LavAzza Qualita Rossa Çekirdek Kahve 1 kg

420 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  420 TL
%5 indirim
3 x  399 TL
1.197 TL
%6 indirim
4 x  394,80 TL
1.579,20 TL
%7 indirim
5 x  390,60 TL
1.953 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
420 TL410 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LavAzza Qualita Rossa Çekirdek Kahve 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALACALI GIDA Satıcı Ünvanı: ALACALIM GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0047224222000001 Vergi Kimlik Numarası: 0472242220
    Bu ürün ALACALI GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm kahve çeşitlerinde kullanılabilen Lavazza Qualita Rossa Çekirdek Kahve, altın rengine sahip yoğun krema görünümü ile dikkat çeker. Farklı aromaları içinde barındıran aromatik tadı belirgin biçimde sunar. Moka Pot, filtre kahve makinesi, french press ve diğer demleme ekipmanları ile içime hazırlanmaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver

LavAzza Qualita Rossa Çekirdek Kahve ile Taze Kahve Lezzeti

Lavazza Qualita Rossa ile günün istediğiniz her saati lezzeti yanınızda bulundurabilirsiniz. İster ofis ister ev tipi kahve makinelerinde en iyi kahve tadını yakalarken tadını çıkarabilirsiniz. Kahveler lezzet, vücut ve tatlarına göre 10 farklı profil halinde sınıflandırıldığında her profil farklı bir yoğunluk veren kavurma ve karıştırma sanatının sonucudur. Lavazza Qualita Rossa zengin ve tam gövdeli içeriği sayesinde kremalı yoğun yapısı kahveden alabileceğiniz bütün aromaları sizin için yakalamaya çalışır. Bu özenle seçilmiş karışım için Lavazza uzmanları özenle geliştirilmiş bir içerik sayesinde kahvenin en iyi notalarını sizin için yakalamıştır ve özenle ambalajlanmıştır. Lavazza Qualita Rossa çekirdek kahve 1 kg Brezilya Arabica’dan, Afrika ve Güneydoğu Asya Robusta’sı ile kakao yoğunluğu ve sıcak notaları bir araya getirilir. Sonucunda güne enerjik başlangıçlar yapmanızı sağlayacak kahvelerden biri olan Lavazza Qualita Rossa 1 kg paketi ile karşınıza çıkmaktadır. Kahve günlük hayatta gün geçtikçe önemli bir yer kazanırken kahvelerin çeşitliliği de yapılış tarzları sebebiyle çeşitlenmektedir. Lavazza Qualita Rossa çekirdek kahve 1 kg çeşitleri ile sizleri sunulmaktadır.

  • İpeksi Kıvam
  • Yoğun Lezzetler
  • Pratik Kullanım

Lavazza Qualita Rossa Özellikleri

Lavazza Qualita Rossa Özellikleri

Lavazza Qualita Rossa her demleyişinizde aynı zevki ve tadı yakalayabileceğiniz eşsiz lezzeti ile yanınızdadır. Güçlü kahve aroması ile molalarda keyifli bir ara vermenize yardımcı olabilir. Herkesin zevkine hitap edecek şekilde aromaları bulmak zor olabilir. Lavazza markasının kalitesi ve tecrübesi sayesinde Qualita Rossa ile hoşunuza gidebilecek bir kahve çeşidini keşfedebilirsiniz. Kimi zaman kahvenin yoğun kokusu kimi zaman sabah mahmurluğunu üstünüzden atmanız için kimi zaman ise keyifli anlarınıza eşlik etmek için içebileceğiniz en iyi uyandırıcılardan bir tanesidir. Güne kahve sunumları ile harika bir başlangıç yapmak isteyenler için Lavazza Qualita Rossa en iyi seçeneklerden biri olmakla birlikte Arabica çekirdek kahvelerinin tadını en iyi Robusta çekirdek kahveleri ile birleştirir. Tam gövdeli zengin aroması ile kahve keyfinizi maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz.

Lavazza Qualita Rossa Kullanımı

"Lavazza

Kahveden alabileceğiniz maksimum enerji ve dinlenme süresini sağlayan Lavazza Qualita Rossa ile gün içerisinde yapmaya vakit bulamadığınız tüm işlerin sizin için daha kolay geleceğini görebilirsiniz. Yoğun tadı ve aroması ile tüm kahve severlerin damak tadına hitap etmesi sayesinde misafirlerinize güzel bir ikram olabilir. Lavazza Qualita Rossa özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde içerisindeki aromaların size en verimli derecede ulaşmasını sağlar. Lavazza Qualita Rossa nasıl yapılır sorusuna birçok cevap verebilmek mümkündür. Kaşıklı espresso makineleri, French press, filtre kahve makinesi, espresso cezvesi ve moka pot kullanımı son derece uygundur. Yoğun lezzetli ve kremasının mükemmel görünümü ile birçok kahve çeşidinde kullanabilmesi ile birlikte en çok yakıştırılan espresso ya da cappuccino gerekirse kahvaltı kahvesi veya sütlü kahve olarak da kullanılabilecek geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir.

Lavazza Qualita Rossa Fiyatları

"Lavazza

Lavazza Qualita Rossa çekirdek kahve yoğun lezzetler arayan kişiler için oldukça önerilmektedir. Uzun süreli kullanımlarda 1 kiloluk paketlerin tercih edilmesi kolaylık sağlarken ekonomik olarak da yanınızda olabilir. Lavazza Qualita Rossa çekirdek kahve 1 kg SCK023590 kodu ile sipariş verebilirsiniz. Paket sayesinde günlerce kahve içme zevkinden mahrum kalmadan kahvenizi evinizde ya da ofisinizde demleyip tadını çıkarabilirsiniz. Birçok kullanım çeşidi bulunan Lavazza Qualita Rossa sayesinde çekirdek kahvenin harika aroması damaklarda uzun süre kalan bir lezzet sunmakla kalmayıp kolay bir kullanımla hayatınızı da kolaylaştırabilir. Lavazza Qualita Rossa çekirdek kahve 1 kg satın al seçeneğini değerlendirerek ürünü sipariş edebilir ve kahvenizin keyfini çıkarabilirsiniz. Trendyol'a göz atarak Lavazza Qualita Rossa yorumları ve değerlendirmelerine ulaşabilir ve satın aldıktan sonra incelemenizi paylaşabilirsiniz.