Lavor Punch Iğnesi, 3 Farklı Iğneli Saplı Panç Iğnesi

850 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lavor Punch Iğnesi, 3 Farklı Iğneli Saplı Panç Iğnesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALIM ÖRGÜ EVİ Satıcı Ünvanı: ZEYNEP ŞEYMA TABUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4676821372600000 Vergi Kimlik Numarası: 8150564919
    Bu ürün BALIM ÖRGÜ EVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavor Punch İğnesi, 3 İğneli Saplı Panç İğnesi 1.98 mm - 2.49 mm- 2.99 mm Lavor hafifliği ve ergonomisi ile öne çıkan bir iğnedir. Ayrıca üç farklı iğne kalınlığı olduğu için farklı iğne derinliklerinde çalışabilirsiniz. Punch nakışı el ve kol kuvvetiyle yapılan oldukça zahmetli bir nakıştır, bu durum kullandığınız malzemenin iyi ve sorun çıkartmayan bir malzeme olmasını gerektirir aksi halde sizi fazladan yorar, lavor punch iğnelerinin sap kısmı ağır ahşap yerine ahşap görünümlü eli rahatsız etmeyecek hafif plastik malzemeden üretilmiştir. Metal kısmı 1. sınıf işçilik ile çelikten üretilmiştir, kumaşa takılmaz ve ipin punch iğnesinden rahatlıkla geçmesini sağlar. İnce iğne 1,98mm Ortanca İğne: 2,49mm Kalın iğne: 2,99mm Pakette 3 farklı kalınlıkta iğne ve sap kısmı mevcuttur. Lavor punch iğnesi kullanıcılar tarafından önerilen üründür. Koton perle 5 no, hello ip, catania ip, muline ip ve benzeri iplerle işlemeye uygundur. 2,3,4,5 numara şişlere uygun kalınlıkta iplerle işlemeye uygundur. Marka Hakkında Lavor 50 yıllık Portekiz geleneği ile birinci sınıf tığ, şiş ve nitelikli nakış iğneleri ve aksesuarları üretir.
Geri Bildirim Ver