5
Göğüs Pompaları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası

580 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
614,47 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Manuel
  • Model Tekli
Geri Bildirim Ver

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası

Yeni anne olanlar ve anne adayları için pek çok hayat kolaylaştırıcı eşya sunan LANSINOH markası kullanışlı ürünleriyle dikkat çeker. Yenidoğan bebeklerin olmazsa olmazı anne sütüdür. Bebekler için yaşamsal öneme sahip olan anne sütü, bebekleri her türlü enfeksiyondan korur. İlk altı ay ve sonrasında ek gıda ile birlikte 2 yaşına kadar anne sütüne devam edilebilir. Bebeğin emmeyi reddettiği veya annenin uygun olmadığı durumlarda sağma makinası annelere kolaylık sağlar. LANSINOH manuel süt pompası emzirme sürecinde annelere yardımcı olur ve rahat bir şekilde sütü sağmayı sağlar. Müşterilerin güvenle tercih ettiği ürün, fazla gelen sütünüzü steril olarak depolama imkan tanır. Ürün, bebek sağlığı ve annelerin konforu açısından sıklıkla tercih edilir. Kolay taşınabilir olmasıyla müşterilerin beğenisini kazanır.

  • Manuel sağma
  • Ergonomik kullanım
  • Kolay taşınabilir

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Avantajları

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Avantajları

Doğum sonrasında emzirme süreci her anne ve bebek için önem arz eder. Bebeklerin temel gıdası anne sütüdür. Annelerin bebekleri beslemesi için ihtiyaç duyulan LANSINOH manuel göğüs pompası, rahatlıkla kullanılabilecek bir emzirme aparatıdır. Bu pompa sayesinde anneler sütlerini elleri yardımıyla sağar ve bebeklerini besler. Göğüse yerleştirilen pompa tam uyum sağlar ve sağma işlevini hijyenik bir şekilde yapma imkanı sunar. Anne, LANSINOH manuel süt sağma pompasının aparatını düzenli olarak hareket ettirerek bu işlevi gerçekleştirir. Kaliteli özelliklere sahip bu ürün ile süt kanallarını açarak sütün dışarı aktarılması sağlanır. Bebeğinizden uzak kalacağınız anlar için ihtiyaç duyulan sütü önceden temin etmek oldukça avantajlıdır. Ürünün bu avantajı sayesinde bebeğinizi her daim anne sütü ile besleyebilirsiniz. Ürünün hafifliği, müşterilerin rahat kullanımını desteklemek için oldukça önemlidir.

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Kullananların Yorumları

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Kullananların Yorumları

Annelerin bebeklerini kucaklarına aldıktan sonra, süt elde etme amacıyla kullanabileceği sağma aparatı oldukça sık tercih edilen bir seçenektir. Anneler içgüdüsel olarak bebekleri doğduğu andan itibaren onları iyi beslemek ve doyurmak ister. Bazı bebekler beslenme konusunda sıkıntı yaşayabilir. Bu durum için LANSINOH manuel süt pompası kullananların yorumlarını okuyarak çözüm bulabilirsiniz. Anneler, ürünü kullanarak sağma işlemi yapar ve bebeğini besler. Ürün, sütü uygun ortamda muhafaza ederek, bebek için gerektiği anda kullanma fırsatı sağlar. Ürün sayesinde süt kanallarının tamamen boşalmasını ve hızlı bir şekilde yeniden dolmasını rahatlıkla sağlayabilirsiniz. LANSINOH manuel süt pompası yorumlarında ürünü deneyimleyen müşterilerin üründen memnuniyetlerini dile getirdiği görülür. Vakum ve çekiş gücünden dolayı tercih sebebi olan ürün ayrıca ergonomik oluşuyla annelerin vazgeçilmezidir. Ürün acısız ve el yormayan bir yapıya sahiptir.

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Fiyatları

LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Fiyatları

Hayati öneme sahip anne sütü, bebeklerin ilk aylarında gelişip, serpilmesi için önemlidir. Ayrıca anne sütünün bebeklerin bağışıklığını güçlendirmesine katkı sağladığı, enfeksiyonlardan koruduğu herkes tarafından bilinir. Bu bağlamda sütün devamlı ve düzenli bir şekilde bebeğe verilmesi son derece önemlidir. Çoğu zaman gerekli ve ihtiyaç dahilinde olan süt sağma makinesi annelerin güvendiği bir üründür. Bu ürün annelere büyük kolaylık sağlar. Ürün, özellikleri ve çalışma prensibiyle tercih edilir. LANSINOH manuel süt pompası fiyat aralığı ürünün gelişmiş pek çok özelliği göz önünde bulundurularak belirlenilir. Süt sağma işlevini doğru gerçekleştirmek oldukça önemlidir. Bu işlemden sonra anneler sütün steril bir ortamda durmasına ve bebeğe verilmesine dikkat eder. LANSINOH manuel göğüs pompası fiyatları tüm bu gelişmiş özellikler çerçevesinde belirlenir. Siz de bu ürünü Trendyol aracılığıyla kolay ve güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz.