Lassig Basic Messenger Bakım Çantası / Daisy Navy

499,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lassig Basic Messenger Bakım Çantası / Daisy Navy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yesilkiraz Satıcı Ünvanı: NECATİ CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050203569
    Bu ürün yesilkiraz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne bebek bakim cantasi markasi Lassig, Almanyadan ihrac edildigi 40dan fazla ulkede aldigi en iyi anne bakim cantasi odulleri, sik tasarimlari, kaliteli malzemeleri ve ustun fonksiyonellikleri ile annelerin vazgecilmezleri arasina girmeyi basarmistir.Bakim cantasinin buyuk ic hacmine ragmen son derece hafif govde 0,66 kgAnnelerin tum bebek bakim ihtiyaclari icin cok sayida bolmeSu gecirmez bebekalt degistirme minderiBakim cantasindan ayri kullanilabilen isi yalitimli biberon gozuSu gecirmez islak ve kirli malzeme bolumuAnne bakim cantasinin her turlu bebek arabasina asilabilmesi icin ozel klipslerAyarlanabilir omuz askilariCep telefonlari icin ozel bolmeKolayca temizlenebilir100 polyster37 x 15 x 31 cm olculerfunction var APPUUID b68fc3d37e2444d4a4381b732923f152 var BASECOLOR 9484d8 var process void 0 var typeofThatfunctiontypeof Symbolsymboltypeof Symbol.iteratorfunctionoreturn typeof ofunctionoreturn ofunctiontypeof Symbolo.constructorSymboloSymbol.prototypesymboltypeof o function insertLivechatJSvar edocument.createElementscripte.typetextjavascript,e.asynctrue,e.srcprocessprocess.envprocess.env.DOMAINhttpslivechat.connexease.comlembedjslivechat.jsvar tdocument.createElementlinkt.relstylesheet,t.hrefprocessprocess.envprocess.env.DOMAINhttpslivechat.connexease.comlembedcsslivechatembed.cssvar ndocument.getElementsByTagNamescript0document.head.appendChildt,n.parentNode.insertBeforee,nwindow.attachEventwindow.attachEventonload,insertLivechatJSwindow.addEventListenerload,insertLivechatJS,1,window.initLivechatfunctionobjecttypeofThatwindow.LiveChatwindow.LiveChat.bootuuidAPPUUID,baseColorBASECOLOR

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver