1
Kadeh kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Lav Pazarötesi-misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Fma05072

329 TL
(54,83 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
424,90 TL343 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,80 TL

Ürün Bilgileri

Lav Pazarötesi-misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Fma05072

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR TOPTAN Satıcı Ünvanı: ÖZ GÜVEN GRUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662013608100014 Vergi Kimlik Numarası: 6620136081
    Bu ürün SAFİR TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • dondurmalık 235cc (6 adet) (mıs550), misket ayaklı kadeh, servis kadehi, lav margaritaservis sunumlarınızda vazgeçilmez olacak.!misket ayaklı kadeh tüm kokteyl çeşitleri için uygun bir kadehtir.Misket ayaklı kadehlerini tatlı sunumlarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz..bu her dönemin zarif içkisini klasik ve elegan kadehinizde yeni tariflerle yorumlayabilirsiniz. Hazırladığınız içecek kokteyllerini hem yemek öncesinde aperatif olarak, hem de yemeksiz partilerde servis edebilirsiniz.Partilerinizin, günlerinizin olmazsa olmazı..malzemeler:Cam malzemeden üretilmiştir.Paket içeriği:6 adet - dondurmalık 235cc renk:Şeffaf ürünün ölçüleri: Ağız çapı 8,7 cm x yükseklik 11,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Hacim 200 - 399 cc
  • Ürün Tipi Şampanya Kadehi
  • Materyal Cam
Geri Bildirim Ver

Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi FMA05072

Mutfaklarda kullanılan önemli malzemelerden birisi servis ürünleridir. Bu servis ürünleri genellikle hassas ürün olarak nitelendirilir. Bu ürünlerin daha özenle üretilmesi gerekir. Aynı zamanda göze de hitap etmesi gerekir. Sunum özelliği taşıyan ürünler mutfağınızın yansımasıdır. Sağlam ve dayanıklı olup aynı zamanda işlevsel ürünler olmalıdır. Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Fma05072 çeşitli ikramlıklarınızın servisinde kullanmanız için tasarlanır. Camın özenle işlenmesi sonucu oluşur. Orantılı şekilde tasarlanır. Mutfaklarınızda kibar ve küçük tasarımı ile minimal görüntü sağlar. Üstün cam kalitesi ile üretilir. Kibar tutuşa sahiptir. Mutfaklarınızın kaliteli ve kibar yardımcısı olur. Tatlı servisleri için ideal ölçüde 235 cc boyutunda üretilir. Cam kalitesi dayanıklılığı ve yıpranmayan yapısı ile dikkat çeker. Uzun yıllar kullanışlı cam malzemesi ile üretilir.

  • Dayanıklı cam malzemesi
  • Zarif sunum
  • İdeal servis ölçüsü

Kaliteli Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Özellikleri

Kaliteli Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Özellikleri

İleri düzey cam işleme teknolojisi ile üretilir. Aşınmayı önleyen cam kalitesine sahiptir. Bu sayede hızlı kırılması önlenmiş olur. Kolay temizlenen yapısı ile kir tutmaz. Hoş ve kibar görünüme sahiptir. Tatlı sunumlarınıza zariflik ile eşlik edecek şık bir üründür. İnce tutum yeri sayesinde estetik bir görüntü sunar. Konforlu kullanıma sahiptir. 235 cc kullanım alanına sahiptir. Böylelikle ideal bir servis ölçüsü sağlar. Tüm ikramlıklarınızın servisine uygun bir üründür. Özel günlerinizin, gündelik kullanımlarınızın ve partilerinizin vazgeçilmezi olur. Lav tatlı kadehi size güzel anlarınızda eşlik eder. Dizaynı ile tatlı servisleri ve kokteyller için kolay sunum olanağı sunar. Görsel olarak orantılı bir şekilde üretilir ve buda ürünün dayanıklılığını arttırır. 9,7 cm ağız çapı ve 13,5 cm yüksekliğe sahiptir. Size benzersiz bir sunum olanağı sunar.

Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Yorumları

Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Yorumları

Bu ürün, eşsiz tasarımı ile özel günlerin, kutlamaların, partilerin ve gündelik kullanımların vazgeçilmezi olur. Cam kaliteli malzemeden üretilir. Dayanıklı yapıya sahiptir ve hafif darbelere karşı sağlam yapıda duruş sağlar. Bu sayede uzun ömürlü kullanım sağlar. Ayrıca sürekli kullanımda da size uzun süreler eşlik eder. Kibar, zarif ve modern tasarımı ile tatlı servisleriniz için ideal bir seçimdir. Ağız çapı, yüksekliği ve tutum yeri doğru orantılı şekilde üretilir. Oranlar cama itina ve kusursuz biçimde işlenir. Kokteyl sunumları için en doğru tercihtir. Orantıları ölçülü şekilde sunuma açıktır. Kibar ve zarif görünüme sahiptir. Kusursuz yuvarlak yapısı eşsiz sunumlar için kullanılır. Hafif darbelere karşı dayanıklı yapısı vardır. Aşınmalara karşı dayanıklıdır. Uzun ömürlü kullanımı ve modern tasarımı ve avantajlı fiyatı ile Lav ayaklı tatlı kasesi misket modelini tercih edebilirsiniz.

Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Fiyatları

Lav Misket 6 Parça Tatlı Servisi Kadehi Fiyatları

Lav misket 6 parça tatlı servisi kadehi fiyatına kolaylıkla ulaşıp inceleyebilirsiniz. Üstün dayanıklı cam yapısı ile uzun ömürlüdür. Kibar ve zarif görünümü ile modern tasarıma sahiptir. Özellikleri sayesinde ileri derece fiyat performans kategorisinde ürün olarak değerlendirilir. Cam malzemesi olarak kaliteli camdan özenle üretilir. Bu ürün kolay temizleme özelliğine sahiptir. Çok fazla kir tutmayan yapısı ile kolaylıkla temizlenir. Gündelik kullanıma uygun olduğu gibi özel günler için de ideal bir tercihtir. Uzun ömürlü kullanım ve modern tasarım size istediğiniz kullanım olanağını sunar. Kolay kırılmayan yapısıyla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tatlı servisleriniz de ve güzel günlerinizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Lav misket 6 parça tatlı servisi kadehi yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve kolaylıkla uygun fiyatlarıyla kendinize ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.