonra yenilenmesi tavsiye edilir. 1,5 ay sonra yenilenen bakım sayesinde işlemin çok daha uzun süreli ve kalıcı olması sağlanır. 2. uygulamadan sonra ise 2-3 ayda bir bakım tazelenebilir. Le Petit kirpik lifting seti lash lift kaş & kirpik perma seti, kullanıcılar tarafından oldukça sık tercih edilen bir üründür.

Le Petıt Kaş & Kirpik Perma Setinin Kalıcılığı Ne Kadardır?

Le Petıt Kaş & Kirpik Perma Setinin Kalıcılığı Ne Kadardır?

Göz alıcı bir makyaja sahip olmanın püf noktası, dolgun ve kıvrık kirpiklerdir. Bu noktada kalıcı ve güçlü kirpikler için kaliteli malzeme kullanımı oldukça önemlidir. Ürünün kalıcılığı, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kişinin kirpik yapısı, uygulama şekli ve uygulama esnasında uygulama adımlarının doğru ve beklenen süre zarfından uygulanmış olması, kalıcılık süresini etkileyen unsurlardandır. Ortalama kalıcılık süresi ise 1-3 ay arasıdır. Doğru bir uygulama gerçekleştirilirse 3 aya kadar kalıcılık sağlanmaktadır. Dilerseniz Trendyol üzerinden Le Petit kirpik lifting seti lash lift kaş & kirpik perma seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlıca sipariş verebilir, kolay ve güvenilir alışverişin tadına doyasıya varabilirsiniz.