Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı

201,41 TL
(33,57 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,99 TL

Ürün Bilgileri

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAV Satıcı Ünvanı: GÜROK TURİZM VE MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0446003024900013 Vergi Kimlik Numarası: 4460030249
    Bu ürün LAV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Empire serisi bardaklar yüksek hacimleriyle benzerlerine kıyasla bardakların ımparatoru ünvanını hak ediyor.
  • Bardağı büyük görüp hepsini doldurmaya çalışmayın, bizden söylemesi.
  • Yükselik: 9.5 cm kapasite: 405 cc
  • Iade kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı

Sunum ve ikramlarda bardakların önemi büyüktür. Bardakların sofradaki dekorasyonu tamamlama özelliği bulunduğundan tek başına da şık bir görüntü oluşturması gerekir. Sofraların ve içecek ikramlarının olmazsa olmasını oluşturan bardaklar camın sağlığını da sunar. En sağlıklı bardak çeşitlerinin cam bardaklardan oluştuğunu söylemek mümkündür. Çeşitli tasarım faaliyetleri ile birlikte bardaklar, işlevsel özelliklerinin yanı sıra estetik bir form kazanır. Lav, cam ürünlerinde fark yaratan önemli markalardan biri olarak Lav Empire 6 parça meşrubat bardağı ile şıklık ve kullanışlılığı bir araya getirir. Bu model ile estetik sunumlar yapmak mümkündür. 6 parça olarak tüketiciye sunulan bu ürün aynı zamanda uzun ömürlü ve dayanıklıdır. İçecek servisinde kullanılan bu bardak çeşitleri sütlü ve kremalı tatlıların servisinde de şıklık kazandırır.

  • Ürün hacmi: 405 cc
  • Yüksekliği: 94 mm
  • Materyal: Cam

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağının Özellikleri Nelerdir?

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağının Özellikleri Nelerdir?

Lav Empire meşrubat bardağı oldukça estetik bir tasarıma sahiptir. Ürünün hacmi oldukça geniştir. Ham maddesi cam olan ürün berrak bir malzemeden üretilmiştir. 94 mm yüksekliğinde 405 cc hacminde olan bu bardak çeşidi, akşam yemeklerinde sofranızı süsleyebilir. Üzerinde herhangi bir kabartma veya renklendirme bulunmayan Lav Empire 6’lı meşrubat bardağı bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğine sahiptir. Bu da pratik temizlik sağlanması açısından önem arz eder. Ürün hem içecek servisi esnasında hem de tatlı ikramında son derece kullanışlıdır. Renksiz ve şeffaf görünümü her yemek takımına ve her masa düzenine uyum sağlamasına olanak verir. Ürün günlük kullanıma uygun olduğu gibi misafir ağırlama esnasında da tercih edilebilir. Ürünün genişliği ve yüksekliği şık ve kullanışlı ölçülerde tasarlanmıştır.

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı Şık ve Kullanışlı mıdır?

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı Şık ve Kullanışlı mıdır?

Lav Empire 6’lı meşrubat bardağı, göze hitap eden sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Bu takım, mutfakta lezzet kadar sunuma da önem veren bireylerin tercih edebileceği şıklıktadır. Ayrıca oldukça kullanışlı olan setteki her bir bardak elde ve makinede yıkamaya uygundur. Ürünü kullanırken çizilme, solma veya bulanıklaşma gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Sütlaç, aşure, magnolia gibi tatlıların yanı sıra alkollü ve alkolsüz içeceklerin servisi için de kullanılabilir. Ürün 6 adetten oluştuğu için tam bir takım formundadır. Lav Empire 6 parça meşrubat bardağı lv-emp364f yorum ve değerlendirmeleri ürünün kalitesini ve güzelliğini destekler niteliktedir. Birçok tüketici tarafından beğeniyle tercih edilen Lav Empire bardak serisi kullanıcı memnuniyetinin üst düzeyde olduğu ürünlerdendir. Ürün her zevkten bireyin sofrasına kendine özgü bir duruş katar.

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı Kaliteli midir?

Lav Empire 6 Parça Meşrubat Bardağı Kaliteli midir?

Lav Empire bardak uzun süreli kullanıma uygun kaliteli malzemelerden üretilir. Berrak, parlak ve şeffaf bir görünüme sahiptir. Yemek sofralarını şık bir şekilde tamamlar. Aynı zamanda sade içecek servisi için de uygundur. Ürün hem restoran ve kafelerin mutfaklarında hem de evlerde kullanılabilir. Darbelere karşı dayanıklıdır. Geniş bir iç hacme sahip olduğu için sağlıklı detoks suları, buz dolu içecekler, soğuk kahveler, kokteyller, frozen ve meyve karışımları servis etmek için idealdir. Son derece doğal ve sağlıklı cam malzemeden üretilen bu bardak seti, kullanım kolaylığı sunar. Şık tasarımı sayesinde içerisine konulan her içeceğe özenli ve estetik bir yapı kazanır. Mutfakta uzman bir şef gibi ilgi göreceğiniz bu bardak setini edinerek, içecekler ve tatlılar ile şık sunumlar oluşturabilirsiniz. Ürünü yüzen mumlar, sulu çiçekler ve şerbetler için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pipet, kaşık, sert kuruyemiş gibi maddelere temas ettiğinde çizilmeyen bu ürün, oldukça kullanışlı bir deneyim sunar.