lansy Klima Temizlik Seti (pompa+temizleme Poşeti)

419,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

lansy Klima Temizlik Seti (pompa+temizleme Poşeti)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akbel Kimya Satıcı Ünvanı: AK-BEL İNŞAAT NAKLİYE TURİZM HAYVANCILIK TEKSTİL PLASTİK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011008813800011 Vergi Kimlik Numarası: 0110088138
    Bu ürün Akbel Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LANSY KLİMA TEMİZLEME SIVISI (KONSANTRE) 1 KG (TEMİZLEME POŞETİ HEDİYELİ) 2 LİTRELİK UYGULAMA POMPALI KLİMANIZI KENDİNİZ EKONOMİK VE BASİT ŞEKİLDE TEMİZLEYİN. ÖZELLİKLERİ: 1- Split ve inverter klimaların iç ve dış ünitelerinin temizliği için kullanılır. 2- Yağ ve kirleri mikroorganizmaları temizler kötü kokuları ortadan kaldırır. 3- Fırça vb. gibi temizleme ekipmanlarına gerek kalmadan, ulaşılmayan bölgelere derinlemesine nüfus ederek çözülen kirleri akıtır. 4- Ürün temizleme esnasında köpürme yapmaz. 5- Kullanım dozajında plastik aksama herhangi bir zararı olmaz. 6- Oldukça ekonomiktir.Bu ürün 4 adet klimanın iç ünitesinin temizliği için yeterlidir.Klimanın iç ve dış üniteleri birlikte temizlenecekse 2 adet klimanın iç ve dış üniteleri dahil temizliği için yeterlidir. KULLANIM TALİMATI: Ürünümüz konsantre olduğu için
  • 1 ölçü klima temizleme sıvısını 3 ölçü su ile seyreltin (Bu sayede 1 kg lık klima temizleme sıvısından 4 kg temizleme sıvısı elde etmiş olacaksınız) Uygulama Pompasına 250 ml Konsantre Lansy klima temizleme sıvısı koyunuz ve üzerine 1 litre çizgisine gelecek kadar su ilave ediniz ve çalkalayarak kullanıma hazır hale getirin. Uygulamaya başlamadan önce eldiven ve maske takınız. DİKKAT! Su ile seyreltmeden kullanmayınız. İÇ ÜNİTE TEMİZLİĞİ: Klimanızın elektrik bağlantısını mutlaka kesiniz!!! İç ünitenin ön panjuru sökülür, emiş filtreleri yerinden çıkartılır.Ürün beraberinde gönderilen klima temizleme poşeti klimayı saracak şekilde sabitlenir ve bantlanır.Klimanızın üst kısmından evaporatör'e (alüminyum ızgaralı kısım) Lansy klima temizleme sıvısı püskürtülerek temizliğe başlanır ve aşağı kısma doğru devam edilir.Aynı işlem hava çıkış kısmı ile salınım kanatçıkları ve iç kısımda bulunan evaporatör fanı ile emiş filtrelerine de uygulanır.Uygulama sonrası kimyasalın nüfus etmesi için 2-3 dakika beklenir.Daha sonra uygulama spreyine temiz su konularak kimyasal uygulanan kısımlar, üst kısımdan aşağıya doğru su püskürtülerek durulanır.Bu sayede kimyasal arındırılmış ve temizleme işlemi tamamlanmış olur.Temizleme işlemi sonrası yaklaşık 30 dakika sonra klimanızı normal şekilde kullanabilirsiniz. DIŞ ÜNİTE TEMİZLİĞİ: Dış ünitenin kapağı sökülür, kondenser'e Lansy klima temizleme sıvısı püskürtülür, kimyasalın nüfus etmesi için 2-3 dakika beklenir ve uygulama spreyine temiz su konularak yukarıdan aşağıya doğru temiz su püskürtülerek durulama işlemi uygulanır ve temizleme işlemi tamamlanır. Uygulama Pompası Ürünü rengi (yeşil, şeffaf vb.) ve markası stok durumuna göre farklılık gösterebilir.
Geri Bildirim Ver