LavAzza Espresso Crema E Aroma Çekirdek Kahve 2 X 1 kg

800 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  800 TL
%5 indirim
3 x  760 TL
2.280 TL
%6 indirim
4 x  752 TL
3.008 TL
%7 indirim
5 x  744 TL
3.720 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.298 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LavAzza Espresso Crema E Aroma Çekirdek Kahve 2 X 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALACALI GIDA Satıcı Ünvanı: ALACALIM GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0047224222000001 Vergi Kimlik Numarası: 0472242220
    Bu ürün ALACALI GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İtalyan lezzetinin en güzel örneklerinden birisi olanLavazza Espresso Crema e Aroma Çekirdek Kahve , insanlara çok büyük bir mutluluk verir. Diğer kahvelerden oldukça farklı olan bu ürün sayesinde insanlar, güne muhteşem bir başlangıç yapabileceği gibi gün içindeki kaybetmiş olduğu enerjiyi de kısa sürede rahatlıkla karşılayabilir. Dolayısıyla Lavazza Espresso Crema e Aroma Çekirdek Kahve, her anlamda insanların yaşamlarını güzelleştiren bir özelliğe sahiptir ve bu yönü ile dikkatleri çeker. Sadece kendiniz değil, aynı zamanda sevdiklerinize de önerebileceğiniz bir kahve olup, en özel hediyelerden birisi dahi olabilir. Çekirdek kahve çeşitleriarasında çok özel bir yere sahip olan bahse konu ürün, sabah kahvaltısından öğle yemeklerine kadar farklı zamanlardan kullanılabilir. Lavazza Espresso Crema e Aroma Çekirdek Kahvesahip olduğu muhteşem yoğun tadı, farklı kahve türlerine de yansıtma özelliğine sahiptir. Çekirdek kahve önerisi için bu ürün adeta biçilmiş kaftandır.Lavazza çekirdek kahve çeşitleri içerisinde yer alan bu ürün, Robusta ve Arabica çekirdeklerinden üretilir. Çekirdek kahve tavsiyeolarak sevdiklerinize çekinmeden ve tereddüt etmeden bu ürünü söyleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver