laviaderm Nosca Krem (UYUZ VE KAŞINTI)

550 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  550 TL
%5 indirim
2 x  522,50 TL
1.045 TL
%10 indirim
3 x  495 TL
1.485 TL
%15 indirim
4 x  467,50 TL
1.870 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

laviaderm Nosca Krem (UYUZ VE KAŞINTI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Laviaderm Satıcı Ünvanı: LAVİADERM İLAÇ KOZMETİK MEDİKAL GIDA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608128886700001 Vergi Kimlik Numarası: 6081288867
    Bu ürün Laviaderm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLANIM TALİMATI Laviaderm Nosca Krem Kullanım Talimatları 3 gün boyunca her gün duş alıp temiz cildine uygulama yapınız 24 saat vücudunuzda kalması gerekmektedir. 4. Günden itibaren 2 günde bir kez uygulama yapınız ve 10 güne tamamlayınız. Hijyen Kuralları Günlük kullanılan tüm kıyafet ve nevresim takımlarınızı yüksek ısıda yıkamalısınız çocuk ve bebekler var ise onların kıyafetleri mutlaka ayrı yıkanmalıdır. Yüksek ısıda yıkadığınız kıyafetlerinizi yüksek ısıda ütüleyerek kullanmanız gerekmektedir. Sık dokunulan yerleri çamaşır suyu ile dezenfekte edilmesi gerekir kapı kolları musluk masa tezgah sandalye kenarları vs Koltuklarınıza geçici örtüler sermelisiniz her gün örtüler yüksek ısıda yıkayarak yeniden serilmelidir. Yerleri koltukları hatta yatağınızı bile elektrik süpürgesi ile süpürmelisiniz. Hassas ciltler, hamileler ve 12 yaş altı çocuklarda kullanımını daha çok öneriyoruz. Erişkinlerde ve dirençli vakalarda ise Double Effect ürünümüzü öneriyoruz

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Laviaderm Nosca Uyuz Kremi

Halk arasında uyuz olarak bilinen cilt hastalığı, bireyi ve sosyal hayatını olumsuz olarak etkileyen ciddi bir rahatsızlıktır. Bulaşıcı ve son derece sıkıntılı olan bu durum vücudun doğal dengesi bozarak parazitlerin oluşumuna sebebiyet verir. Mikroskobik bir akar türünün neden olduğu hastalık, tahammül edilmez kaşıntılar ortaya çıkarabilir. Uyuz kremi ise akarların cilde girmesini engelleyerek bu parazitleri yok eder. Bu kremin güçlü etkisi parazit oluşumunu durdurarak cildin altına girmiş akarları yok eder. Tüm ciltler için uygun olan bu ürün, kullanılmaya başlandığı andan itibaren kaşıntıyı azaltır. Ayrıca kızarıklıklarda gözle görülür bir azalma sağlar. Kısa süre içinde etkili ve sağlıklı bir iyileşme sürecine başlarken, kaşıntı olan bölgede rahatlama sağlar. Laviaderm Nosca uyuz kremini içeriğindeki bitkisel bileşenler sayesinde rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

  • Kokusuz formül
  • Nemlendiricili
  • Bitkisel bileşenler

Hızlı Etkisi Olan Laviadern Nosca Uyuz Kremi

Genel olarak insandan insana bulaşan ve cilt teması gibi nedenlerle parazit aktarımının gerçekleştiği uyuz hastalığı, kişinin deri içine girerek bölgesel şekilde çoğalır. Bölgede yoğun kaşıntı ve kızarıklık oluşturur. Kişilerin parazitli bölgeyi kaşıması ile çizik ve yara oluşumuna neden olduğu enfeksiyon riski, olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu gibi durumlarda Laviadern markalı krem kaşıntıyı rahatlatıp kızarıklığı giderir. Parazitlerin neden olduğu etkileri minimuma indirmesinin yanı sıra akarları kökünden yok eder. Laviaderm kremin bileşenleri cildin altına girerek uyuzun neden olduğu hasarı onarıp kaşıntıyı hafifletir. Geceleri artan kaşıntı ve kızarıklık nöbetleri kişinin uyku düzenini bozabilir. Bu durum da tahammül edilemez dereceye çıkabilir. Bu sorunlarla mücadele etmek için ürünü güvenli bir şekilde kullanıp enfeksiyonu önleyebilirsiniz. Bu seçenek ile sağlıklı ve verimli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Sağlıklı Laviadern Nosca Uyuz Kremi Yorumları

Dikkat çeken bu ürünün kullanılmaya başlamanın ardından etkili sonuçlar görülür. Kaşıntı ya da kızarıklığın olduğu alana sürülerek bir gün beklenir. Bu süre zarfında antibakteriyel bileşenler deri altına emilerek çalışmaya başlar. Kokusuz ve iz bırakmayan formülü sayesinde günlük aktivitelere engel olmaz. Düzenli kullanımda tam performans sağlayarak uyuzu engeller. Ürünün içinde bulunan bitkisel yağlar sayesinde cildi beslerken kaşımadan dolayı ciltte meydana gelen çizik ve yaraların enfeksiyon kapmasını engeller. Göz ve yüz bölgesi hariç diğer tüm bölgelerde kullanılabilir. Lavi̇aderm Nosca uyuz kremi yorumları ile müşteri deneyimlerini öğrenip ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlayan krem, kaşıntıyı yatıştırır. Ayrıca kabarıklık ya da kızarıklık gibi kaşıntının sebep olduğu sorunları giderir. Parazitlerin yoğun hissedildiği cilde, su gerektirmeden direkt olarak sürebilirsiniz. Bu sayede etkin koruma sağlayabilirsiniz.

Cazip Laviadern Nosca Uyuz Kremi Fiyatları

Etkili içeriğe sahip bu ürün, tende koku ve leke oluşturmaması ile ön plana çıkar. Tedavi süresince gerekli önlemleri alıp günlük işlerinize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Hastalık, parazitli bir eşyaya ya da uyuz hastalığına yakalanmış bir birey ile temas etmesinden dolayı meydana gelir. Bu krem, uygulandığı alan üzerinde işlevini gösterir. El avuç ve parmak gibi gün içinde sürekli diğer nesnelerle aktif temas halinde olan bölgelere dikkat edilmelidir. Hızlı bir şekilde emilim gösteren krem, ele sürüldüğünde 24 saat yıkanmaması önerilir. Ortalama bir haftada uyuzdan eser bırakmayan ürünün fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Lavi̇aderm Nosca uyuz kremi fiyatı, sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Cilt içinde akarların çoğalmasını engelleyen ürünü güvenle her yaş kitlesi kullanabilir. Siz de bu sağlıklı kreme Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.