2
Ayak Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Lapitak Topuk Çatlak Kremi Kuru Ve Yıpranmış Topuklar Için 60 ml

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lapitak Topuk Çatlak Kremi Kuru Ve Yıpranmış Topuklar Için 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lapitak Satıcı Ünvanı: TUTKU DIŞ TİCARET VE KOZMETİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872138639000001 Vergi Kimlik Numarası: 8721386390
    Bu ürün Lapitak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lapitak Bakım Kremi 60 Ml Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri İçeriğindeki gliserin, allantoin ve E vitamini ile cildi nemlendirerek larının önlenmesine . Uzun süre devam eden nemlendirici etkisiyle kuruyan ların bakımını yaparak ipeksi bir görünüm kazandırır. Ürün Kullanımı Kuru ve temiz ayağa istenilen sıklıkta kullanılabilir. Ürün Avantajları Etil alkol içermez.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Çatlak
  • Tip Tüp
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Lapitak Topuk Çatlak Kremi Kuru ve Yıpranmış Topuklar İçin 60 ml

İnsan cildi gün boyunca pek çok dış etkene maruz kalıp hasar alır. Bu hasarları minimuma indirmek için bazı ürünler kullanılır. Gün içerisinde oldukça fazla yıpranan ayaklar için bazı bakımlara ihtiyaç duyulur. Lapitak topuk çatlak kremi kuru ve yıpranmış topuklar için 60 ml miktarındaki formülünü beğeninize sunar. Uzun süre ayakta kalmaktan, havasızlıktan, kötü hava koşullarından çok kolay biçimde etkilenen ayaklarınızı bu özel ürün ile nemlendirip dinlendirebilirsiniz. Özellikle kuru ciltlere sahip kişilerde oluşan çatlaklar hayat standartlarını da düşürür. 8691091035006 kodu ile dikkatleri üzerine çeken krem, ilk uygulamadan itibaren etkisini gösterir. Yüksek nem içeren bu özel bakım kremi ile günün yorgunluğundan oldukça kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

  • Uzun süre kalıcı yüksek nem
  • Etil alkol içermeyen formül
  • Tüm cilt tipleri ile uyum

Eşsiz Formülüyle Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

Eşsiz Formülüyle Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

Topuk çatlak kremi Lapitak içeriğinde bulunan özel maddeler sayesinde cildinize derinlemesine işleyip uzun süreli nemlendirme sağlar. Ürünün formülünde yer alan gliserin, tenin alt tabakasındaki nemi içine hapsedip üst tabakaya taşır. Bunun yanı sıra nem bariyerini güçlendirip tahrişi önler ve esneklik oluşmasına yardımcı eder. Bu sayede ayak topuklarınız nemli ve oldukça sağlıklı bir yapıya sahip olur. Formüldeki E vitamini ise cilt bariyerini destekleyip ortaya çıkabilen kuruma problemleri ile savaşır. E vitamininin antioksidan zararlı maddelerin oluşturduğu hasarları onarır. Lapitak topuk çatlak kremi 60 ml içeriğindeki allantoin bileşeni sayesinde vücuttaki suyun cilde tutunmasını sağlar. Bunun yanı sıra kaşıntı, kızarıklık ve kurumayı önleyip cildi yatıştıran bileşen hücre yenilenmesini hızlandırır. Özel bileşenlerden oluşan formüle sahip çatlak kremi ile ayaklarınızın gün boyunca nemli kalmasını sağlayabilirsiniz.

Etkili Lapitak Topuk Çatlak Kreminin Kullanımı

Etkili Lapitak Topuk Çatlak Kreminin Kullanımı

Lapitak topuk çatlak kremi kuru ve yıpranmış topuklar için 60 ml kullananlar tarafından yüksek memnuniyet oranına sahip bir ürün olarak karşınıza çıkar. Etil alkol içermeyen bu temiz içerikli krem, teninizi korumayı amaçlar. Uygulama öncesinde ayaklarınızı ılık suyla yıkayıp kurulamanız önerilir. Ardından krem ile ayağınıza masaj yapıp kalın bir çorap giyebilirsiniz. Bu uygulama biçimi ürünün alt tabakalara kadar işleyip hapsolmasını sağlar. İlk uygulamadan sonra etkisini göreceğiniz ürünü, düzenli şekilde kullanabilirsiniz. Lapitak topuk çatlak kremi kuru ve yıpranmış topuklar için 60 ml yorumları incelendiğinde kreme dair sevilen özelliklerin başında ambalajı gelir. Turuncu ve beyaz renklerin ağırlıklı olarak tercih edildiği ambalaj tasarımı dikkat çekici bir görüntüye sahiptir. Tüp şeklindeki kapaklı ambalajı sayesinde kremi uzun süre boyunca güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

Uygun Fiyatlı Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

Lapitak topuk çatlak kremi kuru ve yıpranmış topuklar için 60 ml satın alanlar kremin özelliklerinin yanı sıra miktarından da oldukça memnun olduklarını belirtirler. Uzun süre boyunca uygulama yapabileceğiniz ürünü, gölgede saklamanız önerilir. Dermatolojik olarak test edilip onaylanan formül, cildinizde hiçbir alerjik tepkimeye neden olmaz. Karar aşamasında size yardımcı olan değerlendirme seçeneklerinden kriterlerinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Pratik bir seçim süreci geçirmek istiyorsanız puanlama bölümünden memnuniyet oranına göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için ise yorumları okuyarak sizden önce ürünü deneyenlerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Lapitak topuk çatlak kremi kuru ve yıpranmış topuklar için 60 ml fiyatı açısından da size büyük avantaj sağlar. Bu özel formüle sahip olan ürünü, hiç vakit kaybetmeden uygun fiyat seçeneği ile Trendyol’dan elde edip deneyimlerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.