Lav 6'lı Nev Lal Tokyo Meşrubat Bardağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lav 6'lı Nev Lal Tokyo Meşrubat Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAV Satıcı Ünvanı: GÜROK TURİZM VE MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0446003024900013 Vergi Kimlik Numarası: 4460030249
    Bu ürün LAV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6'lı Meşrubat Bardağı
  • 150 mm
  • 395 cc

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

LAV Tokyo 6'lı Meşrubat Bardağı FMA05100

Mutfakta çeşitli gereçler kullanılır. Bu mutfak gereçlerinin formunu, tasarımını, genişliğini ve sayısını ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Farklı niteliklere sahip gereçlerin yüksek işlevli ve kaliteli materyallerden üretilir olması, bütçenizi destekleyebilir. Kullanıma bağlı olarak uzun dönemler konforlu bir şekilde değerlendirebileceğiniz LAV Tokyo 6'lı meşrubat bardağı özenle hazırlanan sunum masalarında yer alabilir. Bununla beraber gün içerisinde tüketeceğiniz su, meyve suyu, asitli içecekler gibi çeşitli soğuk sıvılar çin LAV markasının sunduğu Tokyo serisindeki meşrubat bardaklarını değerlendirebilirsiniz. Misafirlerinizi ağırlarken sunacağınız ikramlıklar kadar, servisleriniz de büyük önem taşır. Yiyeceklerle serviste kullanacağınız bardakların şıklığı masada kusursuz bir görüntü oluşturmanızı destekleyebilir. Dilerseniz elde dilerseniz de bulaşık makinesinde yıkayabileceğiniz LAV bardakları yıllar içerisinde tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Ürünü evinizde veya restoranlarda tercih edebilirsiniz.

  • Farklı içeceklerle kullanım imkanı
  • İdeal genişlik ve uzunluk
  • Kaliteli ve dayanıklı materyal

Göz Alıcı LAV Tokyo 6'lı Meşrubat Bardağı Özellikleri

Göz Alıcı LAV Tokyo 6'lı Meşrubat Bardağı Özellikleri

LAV meşrubat bardağı 6 adet olarak size sunulur. 150 cm uzunluğuna sahip bardak ortalama 395 cc içecekler için idealdir. Çeşitli içecekleri tüketmek için kullanabileceğiniz LAV markası tarafından sunulan meşrubat bardağı, ideal genişliği ve şık tasarımıyla oldukça ilgi görür. Dilerseniz şık sunumlar için değerlendirebileceğiniz ürünü günlük kullanım için de tercih edebilirsiniz. Marka sunduğu ürünlerde müşteri memnuniyetine oldukça önem verir. Bu nedenle kolayca hijyenini gerçekleştirebileceğiniz, kaliteli camdan üretilen bardak modellerini size sunar. Uzun dönemler konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz cam bardak darbelere karşı dayanıklıdır. Yüksek ısıda ve yüksek bulaşık makinesi basıncında yıkayabilirsiniz. Mutfak gereçleri tercih ederken boyutlarının dengeli olması, şık bir görüntüye sahip olması sofraların özenli görünmesine destek olabilir. LAV markasının bünyesinde sunulan üründe şık motiflere yer verilir, bu özenle hazırlanan seriyi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu LAV 6’lı Tokyo Meşrubat Bardağı Fiyatları

Bütçe Dostu LAV 6’lı Tokyo Meşrubat Bardağı Fiyatları

Mutfak gereçleri satın alırken fiyatı ürünün tasarımına, kalitesine veya sahip olduğu niteliklere göre değişiklik gösterebilir. Uzun dönemler sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz, LAV markasının bünyesinde set olarak sunulan meşrubat bardakları ise oldukça ilgi görür. Dilerseniz evinizin mutfağında dilerseniz de otel veya restoranların servis kısmında markanın ürünlerini değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Şık tasarımı ile masada hoş bir bütünlük oluşturan LAV Tokyo 6'lı meşrubat bardağı fiyatı ise oldukça makul tutulur. Marka sunduğu ürünlerde müşteri memnuniyetine oldukça önem verir. Bu nedenle LAV markası sunduğu ürünlerde taleplerinize yanıt verebilecek niteliklerin bulunmasını hedefler. Kolay tutuma, ideal genişliğe ve uzunluğa sahip modelin tasarımı içeceklerinizi keyifli bir şekilde yudumlamanızı sağlayabilir. Model oldukça kaliteli cam materyalden üretilmiş olmakla beraber kullanımına bağlı olarak ömrü değişiklik gösterebilir.

Kullanışlı LAV 6’lı Tokyo Meşrubat Bardağı Yorumları

Kullanışlı LAV 6’lı Tokyo Meşrubat Bardağı Yorumları

Alışverişinizi tamamlamadan önce ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmanız memnuniyet sağlar. Aynı zamanda sahip olacağınız eşya hakkında araştırma yaparak bütçenizi ve zamanınızı koruma fırsatı bulabilirsiniz. Bu amaçla LAV Tokyo 6'lı meşrubat bardağı yorumları size ulaştırılır. Şık tasarımı, dikkat çeken desenleri ve dayanıklı materyali ürünü kullananlar tarafından beğenilen özellikleri arasında yer alır. Müşteri yorumları meşrubat bardağını satın alan gerçek müşteriler tarafından gerçekleştirilir. Bu yorumlar, eşyanın kullanımı sırasında edinilen deneyimleri, değerlendirmeleri ve memnuniyetleri içerebilir. Farklı görüşlerin yer aldığı bu yorumları inceleyerek bilinçli bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. LAV markasının bünyesinde sunulan takımı dilerseniz kendiniz için alabilir dilerseniz de ev hediyesi almak istediğiniz dostlarınıza bir alternatif olarak kullanabilirsiniz. Görseli ve kalitesiyle göz dolduran markanın tasarım ürününe Trendyol üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz.