Lava Tencere Yuvarlak Çap 22 Cm Kırmızı 2016st023123228554105 614Wseri

1.700 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

Lava Tencere Yuvarlak Çap 22 Cm Kırmızı 2016st023123228554105 614Wseri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kolaysepet Satıcı Ünvanı: DECHOME MAĞAZACILIK BİLİŞİM ELEKTRONİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271081341000018 Vergi Kimlik Numarası: 2710813410
    Bu ürün Kolaysepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAVA DÖKÜM YUVARLAK TENCERE ÖLÇÜ ÇAP 22 CM KIRMIZI AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO! ÜRÜNÜMÜZ
  • 3 kat emaye kaplama, 2 kat fırınlamaya sahiptir. Taban kalınlığı 5 mm, kenar kalınlığı 4 mm ve yanmaz yapışmaz yüzeye sahiptir. Orjinal kutusu içerisinde gönderilmektedir. Ürünümüz son derece doğal malzeme ile üretilmiştir, sağlıklı, dayanıklı ve kullanımı pratiktir. Muhteşem lezzette yemekler yapmanız için üretilmiştir. LAVA NEDEN LEZZET KATAR? Ocak üstünde hiçbir pişirme kabı, LAVA döküm demir tava, tencere ve türevleri kadar mükemmel lezzette yemekler yapamaz. Kalın tabanlı LAVA tencere ve tava
  • özgül ısısı düşük bir malzeme olan döküm demir malzemeden üretilmiştir. Lava döküm demir tencere ve tavalar
  • hem çok fazla kızabilen hem de kalın olduğu için her noktadan eşit pişirme derecesine ulaşan bir yapıya sahiptir. DAHA SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YEMEKLER... Döküm demir her türlü pişirme tekniğine uygundur. Isı tüm yüzeye eşit yayılacağı için kısık ateşte uzun pişirme gerektiren
  • yahni, güveç, zeytinyağlı gibi yemeklerde mükemmel pişirme sağlar. Aynı şekilde döküm demirle pişen etler mangal, sebzeler köz tadında olur. GELENEKSEL PİŞİRME LAVA döküm demir emaye tencere ve tavalar yüksek yüzey sıcaklığında haşlama için olduğu kadar, geleneksel kısık ateşte pişirme için de etkilidir, seçim sizin.. Pratik ve Kolay Temizlenir Döküm Demir Tava Tencereler
  • dünyada sadece birkaç firmada bulunan yüksek emaye kaplama teknolojisi sayesinde bulaşık makinesinde yıkanır, pratik ve kolay temizlenir. Bu sebepten diğer rakiplerinin emaye yapısından daha dayanıklı, daha kullanışlı ve teknik olarak daha üstündür. TÜM OCAK ve FIRIN TİPLERİNDE KULLANILABİLİR LAVA döküm demir tencere ve tavalar bütün ısı kaynaklarında kullanılabilmektedir. Gazlı, elektrikli, katı ya da radyan saclar, cam-seramik, vitro-seramik, endüksiyon ve gaz, yağ, kömür ya da odun ile çalışan ocaklar. Mikrodalga fırınlarda kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Kırmızı
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Lava 2016ST023123228554105 Yuvarlak 22 cm Çap Kırmızı Tencere

LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere, mutfakta daha az zaman geçirmenizi sağlayan bir üründür. Üretildiği malzeme ve yapısı sayesinde az yağla sağlıklı yemekler yapmanıza yardımcı olur. Tencerede pişirilen sebze ve etlerin vitamin ve minerallerini kaybetmemesi için idealdir. LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak tencere aynı zamanda görüntüsüyle de mutfaklarınıza renk getirir. Ülkemizde üretilen mutfak gereci, dökme demir materyaliyle kullanıcıların beklentilerini karşılar. Söz konusu tencereyle, ailenize sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. İki parçadan oluşan ürünü dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanma şansınız olur. Boyutlarıyla 3-4 kişilik yiyecekler hazırlamanız için idealdir. LAVA kırmızı demirdöküm tencereyi hem sevdikleriniz hem de kendiniz için satın alabilirsiniz.

  • Tencere Çapı: 22 cm
  • Porsiyon: 3-4
  • Malzeme Kaplama: 3 kat emaye kaplama, 2 kat fırınlama

Lava 22 Cm Yuvarlak Demir Döküm Tencerenin Özellikleri Nelerdir?

Lava 22 Cm Yuvarlak Demir Döküm Tencerenin Özellikleri Nelerdir?

LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere ağırlığı 4,20 kg olarak verilir. Ocağa koyup kaldırırken dikkatli olmanız gerekir. Böylece riskli durumların meydana gelmesini engelleyebilirsiniz. LAVA çap 22 cm kırmızı 3.4 L yuvarlak demir döküm tencere kapasitesiyle 4 kişiye kadar yemek yapmanız için uygundur. Kapak ve tencereden oluşan set, 3 kat emaye kaplama ve 2 kat fırınlama yapılarak son hâlini alır. Bu özelliği sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çizilmelere karşı da dayanıklıdır. Söz konusu tencerenin malzeme kalınlığı tabanda 5 mm, kenarlarda ise 4 mm olarak üretilir. Bunlara ek olarak sırlı kaplama yapılır ve parlaklığını her zaman korur. LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere fiyatıyla da kullanıcıları memnun eder.

Lava Kırmızı Yuvarlak Demir Döküm Tencere Kullanımı Kolay mıdır?

LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere, %100 geri dönüştürülebilir yapısıyla çevre dostu bir üründür. Döküm özelliği sayesinde yiyecekler tencereye yapışmaz ve bu sayede temizliği son derece kolaydır. Tencere; elektrikli, gazlı veya indüksiyonlu gibi birbirinden farklı ocaklarda kullanılabilir. Böylece mevcut ocağınızda güvenle tercih edebilirsiniz. Kaplama yapısıyla tencere yemeklerini en sağlıklı koşullarda pişirebilirsiniz. LAVA 2016ST023123228554105 çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere, kısa sürede ısınarak yiyeceklerin besin değerlerini korumasına destek olur. Aynı zamanda döküm tencere iki saplı yapısıyla kullanışlıdır. Hem fırın hem de ocakta farklı lezzetleri hazırlamanız için değerlendirebilirsiniz. Kapak bölümü tencerenin üzerini tamamen kapattığı için içeriden dışarıya veya dışarıdan içeriye hava giriş çıkışı olmaz ve yiyeceklerin kendi buharında pişmesini sağlar.

Lava Çap 22 Cm Yuvarlak Demir Döküm Tencere Neden Avantajlıdır?

LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere, üretildiği malzeme sebebiyle farklı pişirme yöntemleri için uygundur. Ocakta; çorba, sebze ve et yemeklerinde, fırında; kek, güveç veya ekmek gibi yiyeceklerin hazırlanmasında kullanabilirsiniz. Demir döküm yapı, ısıyı eşit miktarda dağıtarak kısık ateşte uzun süreli pişirilmesi gereken yiyeceklerin lezzetli olmasını sağlar. Et ve sebzelerin köz tadını kazanması için de demir döküm tencereyi tercih edebilirsiniz. Tencere seti, uygun koşullarda yemek pişirmesi için özel olarak hazırlanır. Bu sayede doğru pişirme yöntemleriyle birbirinden lezzetli tatlar ortaya çıkarabilirsiniz. Kalın tabanlı tencere, özgül ısısı düşük olan demir dökümden üretildiği için mükemmel lezzetler elde etmenize yardımcı olur. Mutfağınızda yeni bir tencereye ihtiyacınız varsa LAVA çap 22 cm kırmızı yuvarlak demir döküm tencere yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’un avantajlı dünyasından istediğiniz ürünü kolaylıkla sipariş etmenin ayrıcalığını yaşarsınız.