LavAzza Creama Gusto 250 gr

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LavAzza Creama Gusto 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZJ.COFFE-SHOP Satıcı Ünvanı: AHMET ÇAVUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1427638524200001 Vergi Kimlik Numarası: 2321165186
    Bu ürün ZJ.COFFE-SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavazza Creama Gusto 250gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

LavAzza Crema Gusto 250 gr ile Kahveni Lezzetlendir

Kahvenin yoğun kokusu ve lezzetli içimi sayesinde günün istediğiniz saatinde kahve keyfi yapabilirsiniz. Küçük molalar içerisinde yapacağınız lezzetli bir kahve güne güzel başlamanıza yardımcı olabilir. Ofiste ya da gün sonunda rahatlatıcı bir kahve ile günü tamamlayabilirsiniz. Lavazza’nın lezzetli yoğun aroması sayesinde en aromatik kahvesini deneyebilirsiniz. Lavazza Crema e Gusto kahve severlerin severek tükettiği kahve çeşitlerinden biridir. Kahvenin Brezilya ve Hindistan'dan gelen güçlü notaları sayesinde tüketicileri sevindirecek baharatlı ve kremsi yapısı ile zengin aroması ve çikolata aroması hoşunuza gidebilir. Markanın uzun süreli tarihi sayesinde olabilecek en kıvamlı ve en lezzetli kahveyi size sunabilme imkânı doğar. Lavazza Crema e Gusto 250 gr içeriği %30 Arabica ve %70 Robusta'dan oluşturmaktadır. Lavazza Crema e Gusto 250 g en belirgin tatları içinde barındırır. Lavazza Creama Gusto 250 gr cb04kf kodlu ürünün özenle ve dikkatle geliştirilmiş içeriği sayesinde kahvenin en lezzetli tonlarını yakalayabilirsiniz.

  • En Hoş Notalar
  • Akıcı İçim
  • Hızlı Kullanım

Lavazza Crema e Gusto Özellikleri

Kahvede köpüğün önemli bir rol oynamasının sebebi köpüğün içeceğin hava ile temasını keserek uzun süreler boyunca soğuk ya da sıcak kalmasını sağlamasıdır. Detaylı incelemeler sonucunda içeceğin yüzeyinde oluşturulan yoğun köpük en iyi içimi oluşturacak şekilde geliştirilmiştir. Kahve tüm gün boyunca canlılık sağlar ve ruh halinizi iyileştirmeye yardımcı olabilir. Her kahve severin özellikle dikkat ettiği; tahılların bileşimi, yağlılık oranı, kavurma ve öğütme derecelerine bağlı olarak 1 ya da 10 arası bir ölçeğe tabi tutulur. Lavazza Crema Gusto 250 gr cb04kf kahvesi ise katı bir sayı verir. Bu sayı sekizdir. Sert içim sevenler için ideal kahve olan Lavazza Crema e Gusto 250 gr özellikleri ile kahve severler için en ideal notaları barındırır. Eğer sert içimli kahve sevenlerden değilseniz süt ekleyerek gücünü ve kafein oranını azaltmak mümkündür.

Lavazza Crema e Gusto İçeriği

Aroma derinliğini ortaya çıkarmak için özenle geliştirilmiş formülü sayesinde belirgin notalara sahip kahve en lezzetli deneyimler için yaratılmıştır. Paketleme olarak iyi bir sistemden geçirilen Lavazza Crema e Gusto özellikleri arasında içeceğin kalitesini ve aromasını uzun süre içerisinde tutup lezzetini değiştirmeden koruyabilecek preslenmiş bir vakum briketine sahip olması vardır. Ambalajlar içerisinde havanın tamamen kesilmesi sayesinde kahvenizi daha uzun süreli sağlıklı bir şekilde saklayabilirsiniz. Lavazza Crema e Gusto daima severek tüketeceğiniz bir karışım içeriğine sahiptir. Gücünü, tadını, canlandırıcı etkisini ve yoğunluğunu en üst seviyelerde yaşayabileceğiniz harika bir kahve çeşididir. Belirgin koku ve aroması sayesinde öğütme kalitesi hakkında iyi yorumlar yapılmıştır. Lavazza Crema e Gusto 250 gr kullananlar kahveyi farklı şekillerde demleyip farklı şekillerde tüketebilmektedir.

Lavazza Crema e Gusto Kullanımı

Günün istediğiniz her saatinde tüketebileceğiniz ve rahatlıkla keyfini çıkarabileceğiniz kahve sizlere sunulmaktadır. Günün her saatinde ideal kahve, güzel kokusu, zengin aroması ve yoğun tadı ile Brezilya'nın Arabica’sı, Afrika'nın ve Endonezya'nın Robusta’sını bir araya getirmektedir. Aromalardan beklenen şiddet ve dengenin harika bir birleşimi olarak sizlere sunulur. Kuvveti dengelenmiş aroması yoğun ve lezzetli çikolata tadı ile size kahvenin en yüksek noktalarından seslenir. Lavazza Crema e Gusto nasıl yapılır diye merak ediyorsanız kullanım genişliği açısından da rahatlık sağlayan Lavazza Crema e Gusto espresso makinesi, moka pot, filtre kahve makinesi ya da French press kullanabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinde Lavazza Crema e Gusto 250 gr satın al seçeneğinden faydalanarak ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. İsteğinize göre Lavazza Crema e Gusto fiyatları ve Lavazza Crema e Gusto 250 gr yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.