LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 Kg

420 TL
Öğütülme Türü: Espresso
Espresso
Çekirdek Kahve
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAHVEDEBİZ Satıcı Ünvanı: CESHNİ İÇECEK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206121142100001 Vergi Kimlik Numarası: 2061211421
    Bu ürün KAHVEDEBİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavazza Espresso Crema E Aroma Çekirdek Kahve 1 Kg İtalyan kimliğini simgeleyen espressonun sembolü olan Lavazza' nın en özel harmanlarından biri ol an Lavazza Espresso Crema Aroma Çekirdek Kahve , tat yoğunluğuyla benzersiz bir kahve keyfi yaşatıyor. Sabah kahvaltısından öğle molalarına kadar her ana uyum sağlayabilen kahve, sütlü kahve tarifleriyle de ortaya birbirinden leziz sonuçlar çıkarıyor. Es presso ,Cappuccino ,Filtre Kahve ,Caffe Latte ,Caffee Creme ,Macchiato, Lungo ve tüm kahve çeşitleri Lavazza Espresso Crema E Aroma Çekirdek Kahve ile hazırlayabilirsiniz, Kahveciniz den sizlere, 1 kg'lık şık paketiyle, Tadım: Yoğun,tatlı,kalıcı Lavazza Lavazza'nın tarihi Luigi Lavazza'nın Turin'de Via San Tommasso bölgesinde ilk bakkal Dükkanını açtığı 1895 yılına dayanır. Günümüzde tükettiğimiz Lavazza kahvesi de onun sahip olduğu fikrin sonucu olarak ortaya çıkmıştır: Her birimizin zevkine uygun lezzetler geliştirmek üzere dünyanın farklı bölgelerinden farklı kahve türlerini harmanlamak. Yüz yirmi yıllık geçmiş: unutulmayan duygusal anlar, engeller, önemli değişiklikler ve geleceğe dönük hamleler. Connect Prof © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver

LavAzza SCK022490 Espresso Crema E Aroma 1 Kg Çekirdek Kahve

Gün içinde dinç kalmak isteyen bireyler sık sık kahve tüketir. Vücuda pek çok faydası bulunan bu içecek, lezzeti sayesinde de birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yumuşak içimli LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 kg çekirdek kahve, içimli bir içecek hazırlamanıza olanak tanır. İtalyan menşeli LavAzza markasının 127 yıllık tecrübesi ile üretilen kahve, tüm dünyada sıklıkla tüketilir. Dünyanın çeşitli yerlerinden bu içeceğin çekirdeklerini ithal edip benzersiz tatları birleştiren LavAzza, akılda kalıcı bir aroma yaratmayı başarmıştır. Güne keyifli ve enerjik bir biçimde başlamanıza yardımcı olacak olan LavAzza Espresso Crema E Aroma çekirdek kahve, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Köken: İtalya
  • Miktar: 1 kg
  • İçerik: Harman kahve

LavAzza Crema E Aroma Espresso Çekirdek Kahve İçeriği

LavAzza Crema E Aroma Espresso Çekirdek Kahve İçeriği

LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 kg çekirdek kahve oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, sabahları güne zinde başlamanızı ve keyifli sohbetler gerçekleştirmenizi sağlar. Kapsül içermeyen bu kahve, çekirdek formundadır. Bu ürünün lezzetinin tam olarak alınabilmesi için doğru bir biçimde hazırlanması gerekir. LavAzza Crema E Aroma Espresso 1 kg italyan kahvenin içinde dünyanın farklı noktalarından toplanarak bir araya getirilmiş olan kaliteli çekirdekler bulunur. Güney Amerika, Afrika ve Asya kıtalarından toplanan arabica ve robusta çekirdekleri kullanılarak imal edilen ürün, kokusu ile sizi büyüler. Bahsi geçen her iki türün de kendine has farklı özellikleri vardır. Örneğin robusta daha sert bir tada sahipken arabica yumuşak içimlidir. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilen ürün, kahve tutkunlarının beğenisini kazanır.

LavAzza Crema E Aroma Espresso Çekirdek Kahve Lezzetli mi?

LavAzza Crema E Aroma Espresso Çekirdek Kahve Lezzetli mi?

LavAzza Crema E Aroma 1 kg çekirdek kahve, harmanlanmıştır. Kişilere sunduğu deneyimi önemseyen LavAzza, ürünlerinin lezzetli olmasına özen gösterir. Bu ürünün içeriğinde yer alan çekirdekler orta kavrulmuştur. Bu, hazırlayacağınız içeceğin tadının acı ya da yanık olmasını engeller. Farklı türlerin birleştirilip harmanlanması sonucunda ortaya çıkan bu ürünün tat yoğunluk seviyesi 8 olarak hesaplanmıştır. Bu, söz konusu kahvenin ne kadar aromatik bir tada sahip olduğunu gözler önüne serer. LavAzza espresso kahvenin işlenme sürecinde eser miktarda çikolata da kullanılmıştır. Bu, bahsi geçen ürünün benzersiz bir tada sahip olmasına imkân tanır. Hazırlayacağınız içeceğin tadını farklı malzemeler kullanarak damak zevkinize uygun bir hâle getirebilirsiniz. Örneğin karışımın içine ekleyeceğiniz bir miktar süt veya krema, çok daha yumuşak bir içecek elde etmenizi sağlar.

LavAzza Çekirdek Kahve ile Hangi Kahveler Hazırlanabilir?

LavAzza Çekirdek Kahve ile Hangi Kahveler Hazırlanabilir?

LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 kg çekirdek kahve, farklı içecekler hazırlamanıza imkân tanır. Bu çekirdekleri kullanarak espresso, ristretto ve lungo gibi birbirinden lezzetli içecekleri servise hazır hâle getirebilirsiniz. Oldukça popüler bir kahve türü olan espresso herkesin damak tadına uygun olmayabilir. LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 kg çekirdek kahve, daha koyu ve acı bir lezzette sahip olan ristrettoyu hazırlamak için de tercih edilebilir. Bu, özellikle kısa süre içinde enerjik hissetmek istediğiniz zaman tüketebileceğiniz bir içecektir. Lungo kahve ise espresso tarifinde yer alan su miktarının 2 katı kullanılarak servise hazır hâle getirilir. Çekirdek formunda olan söz konusu ürün, farklı makinelerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Dilerseniz siz de LavAzza Espresso Crema E Aroma 1 kg çekirdek kahve yorumlarını inceleyebilirsiniz. Lezzetli bir içecek hazırlamanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol'dan hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.