6
Emzirme ve Saklama Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

LANSINOH Süt Saklama Poşeti 50 Adet

369,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
404,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
447,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LANSINOH Süt Saklama Poşeti 50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Fiyatlar Satıcı Ünvanı: BUĞLEM İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188093268300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880932683
    Bu ürün Mutlu Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Hanibana tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
  • 50'li medikal ölçüde sterilizasyon güvenliğine sahiptir gıda saklamak için güvenli bpa ve bps içermeyen polietilenden üretilmiştir. Sütün içine hava kaçmasını, dökülmeyi ve sızıntıyı önleyen çift kilit sistemine sahiptir destekli tabanı sayesinde buz dolabında dik ya da yatay durabilir. İçerisinde bulunan süt rahatça başka bir kaba aktarılabilir üzerindeki etiket sayesinde tarih ve isim kolaylıkla not edilebilir. Kolay erişim ve hijyenik kullanım için kilitli iç ambalajı vardır. Anne sütü saklama kılavuzu içerir%100 orijinaldi. Ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

LANSINOH 50 Adet Süt Saklama Poşeti

Lansinoh 50 adet süt saklama poşeti, bebeğiniz için gerekli olan besini sağlıklı bir şekilde muhafaza etmenize ve ihtiyaç duyduğunuzda kullanmanıza olanak tanır. Kendi sütünüzü sağdıktan sonra bu poşetlerde saklayabilir, özellikle buzdolabında talimatlar doğrultusunda tutabilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Annelerin en yoğun dönemlerinde bile kendilerini rahat hissetmelerini ve bebeklerin doğru bir biçimde beslenmesini sağlar. Lansinoh 50’li süt saklama poşeti, bebeğinizi düzenli bir şekilde beslemeniz için gerekli olan desteği sağlar. Fazla olan sütünüzü daha sonra kullanmak için muhafaza etmenize yardımcı olur. Çalışan annelerin süt stoğu yapmasına imkân tanır. Böylece bebeklerin beslenme düzeni bozulmaz.

  • Süt saklama poşeti, steril bir yapıya sahiptir.
  • Gıda saklamak için uygun bir madde olan BPA ve BPS içermeyen polietilenden üretilir.
  • Sızıntıyı önleyen çift kilit sistemine sahiptir.

Lansinoh Süt Saklama Poşeti Özellikleri Nelerdir?

Lansinoh Süt Saklama Poşeti Özellikleri Nelerdir?

Lansinoh 50 adet süt saklama poşeti, destekli tabana sahiptir. Bu özellik sayesinde buzdolabında dik veya yatay olarak konumlandırılabilir. Poşet içerisinde bulunan süt, zahmetsiz bir şekilde biberona veya başka bir kaba aktarılabilir. Ürün medikal seviyede sterilizasyon güvenliğine sahiptir. Poşet üzerinde bulunan etiket bölümü, muhafaza edilen sütün kullanım süresini anlamanız adına not almanızı sağlar. Lansinoh 50 adet anne sütü saklama poşeti, hijyenik kullanım imkânı sunabilmek için kilitli iç ambalaj sistemine sahiptir. Ürün içerisinde saklama kılavuzu bulunur. Bu sayede sütün, hiçbir besin değeri kaybolmadan nasıl saklanması gerektiğini öğrenebilir ve gerekli adımları uygulayabilirsiniz. Lansinoh 50 adet süt saklama poşeti, BPA ve BPS içermeyen polietilenden üretilir. Böylece bebeğinizin vücuduna hiçbir zararlı kimyasal giremez.

Lansinoh Süt Saklama Poşeti Nasıl Kullanılır?

Lansinoh 50 adet süt saklama poşeti, aynı markanın göğüs pompaları ile uyumludur. Ürün, direkt olarak cihaza takılarak süt sağma işlemi yapılabilir. Bu sayede herhangi bir ekstra ekipmana gerek kalmaz. Saklama poşetinde yeterli miktarda besin biriktikten sonra üzerindeki fazla havayı iki parmağınız ile çıkarmanız gerekir. Sıvılar genleştiği zaman hacimleri artacağı için poşet içerisinde bir miktar hava olmasına dikkat etmelisiniz. Ürünün içerisinde yer alan süt; oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün ve dondurucuda 3 ay boyunca saklanabilir. Talimatlar doğrultusunda kullanıldığı zaman oldukça pratik bir üründür. Donmuş olan anne sütü, kullanılmadan önce buzdolabında çözülmelidir. Ardından ılık bir suyun içine konularak benmari usulü ısıtılmalıdır. Ayrıca, çözünmüş olan besini çalkalamamanız gerekir.

Lansinoh Süt Saklama Poşeti Nasıl Muhafaza Edilir?

Lansinoh 50 adet süt saklama poşeti içerisindeki besin, uzun süre boyunca tazeliğini korur. Muhafaza edilme süresi bekleme ortamının ısısına göre değişiklik gösterir. Anne sütü poşete sağıldıktan sonra içerisinde bir miktar hava bırakılmalıdır. 19-26°C aralığında 3 saat boyunca saklanabilir. Buzdolabında ise muhafaza edilme süresi <4°C baz alındığında 3 güne kadar çıkar. -18°C olan bir dondurucuda bekletilen süt, 3 ay boyunca taze kalacak şekilde muhafaza edilebilir. Bu ürün, kullanım koşulları dikkate alınarak saklandığında özellikle çalışan annelerin en büyük yardımcılarından biri olmaya adaydır. Yüksek kaliteli malzemesi ve işlevselliği sayesinde birçok anne ve babanın beğenisini kazanmıştır. Ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Lansinoh 50 adet süt saklama poşeti yorumlarını inceleyerek diğer annelerin deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.