LANSINOH Natural Wave Biberon Emziği Hızlı Akışlı

699 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LANSINOH Natural Wave Biberon Emziği Hızlı Akışlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENKRON TİCARET Satıcı Ünvanı: UMUT CEYLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2080555816
    Bu ürün SENKRON TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emzirmek bebeğin fiziksel ve mental gelişimi, enfeksiyonlara karşı korunması ve anne bebek arasındaki eşsiz bağın güçlendirilmesi için seçilen en doğal yoldur. Lansinoh 30 yılı aşkın emzirme uzmanlığı ile annelere en doğru ürünleri sunarak, yaşadıkları emzirme sorunlarına çözümler sunmaya kendini adamış bir markadır. Lansinoh NaturalWave™ Biberon bebeklerin anne memesinden biberona biberondan anne memesine geçişini kolaylaştırır. Annelerin bebeklerini daha uzun süre anne sütüyle besleyebilmeleri için özel olarak geliştirilen NaturalWave™ Biberon ve Emziği, bebeklerin anne memesinden biberona biberondan anne memesine geçişini kolaylaştırır. Esnek, uzayabilen emzik, bebeklerin anne memesine uyguladıkları “dalgaya benzer” dil hareketini uygulamalarına olanak tanır. NaturalWave™ Peristaltik Biberon Emziğinin, bebeklerin doğal beslenme hareketlerini sürdürmeyi desteklediği klinik olarak kanıtlanmıştır.* *Woolridge et al, Key findings: “How Breast-fed Babies bottle-feed” LeedsUltrasound Imaging Study 2(LUIS-2) May 2011 Biberon emziğinin ucu süt akışını kontrol eder. Yumuşak %100silikon, ideal basıncın ayarlanabilmesine yardımcı olur. Dikey Şeritler, emziğin yapısını güçlendirir ve daralmaları önler. Benzersiz, kademeli ve eğimli tasarımla dilin uyguladığı peristaltik hareketi kolaylaştırır. Geniş ve kalın dokulu tabanı sayesinde kolay kavrar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver