Lays Klasik Süper Boy Cips 104 gr

67 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lays Klasik Süper Boy Cips 104 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5546208026800017 Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Sade Lays (Klasik) Süper Boy Cips 104 gr

Lezzetli atıştırmalıklar film seansları, arkadaş buluşmaları gibi eğlenceli aktivitelere eşlik eder. Lays klasik cips de bunlardan biridir. Bu cips, tarladan toplanan doğal patateslerin çok ince dilimlenen ve ardından fırınlanan halidir. Kızarmış patatesi andıran lezzeti sayesinde özellikle çocukların çok sevdiği ve beğendiği bir üründür. Özenle seçilen patateslerden elde edilen Lays klasik süper boy cips 100 gram ayçiçek yağı içinde kızartılarak çıtır hale getirilir. Ürünün kalorisi ve besin değerleri de müşteriler için önemli bir noktadır. Ürünün 100 gramında 548 kalori bulunur. Toplam kalorinin büyük bir kısmını yağ oluşturur. Ürün içerisinde kullanılan yağ ise mısır özü yağıdır. Yalnızca patatesten oluşan ve farklı bir aroma içermeyen Lays klasik, sade cips sevenlerin tercihi olabilir.

  • Çıtır çıtır yapısı
  • Özel patateslerden gelen bir lezzet
  • Avantajlı ürün boyutu

Sade Cips Sevenlere Uygun Sade Lays (Klasik) Süper Boy

Sade Cips Sevenlere Uygun Sade Lays (Klasik) Süper Boy

Damakta bıraktığı patates tadı ile her yaştan bireyin sevdiği atıştırmalıklardan biri olan Lays klasik süper boy sade içeriğiyle beğeni toplar. İçeriğindeki doğal mısır özü yağı ve özel üretilen patatesler sayesinde oldukça lezzetlidir. Lays klasik süper boy cips 104 gr olan avantajlı boyutu ile ekonomiktir. Özellikle arkadaşlarınızla yaptığınız aktivitelerde tüketilebilir. Kalabalık gruplar halinde yapılan toplantılarda da tercih edilebilir. Misafirleriniz için de bu ultra büyük boy sayesinde herkese yetecek kadar atıştırmalık sunabilirsiniz. Cips tüketirken ürünü keyifli hale getirebileceğiniz soslar hazırlayabilirsiniz. Özellikle sade patates cipsi için hazırlayacağınız yoğurtlu ve çeşnili sosları severek tüketebilirsiniz. Değişik şekillerde tüketime uygun olan bu ürün sofralara ve eğlenceli anlarınıza tat katar. Her yaş grubunun severek tükettiği, incecik ve çıtır çıtır olan bu lezzeti siz de alabilirsiniz.

Dayanılmaz Lezzetiyle Lays Klasik Süper Boy Cips

Dayanılmaz Lezzetiyle Lays Klasik Süper Boy Cips

Cips, her yaştan bireyin severek tükettiği, eğlenceli zamanlara eşlik eden bir üründür. Çocukların ve onlarla beraber yetişkinlerin de tercihi olan Lays süper boy, tek seferde fazla miktarda ürün almanızı sağlar. Ürün kalabalık misafirlere, çok çocuklu ailelere ve geniş arkadaş çevresine sahip kişilere göre hazırlanır. Paketi açılmadığında uzun süreli saklama koşullarına uygundur. Hava almayan vakumlu paketler içerisinde olduğu için kilerde ya da mutfak dolaplarında ürünü saklayabilirsiniz. %100 ayçiçek yağında kızartılarak hazırlanan cips, hijyen koşullarına uygun üretilir. Türk Gıda Kodeksi standartlarına uygun olarak üretim yapılması, ürünün artılarından biridir. Kuru ve serin ortamda saklanması gereken cipsler, son kullanma tarihi göz önünde bulundurularak tüketilir. Bu güzel ve çıtır lezzeti sevdikleriniz ve kendiniz için alabilir, keyifle yiyebilirsiniz.

Avantajlı Lays Klasik Süper Boy Cips Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Lays Klasik Süper Boy Cips Fiyatları ve Yorumları

Lays klasik süper boy cips 104 gr fiyat açısından her bütçeye uygun olabilir. Özel davetlerinize ve toplantılarınıza rahatlıkla bu ürünü alabilir, keyifle tüketebilirsiniz. Bu klasik lezzet, içeriğinde bulunan patates ile damak tadınıza uygundur. Lays klasik süper boy cips fiyatı boyutuna göre avantaj yaratır. Büyük boy olarak üretilen bu paketleri kalabalık ortamlarda rahatlıkla tüketebilirsiniz. Patatesin dışında yalnızca tuz ve mısır özü yağından oluşan ürün, içeriğinde kullanılan bu bileşenlerle lezzetli hale gelir. Patates nedeniyle yüksek oranda karbonhidrat içeren ürün, yağ yönünden de zengindir. Ancak 100 gramda bulunan trans yağ oranı oldukça düşüktür. Beslenme alışkanlıklarınıza göre ürünü inceleyebilir, bilgi sahibi olarak satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Lays klasik süper boy cips kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla hem kendiniz hem de sevdikleriniz için rahatlıkla bu büyük boy ürünü sipariş edebilir, keyifli sohbet anlarında tüketebilirsiniz.