Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 cm

769 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.219 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lava döküm yuvarlak ızgara tava, metal kulplu.12mm. Konkav taban 28 cm konkav taban 12 mm, 28 cm 1 kat emaye kaplama, 1 fırınlama. Kalınlık: Taban=3,0mm. Kenar=3,0mm. Iç ölçü: Ø=28 cm h=4,7 cm kalın tabanlı lava tencere ve tava
  • özgül ısısı düşük bir malzeme olan demir döküm malzemeden üretilmiştir. Demir döküm % 100 geri dönüştürülebilir nitelikte, çevre dostu bir malzemedir. Lava döküm demir grill tavalarda pişen et asla tavaya yapışmaz tavanın yüzeyindeki yüksek sıcaklık etin yüzeyini dağlar ya da mühürler. Et ilk anda yapışsa bile kendini iki üç dakika içinde (yüzeyindeki nemi gidince) bırakır. Tavanın yüzeyindeki ızgara kanalları sayesinde etin sadece bir kısmı tava ile temas halindedir. Et tavadan kolay ayrılır hem de üzerinde hoş yanık çizgileri oluşur. Önemli uyarı : Mikrodalga fırınlarda kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Sac Tava
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver

Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 cm

Lava yuvarlak ızgara tava metal saplı oldukça sağlıklı koşullarda ve dengeli şekilde et ürünlerini pişirmenize yardımcı olur. Ürünün ideal boyutlara sahip olması farklı boyut ve içerikteki yiyeceğin, lezzetli bir şekilde pişirilmesine olanak sağlar. Etlerin hem güzel hem de dengeli pişirilmesi için yiyeceğin yapışmasını ve etin suyunu kaybetmesini önleyen demir döküm tavaların tercih edilmesi gerekir. Lava markası tarafından size sunulan grill tava, pişirme süreci kadar pratik bir temizleme sürecine de sahiptir. 28 cm genişliğine sahip metal saplı tavayı bulaşık makinesinde kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda modelin yapışmama özelliği sayesinde elinizde de sabun ve su yardımıyla hijyenini gerçekleştirebilirsiniz. Isı kaybını önleyen ürünün yapısı sayesinde etleri ya da sebzeleri hazırlarken enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

  • Döküm demir grill tasarım
  • Dengeli pişirme
  • Kaliteli materyal

Çok Amaçlı Lava Izgara Tava Özellikleri

Çok Amaçlı Lava Izgara Tava Özellikleri

Lava yuvarlak ızgara tava metal saplı 28 cm 2016ST02122878 ürün yapısında kimyasallara yer verilmez. Bu sayede ısıyla birlikte açığa çıkabilecek zararlı kimyasallar ile yemeklerinizin buluşması önlenebilir. Saf demirden yapılan Lava yuvarlak ızgara tava 12 mm metal kulpa sahiptir. Bu özelliği sayesinde yiyecekler yüksek ateşte pişerken olası kazaların önüne geçmenize ve kendinizi korumanıza yardımcı olur. İdeal mesafe yaratmanıza yardımcı 12 mm kulplu ürünü, fırında da kullanabilirsiniz. 3 mm kenar kalınlığı ve 4,7 yüksekliği bulunan model sadece et değil, farklı yiyeceklerin hazırlanması için de uygundur. Nem kaybını önleyen modelin kullanımı sırasında yüksek ateş tercih ederek pek çok yiyeceğin kıvamında hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Fazla yağ kullanımını önleyebileceğiniz gibi modelin üzerinde yer alan çizgilerle etin üzerinde hazır yediğiniz gıdalar gibi ızgara şekilleri oluşturabilirsiniz.

Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 cm Fiyatları

Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 Cm Fiyatları

Lava yuvarlak ızgara tava metal saplı 28 cm fiyatları ürün özelliklerine göre şekil alır. Modeli şık ve lezzetli et ürünlerin hazırlanmasına kullanabilirsiniz. Ürün, yiyeceklerin ısı kaybetmesini önler. Aynı zamanda sıcaklığı eşit bir şekilde dağıtarak pişirmeyi profesyonel bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Lava yuvarlak ızgara tava metal saplı 28 cm ürün, zamana bağlı olarak oluşabilecek paslanmaların da önüne geçer. Yüksek sıcaklıklara dayanabilen ve mikrop tutmama özelliği, ürünün azami nitelikleri arasında yer alır. Marka sunduğu modelde performansını azami düzeyde tutmaya özen gösterir. Etin ağır ateşte pişmesi, çiğ kalmasına ve suyunu içerisinde tutmasına yardımcı olur. Fakat et için uygun tava modellerinin kullanılmaması etin kurumasına, yanmasına ya da çiğ kalmasına neden olabilir. Lava marka kalitesi kapsamında üretilen bu tavayı ise lezzetli yemeklerin hazırlık aşamasında değerlendirebilirsiniz.

Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 cm Kullananlar

Lava Yuvarlak Izgara Tava Metal Saplı 28 Cm Kullananlar

Lava yuvarlak ızgara tava metal saplı 28 cm kullananlar, genel olarak ürünün kolay temizleme ve pratik pişirme niteliklerinden memnun kalır. Boyutunun fırında kullanmaya uygunluğu ve ağır demir döküm olması sayesinde dengesiz hareketler söz konusu olmaz. Lava markalı bu ürün ağır dökümdür. Modelin sahip olduğu yüksek hacim hem ocakta hem de zeminde sabit bir şekilde durmasını destekler. Gerek profesyonel mutfaklarda gerekse de evinizin mutfağında kullanabilirsiniz. Dilerseniz seçim aşamasında Lava yuvarlak ızgara tava metal saplı 28 cm yorumlarına da göz atabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi edinip alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Markanın sunduğu bu tava modelini kullanan müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ürünü dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz. Bu modeli Trendyol aracılığıyla pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.