Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Fma05139

149 TL
(24,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
195 TL189,50 TL
Kurumsal Fatura
merchant-marker-image
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,95 TL

Ürün Bilgileri

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Fma05139

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER MAGNESİA Satıcı Ünvanı: LİDER İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608066125400019 Vergi Kimlik Numarası: 6080661254
    Bu ürün LİDER MAGNESİA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lav EDA332 Eda 6'lı Çay Bardağı 170 cc 6 Adet ürün fiyatıdır. Ürün özellikleri Nitelik : Cam Hacim: 170 cc Sağlığa Zarar Vermeyen Maddelerden Üretilmiştir. Gıda İle Temasa Uygundur. Bulaşık Makinasında Yıkanabilir. Desensizdir. Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Tip Çay Bardağı
Geri Bildirim Ver

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı

Mutfakların vazgeçilmezi olan çay bardakları, her sunum sofrasında yerini daima alıyor. Lav Eda 6'lı çay bardağı ise şık tasarımı ile unutulmaz bir sunum yapmanıza olanak tanıyor. 6 adet olmasının verdiği avantajla birlikte ise misafirlerinizi dilediğiniz gibi ağırlayabilirsiniz. Hoş ve şık tasarımının yanı sıra oldukça kullanışlı olan bardaklar ideal çay içme imkanını sizin için sunuyor.

 
  • Bulaşık makinesinde rahatça yıkanabilir özellikte
  • İçerisinde 6 adet ürün
  • Tabakları da bulunan çay bardakları, şık bir takım halinde gönderim

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Özellikleri

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Özellikleri

Lav çay bardağı, sunum şıklığı ile sofralarınıza rahatlıkla uyum sağlar. 6 adet olmasının verdiği avantaj sayesinde dilediğiniz sayıda kullanıma da olanak tanır. 6 adet bardağa eşlik eden bardak altlıkları ise uyumlu bir tasarıma sahiptir. Gıda maddeleri ile rahatlıkla kullanabileceğiniz bardaklar yüksek ısıdan da olumsuz bir şekilde etkilenmez. Bardakların tasarımı oldukça şık ve kullanışlıdır. Alta doğru genişleyen yapısı sayesinde ideal miktarda çay alma hacmine sahiptir. Tüm bunların yanı sıra oldukça dayanıklı bir yapıları da bulunur. Dilerseniz elinizde, dilerseniz de makinede gönül rahatlığı ile yıkayabilirsiniz. Her yıkamadan sonra ise ilk kez kullanıyormuş gibi sunumlarınızı hazırlayabilirsiniz.

 

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Tasarımı Nasıldır?

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Tasarımı Nasıldır?

Sofralarınızın birer tamamlayıcısı olacak olan bardak seti sade tasarımının ardında oldukça göz alıcı bir duruşa da sahiptir. Klasik çay bardaklarından daha farklı olan tasarımı, misafirlerinizin dikkatini çekecektir. Geniş haznesi sayesinde dilediğiniz miktarda çay içmenize olanak tanır. Özellikle çay içmeyi seven kişiler için oldukça idealdir. Alta doğru hafifçe genişleyen yapısı, rahat bir tutuş olanağı sağlar. Sıcak çaylarınızı içerken bile elinizi yakmadan keyfini çıkarabilirsiniz. Geniş yemek sofralarında unutulmaz bir kapanış olan çay faslını, göz alıcı ve kullanışlı tasarımıyla birlikte Lav Eda 6'lı çay bardağı setiyle sağlayabilirsiniz. Saydam şekilde üretilen bardaklara, yine aynı saydamlıkta tabak altlıkları eşlik ediyor. Birlikte güzel bir uyum yakalamalarının yanı sıra dilerseniz çay bardaklarını farklı tabaklar ile de kombinleyebilirsiniz. Saydam yapısının verdiği avantaj ile dilediğiniz renkte ve desende bardak altlığı ile kolayca uyum yakalayabilirsiniz.

 

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Dayanıklı mıdır?

Lav Eda 6'lı Çay Bardağı Dayanıklı mıdır?

Çay bardağı seti, cam olmasına rağmen oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kolay çizilmeyen yapısıyla birlikte uzun süreli kullanım imkanı da sağlayabilir. Sağlamlığının verdiği avantaj sayesinde temizlik imkanı da oldukça kolaydır. Bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Ama dilerseniz elde yıkama seçeneğini de tercih edebilirsiniz. Yüksek ısıya karşı da dayanıklı olan yapısı sayesinde dilediğiniz sıcaklıktaki içeceğinizi bardağı kullanarak tüketebilirsiniz. Lav Eda 6'lı çay bardağı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Çay bardağı setine hemen ulaşmak ve hızlıca sipariş vermek için Trendyol fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.