Lav Vira 6'lı Reçellik

108 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lav Vira 6'lı Reçellik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nehir Züccaciye Satıcı Ünvanı: İMA AKARYAKIT OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474076001500001 Vergi Kimlik Numarası: 4740760015
    Bu ürün Nehir Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak herkesin hayali,
  • Çünkü sabah sofralarımız gün ıçindeki enerjimizle doğrudan bağlantılı.
  • Kahvaltımızı rahat ve ferah bir sofrada yapmak, güne ferah bir şekilde
  • Başlamamızı sağlar. Zarif ve sade tasarımıyla deniz dalgalarının esintisini
  • Masalara taşıyan vira kase, ıster aileniz ısterseniz de misafirleriniz ıçin
  • Hazırlayacağınız şık kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak. Birbirinden
  • Leziz reçelleri ve balları servis edebileceğiniz kase, özellikle yaz
  • Kahvaltılarına renk katacak... Ürün hacim:65 cc yüksekliği 40 mm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Lav Vira 6'lı Reçellik

Reçel, meyvelerin çeşitli şekillerde şekerle kaynatılması ile yapılmış olan bir tatlı türüdür. Kahvaltıda tüketilmesi tercih edilmekle beraber günün her saati yenir ve bazı kek, pasta ve böreklerin üzerine sürülerek onları tatlandırmada kullanılır. Kahvaltılara renk katan reçelleri ve balları şık bir şekilde servis etme imkanı sağlayan kaseler, şık tasarımlarla sunulur. Vira 6’lı reçellik, güne güzel bir kahvaltı ile başlarken sofralarınızda yer alan bir üründür. Zarif tasarıma sahip bu model, şık görünümüyle göze de hitap eder. Ürünün, materyali sayesinde leke tutmayan yapısı, kase içinde her türlü besin maddesini servis etmenizi sağlar. Ürünün temizliğini rahat bir şekilde bulaşık makinesinde yapabilirsiniz. İmalatında cam kullanılan Vira kaseleri elde yıkamak isterseniz, yumuşak sünger ve sıvı bulaşık deterjanı kullanarak ürünün parlamasını sağlayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kolay temizlik
  • Fonksiyonel kullanım

Lav Vira 6’lı Reçellik ile Tatlısı Bol Sofralar

Lav Vira 6’lı Reçellik ile Tatlısı Bol Sofralar

Kahvaltı, günün vazgeçilmez bir öğünüdür. Güne başlamadan önce yapılan güzel bir kahvaltının keyfi taze yapılmış meyvelerden geçer. Reçellik, ayrıca uygun ebatlarından dolayı kişiye özel sunumlar için de ideal bir üründür. Bu ürünler boyutları nedeniyle sofralarda tek bir ürünü servis etmek için kullanılmaz. Bal, tereyağı gibi besinler de bu ürünlerle servis edilebilir. Lav Vira 6’lı reçellik modelleri deniz dalgasından ilham alınarak tasarlanır. Kalın camları sayesinde kolay kırılmayan, kaliteli malzemeli ve uzun ömürlü olan bu ürünler, sunumları büyülemek için harika bir seçim olabilir. Kalabalık aile sofralarında ya da hatır kahvelerinde ikramlık olarak kullanılabilecek ergonomik tasarımlı bu kaseler, tamamen ekolojik değeri yüksek olan sağlıklı cam malzemeden üretilir. Günlük sade bir kahvaltı ya da misafir ağırlayacağınız özel bir günde, sofralarınıza Vira serisiyle şıklık katabilirsiniz.

Lav Vira 6’lı Reçellik ile Şık Sunumlar

Lav Vira 6’lı Reçellik ile Şık Sunumlar

Reçeller, kahvaltı sofralarını süsleyen tatlı türlerinin başında gelir. Günlük yaşantının koşuşturması nedeniyle çok sayıda insan kahvaltı öğününü atlar. Kahvaltı, günün önemli öğünlerinden biridir. Türk mutfağında zengin olan ve dünya çapında yer edinen kahvaltılara önem verilmesi gerekir. Sofralarınızı süsleyen bu set ile kahvaltı hazırlamak ve toplamak pratik bir hale gelir. Gösterişli sofraların küçük ama önemli bir detayı olan, kullanım çeşitliliği ile birçok alanda kendine yer edinen bu kaseler, kahve yanında atıştırılan lezzetli tatlıların ikramında da kullanılır. Reçellikler, cips türü atıştırmalıkların ayrılmaz ikilisi olan sosların servisinde de değerlendirilir. Çeyiz setlerinde de kadınların önem gösterdiği ürünlerden biridir. Farklı sunumlar yapmanızı kolaylaştıran Vira model kaseler, ideal ebatları ve çok yönlü kullanımları sayesinde oldukça fonksiyoneldir. Sofralarınıza modern bir dokunuş yapmak için Vira serisini kullanabilirsiniz.

Avantajlı Lav Vira 6’lı Reçellik Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Lav Vira 6’lı Reçellik Fiyatları ve Yorumları

Lav markası, 20 yılı aşkın süredir yenilikçi, özgün ve kaliteli tasarımlarıyla müşterilerin beğenisine önem verir. Bu seri de ilham veren tasarımlardan biridir. Vira modelleri, çekici ziyafetler için ideal bir seridir. Özgün dokunuşlarla zengin dokulu sofraların mimarı olabilirsiniz. Bu model, tarzındaki duru enerjisiyle pek çok sofraya zarafet getirecek bir üründür. Lav Vira 6’lı reçellik fiyatı, ürünün size sunduğu kalite doğrultusunda belirlenir. Geleneksel formları çağdaş çizgilerle sunan bu ürün, kullanım esnekliği sağlayan tercihlere alternatif bir seçim imkanı sağlar. Reçellik sayesinde özenle hazırlanan ikramların yer bulduğu şık sofraların hazırlanmasına yardımcı olur. Bu ürün, yalın ve modern formdan oluşan tasarımı ve esnek kullanım alanları ile sunumlarda iz bırakır. Sofralarınızın vazgeçilmez bir ögesi olacak bu reçelliklere siz de Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Lav Vira 6’lı reçellik kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.