Lav 12'li Çay Seti Eda Lv-edas1

354,50 TL
(29,54 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lav 12'li Çay Seti Eda Lv-edas1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERZİ HOME Satıcı Ünvanı: MERZİHOME E-TİC.OTOMOTİV GIDA ZÜCCACİYE TEMİZLİK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619117879000001 Vergi Kimlik Numarası: 6191178790
    Bu ürün MERZİ HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eda 12 Parça Çay Seti

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lav 12'li Çay Seti Lv-Edas1

Mutfak eşyaları, işleri kolaylaştırmaya yarayan ürünlerdir. Bardaklar içecekleri konforlu bir şekilde içmenize yardımcı olur. Özellikle çay ve kahve tüketimini sınırlandırmak için daha küçük ölçekli bardaklar tercih edilir. Lav 12’li çay seti lv-edas1 6 çay bardağı ve 6 bardak altı olmak üzere 12 parça çay seti ile size konforlu bir kullanım imkanı sunar. Üzerinde işleme bulunmayan ürün sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Böylece ürünün içerisinde bulunan içeceği kolaylıkla görebilirsiniz. Fazla büyük olmayan yapısı ile Lav 12’li çay seti dolaplarınızda çok fazla alan kaplamaz. Sağlam duruşu ve üretiminde kullanılan kaliteli malzeme sayesinde tercih edilir. Oldukça kibar duran bu ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Böylece tutarken zorluk yaşamazsınız ve kolaylıkla kavrayabilirsiniz.

  • 12 parçadan oluşan çay seti
  • Geniş iç hacim
  • Sade ve şık tasarım

Kullanışlı Tasarımı ile Lav 12’li Çay Seti Lv-Edas1

Kullanışlı Tasarımı ile Lav 12’Li Çay Seti Lv-Edas1

Çay her kültürden insanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir içecektir. Severek içilen bu ürünün bardakları da müşterilerin ihtiyacına göre tasarlanır. Lav çay seti içeriğinde ince belli çay bardağı olup kulpsuz yapısı ile büyük beğeni toplar. Ürünün alt kısmı ince belli tarafına göre çok daha kalındır. Bu sayede içerisine çok fazla sıvı alırken tutuş kolaylığı sağlar. Ayrıca ince belli yapısı sayesinde geleneksel bir duruş sergiler. Ürünün kulpu olmadığı için bardak altı ile kullanılması daha kullanışlı olabilir. 170 ml iç hacme sahip olup standart ölçü çay bardaklarından daha küçüktür. Ürün doğru şartlar altında kullanıldığı sürece dayanıklı yapısı sayesinde uzun raf ömrüne sahip olur. Isıya karşı oldukça dayanıklı olan ürün sade ve şık tasarımı sayesinde beğenilerek tercih edilir.

Uygun Fiyat Avantajı ile Lav 12’li Çay Seti Lv-Edas1

Uygun Fiyat Avantajı ile Lav 12’li Çay Seti Lv-Edas1

Günlük hayatta sıklıkla tercih edilen içeceklerden biri olan çay, tiryakiler tarafından ince belli bardakta tüketilir. Şık tasarıma sahip olan Lav çay bardakları ince belli zarif yapısı sayesinde çayı uzun süre sıcak tutmanıza yardımcı olur. Ayrıca bu girintili kısım bardağın avucunuza daha iyi oturmasını sağlar. Böylece bardağı düşürüp kırma olasılığınız azalır. Lav 12’li çay seti lv-edas1 fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu camın yapısı, kalitesi ve tasarımı gibi pek çok unsur dikkate alınır. Bunların yanı sıra ürünün üst tarafa doğru tekrar yapısının genişlemesi sayesinde içerken ağzınızın yanması önlenmiş olur. Tasarımı sayesinde hayatınızı kolaylaştıran ürün büyük beğeni toplar. Sette bardakların yanı sıra bardak altlığı da verilmesi kullanım kolaylığı sağlar. Bu sayede sıcak bardağı ahşap zeminlerin üzerine koyduğunuzda, yüzeyin zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Şık ve Dayanıklı Yapısı ile Lav 12’li Çay Seti Lv-Edas1

Şık ve Dayanıklı Yapısı ile Lav 12’li Çay Seti Lv-Edas1

Şeffaf camdan yapılan bardaklar çay koyduğunuz zaman dem oranını rahat görmenize yardımcı olur. Böylelikle istediğiniz tatta çay içmenize olanak tanıyarak size kolay kullanım imkanı sunar. Ayrıca ürünün içerisine çay haricinde dilediğiniz ürünü koyarak da kullanabilirsiniz. Çay bardakları 84 mm yüksekliğe sahiptir. Ağır ve yüksek olmayan yapısı sayesinde size avantajlı bir kullanım sunar. Ürün, tamamen cam maddeden yapıldığı için oldukça sağlıklıdır. Çay setinin içerisinde sağlığa zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliği sayesinde konforlu bir kullanım imkanı sunar. Lav 12’li çay seti lv-edas1 yorumlarına ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan incelemeler yapabilirsiniz. Bu seti daha önce satın alan müşterilerin bardak ve altlıklar hakkındaki deneyimlerini okuyarak ürün ile ilgili daha fazla fikir sahibi olabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.