Lava Döküm Ekmek Tenceresi / Terrine Serisi. Ölçü 11x29cm.

1.474 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.919,90 TL

Ürün Bilgileri

Lava Döküm Ekmek Tenceresi / Terrine Serisi. Ölçü 11x29cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncu Elma Satıcı Ünvanı: TURUNCU ELMA ELEKTRONİK TİCARET VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063179800012 Vergi Kimlik Numarası: 8720631798
    Bu ürün Turuncu Elma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAVA Terrine ve Ekmek Tencereleri, canlı renkleriyle mutfağınıza neşe katarken, fırınlardan hatırladığımız taze ekmek kokusuyla da içinizi ısıtan bir nostalji yaratacak. LAVA ile pişirme ocakta başlar fırında biter. Uzun sure sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutma özelliği sayesinde sofrada ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşur. Isı kaybının hızlı yaşanabileceği açık hava alanlarında da dostunuzdur. LAVA’nızı açık ateş dahil, mikrodalga dışında her pişirme metodunda kullanabilirsiniz. Yüksek emaye kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde LAVA’nız uzun yıllar vazgeçilmeziniz olacak. Emaye teknolojisi sayesinde LAVA’nızı gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz
  • ancak deterjanlardaki kimyasallardan arındırmak amacıyla ek durulama yapmayı unutmayınız. LAVA ile pişen yemeklerin lezzeti, LAVA’nın ağırlığında gizli. Yenilikçi teknolojisi ve tasarımı ile LAVA Döküm Terrine Ekmek Tencere'niz ısıyı tutar ve de eşit bir şekilde dağıtır. Enerji tasarrufuna teşvik eden LAVA’nız, hem çevrenin hem de cebinizin dostudur. %100 geri dönüştürülebilir ve kanserojen içermeyen LAVA’nız, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir bir çevre için mutfağınızda atabileceğiniz bir adımdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver