Laundry Metal Bölmeli Deterjan Kutusu Siyah 12 Lt Lr002

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Laundry Metal Bölmeli Deterjan Kutusu Siyah 12 Lt Lr002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SABUNCUOĞLU Satıcı Ünvanı: İDRİS AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0240064254
    Bu ürün SABUNCUOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal bölmeli deterjan kutusu siyah 12 lt
  • Galvaiz saçtan üretilmiştir.
  • Elektrostatik fırın boya ile boyanmıştır.
  • Gıdaya temasında sakınca yoktur.
  • Uzun ömürlü ve şık bir tasarıma sahiptir.
  • Yerli üretimdir.
  • MODEL:LR002

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Laundry P1233S7256 Metal Bölmeli 12 lt Siyah Deterjan Kutusu

Laundry 12 lt siyah metal bölmeli deterjan kutusu hem işlevsel hem de şık detaylara sahip bir banyo gerecidir. Oldukça geniş bir iç kapasiteye sahip olan ürün, tek seferde yeterli deterjanı alarak pratik bir kullanım sergiler. Kutu, 34 cm uzunluğa ve 24 cm yüksekliğe sahiptir. Genişliği ise 20 cm olur. Ürün bu ölçüleri sayesinde rafa, çamaşır makinesi üzerine veya banyo dolabına rahatlıkla yerleştirilebilir. Kutu aynı zamanda oldukça hafiftir. Bu sayede pratik şekilde taşınabilir. Siyah ana gövdeye ve beyaz renkte bir kapak detayına sahiptir. Kolay bir şekilde açılıp kapanabilen bu kapak, deterjanın dökülmesini ve dağılmasını engeller.

  • Materyal: Galvaniz saç
  • Renk: Siyah
  • Ölçüsü: 20x34x24 cm

Laundry Metal Bölmeli 12 Lt Siyah Deterjan Kutusunun Özellikleri

Laundry Metal Bölmeli 12 Lt Siyah Deterjan Kutusunun Özellikleri

Laundry deterjan kutusu, çift bölmeli bir şekilde tasarlanır. Kutunun bir kısmı renklilere özel deterjanı diğer kısmı ise beyaz çamaşırlar için uygun ürünü saklar. Bu bölümlerin rahat şekilde ayırt edilebilmesi için kutunun ön kısmında “Renkliler ve Beyazlar" ifadeleri yer alır. İç kısmı plastik bir parça ile birbirinden ayrılır. Kapaklı bir tasarıma sahip olan ürün ile deterjanlar güvenli şekilde depolanabilir. Kutu ile bir adet ölçü kabı da gönderilir. Toz deterjanın kutu içinden daha rahat şekilde alınması için bu ölçü kabı kullanılır. Deterjan kutusunun yan kısımlarında metal kulp detayları yer alır. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu kulplar sayesinde ürünü rahat şekilde taşıyabilirsiniz. Laundry metal bölmeli deterjan kutusu, insan sağlığına zarar veren bir madde içermez. Ürünün kullanımı sağlık açısından tamamen güvenlidir.

Laundry Metal Bölmeli Siyah Deterjan Kutusunun Tasarımı Nasıldır?

Laundry Metal Bölmeli Siyah Deterjan Kutusunun Tasarımı Nasıldır?

Laundry metal bölmeli deterjan kutusu siyah 12 lt, şık tasarımı ile dikkat çeker. Ürün, sade ama dikkat çekici bir görüntü sergiler. Mat siyah rengi ve altın sarısı detayları ile göze çarpar. Modern biçimi ve estetik görüntüsü ile kullanıldığı alanın dekorasyonuna katkı sağlar. Çamaşır odası ve banyo gibi alanlarda deterjan paketlerinin oluşturduğu rahatsız edici görüntüyü ortadan kaldırır. Dilerseniz Laundry metal bölmeli deterjan kutusu siyah 12 lt yorumları inceleyebilirsiniz. Satın alanların değerlendirmelerinde ürünün kaliteli ve şık tasarımına dair dönütler yer alır. Laundry bölmeli deterjanlık aynı zamanda çok yönlü bir ürün olarak kullanılır. Ürün hem toz hem de tablet deterjanların depolanması için tercih edilir. Bu kutu sayesinde farklı deterjan çeşitlerini kolayca saklayabilirsiniz.

Laundry Metal Bölmeli 12 Lt Siyah Deterjan Kutusu Kaliteli midir?

Laundry Metal Bölmeli 12 Lt Siyah Deterjan Kutusu Kaliteli midir?

Laundry 12 lt siyah metal bölmeli deterjan kutusu oldukça kaliteli bir tasarıma sahiptir. Ürün galvaniz saç malzemeden üretilir. Bu malzeme sert ve dayanıklı yapısı ile tanınır. Ürün, darbelerden ve çarpma, düşme gibi kazalardan etkilenmez. Galvaniz saç üretiminde kullanılan özel teknikler, saklama kutusunu korozyona ve paslanmaya karşı dirençli kılar. Bu malzeme aynı zamanda elektrostatik fırın boya ile kaplanır. Bu teknik, ürünü hem estetik hem de kaliteli kılar. Boyanın zaman içinde kabarıp dökülmesi söz konusu olmaz. Kullanımına dikkat edildiği takdirde Laundry bölmeli deterjan kutusunu uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Kutu çeşidi elde yıkanarak temizlenebilir. Yıkama sonrasında ise kuru bir bez ile durulanması kullanım ömrünü uzatır. Temizliği sırasında boyasına zarar verebilecek renk açıcı ve aşındırıcı maddelerden kaçınmak gerekir. Siz de bu şık kutuyu Trendyol üzerinden kolayca satın alabilir, yaşam alanlarınıza düzen getirebilirsiniz.