LavAzza Expert Gusto Forte Çekirdek Kahve 1 Kg

Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LavAzza Expert Gusto Forte Çekirdek Kahve 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nelervarneleryok Satıcı Ünvanı: DLK KONFEKSİYON TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302123231000001 Vergi Kimlik Numarası: 3021232310
    Bu ürün nelervarneleryok tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arabica ve Robusta çekirdeklerinin karışımından oluşan Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve (1000 gr) , dengeli tadı ile sizi kendisine hayran bırakacaktır. Ekvatoral bölgenin en kaliteli çekirdeklerinin özenle toplanmasının sonucu olan Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve , günün her saatinde size kendinizi iyi hissettirecek ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. Bu bakımdan son derece özel bir ürün olduğunun bilinmesi gerekir. Lavazza çekirdek kahve sadece sizi değil, bütün sevdiklerinizi de etkileyecek ve adeta kahve ile yeniden tanışmanızı sağlayacaktır. Lavazza çekirdek kahve çeşitleri arasında farklı bir yeri olan bu ürünü tercih ettiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Çekirdek Kahve Önerisi Brezilya ve Afrika’dan getirilen kaliteli çekirdeklerinin olduğu Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve (1000 gr) , koyu kavrulmuştur. Bahse konu ürün %50 yoğunluğa sahiptir. Çekirdek kahve önerisi için de son derece uygun bir üründür ve önerdiğiniz kişileri ziyadesiyle memnun eder. Bundan dolayı çekirdek kahve tavsiye edileceği zaman direkt olarak bu ürün akla gelir ve beklentileri fazlasıyla karşılar. Çekirdek kahve çeşitleri arasında olan bu ürün, çikolata ve meyve notalarına sahip bir aromaya sahiptir. Sahip olduğu bu aroma, ağızda muhteşem bir his bırakır ve adeta sizin mutlu olmanızı sağlar. Lavazza çekirdek kahve fiyatları , sitemizde son derece uygun rakamlara size sunulur. Bütçenizi zorlamayan bu ürünleri hemen sipariş edebilirsiniz. Çekirdek kahve fiyat noktasında beklentilerinizi fazlasıyla karşılayan bu ürün, siparişinizden kısa sürede sonra kargo ile vermiş olduğunuz adrese gönderilir. Dark altın rengi krema görüntüsü ile dikkatleri çeken Lavazza çekirdek kahve 1kg , size verdiği mutluluk ile hayatınızın çok daha güzel olmasında çok önemli bir rol oynar. Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve (1000 gr) sizin için çok özel bir ürün haline gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver

LavAzza 1000Mor Expert Gusto Forte 1 kg Çekirdek Kahve

Kahve tutkunu olan kişilerin tercih ettiği Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1 kg, markanın sevilen ürünlerinden biridir. Kahvenin çekirdeği, Ekvatoral bölgenin el değmemiş kahve ağaçlarından elde edilir. Söz konusu çekirdek kahve, Arabica ve Robusta bitkisinin çekirdeklerinin karışımından oluşur. Bu sayede ürünün, son derece kaliteli bir tadı bulunur. Uzun süre taze kalan çekirdekler, 1 kg olarak satılan bu kahvenin aylarca tüketilmesine olanak tanır. İçim sırasında çekirdeklerin çekilmesi işlemi gerçekleştirilir. Böylece, taze çekilmiş kahve içmeniz mümkün hâle gelir. Dengeli tadı olan bu ürün, günlük olarak kullanıma uygundur. Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve, her gün kahve tüketen kişileri memnun etmeye odaklanır.

  • Expert Gusto Forte çekirdek kahve
  • 1000 gr ürün paketi
  • Arabica ve Robusta bitkisinden elde edilen doğal içerik

Lavazza Expert Gusto Forte Çekirdek Kahvenin Özellikleri Nelerdir?

Lavazza Expert Gusto Forte Çekirdek Kahvenin Özellikleri Nelerdir?

Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1 kg, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanan kişinin beğenisini kazanmayı hedefler. Bahsi geçen ürün, kahveyi seven ve sıklıkla tüketen kişiler tarafından kullanılır. Brezilya ve Afrika’dan gelen doğal çekirdeklerin rengi koyudur. Uzun süre kavrulmuş olan Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1 kg, %50 yoğunluk oranına sahiptir. Beklentileri fazlasıyla karşılayan bu çekirdek kahve, taze kullanım için idealdir. Aroması, çikolata ve meyve karışıktır. Bu sayede, yumuşak bir içim sunar. Tüketim sonrasında ağızda eşsiz bir tat bırakan bu ürün, yanında kek ya da bisküviyle içilebilir. Keskin bir aroması olan kahve çekirdeği, sütle karıştırıldığında beyaz-altın rengi bir sıcak içecek elde edilebilir. Lavazza marka bu ürün, 1 kg paketli hâlde satılır.

Lavazza 1 kg Expert Gusto Forte Çekirdek Kahve Kaliteli midir?

Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1000 gr, yüksek yaylalarda yetişen dayanıklı çekirdeklerden üretilir. Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1 kg, son derece kalitelidir. Çekirdekleri özenle toplanan ve paketlenen söz konusu ürün, kendine has bir lezzete sahiptir. Çekim sonrasında sütle karıştırılabilen bu kahvede espresso, latte ya da mocha yapmak mümkündür. Bu sayede hem sert hem de yumuşak kahve sevenlerin beklentilerini karşılar. Arkadaş sohbetlerinde ve aileyle otururken içilebilecek bu kahve, size benzersiz bir deneyim sunar. Meyve ve çikolata karışık esans veren içecek, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtabilir. Günün her saatinde tüketilebilir. Sert kahve isteyen kişilerin %50 yoğunluğa sahip olan bu çekirdekleri çekme işlemi sonrası sadece suyla karıştırması yeterlidir.

Lavazza 1 kg Expert Gusto Forte Çekirdek Kahvenin Faydaları

Rengi ve kokusuyla içmeden keyif veren Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1000 gr, iş ya da ev ortamında tüketilebilir. Bahsi geçen kahvenin birçok faydası bulunur. Kahvenin içinde bulunan kafein miktarı, zihnin odaklanmasını ve uykunun açılmasını sağlar. Metabolizmanın hızlı çalışmasına olanak tanıyan bu sıvı, kilo vermek isteyen kişiler tarafından büyük oranda kullanılır. Adrenalin hormonunu artıran çekirdekler, fiziksel olarak yapılan işlerde yorgunluğu azaltır. Karaciğer yağlanmasını azaltarak kolesterolü dengeler. Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1000 gr, günümüzün stres odaklı gelişen hastalıklarından olan depresyon riskini azaltır. Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1 kg fiyatı her bütçeye uygundur. Siyah ve mor renklerden oluşan paket, aylarca kullanım sunar. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Lavazza Expert Gusto Forte çekirdek kahve 1 kg yorumlarına göz atabilirsiniz. Kahve saatlerinizi güzelleştirmek için siz de bu ürünü hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.