LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti

544,37 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lansinoh Hoşgeldin Bebek Biberon Seti Garanti Süresi:20637 Cinsiyet:unisex Yaş Grubu:unisex
Geri Bildirim Ver

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti TYC00198979319

Bebeklerin anne memesinden biberona geçtiği anda dikkat edilmesi gereken detaylar vardır. Bebeğin kolayca emebileceği ve zorlanmayacağı LANSINOH Hoşgeldin Bebek biberon seti oldukça kullanışlıdır. Bebek sağlığını önemseyen, kolay emilim gücüne sahip sette iki farklı boyutta biberonlar ve üç ayrı akış hızında üç adet bebek biberon emziği bulunur. Bu sete sizler de bebeğinizin anne memesinden biberona, biberondan anne memesine geçerken zorlanmasına engel olabilirsiniz. Yumuşak ve esnek biberon emziği ile bebeklerinizin ağız ve çene gelişimine yardımcı olur. Kurulan emzirme düzeninizi devam ettirdiğiniz biberon seti ergonomik ve şık tasarımdır. Kolayca kavrayabildiğiniz, yavaş ve hızlı akış emzirme seçenekleriyle süreci kontrol edebilirsiniz. %100 Silikondan yapılan seti, bebeklerinizi emzirirken LANSINOH garantisi ile bebeğinizi emzirmek için kullanabilirsiniz. Bebeklerinizin nefes almasını sağlayabilir, biberonunuzu hızlıca doldurabilirsiniz.

  • Kolay emilim gücü
  • Ergonomik
  • Geniş ağızlı

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti Özellikleri

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti Özellikleri

Kolayca emilime imkan sağlayan LANSINOH Hoşgeldin Bebek biberon seti özellikleri bebeğiniz için oldukça konforludur. Anne memesinden emziğe, emzikten de anne memesine geçiş sürecinde zorlukları ortadan kaldıran emzikler, iki ayrı boyuttadır. Damlatmaz ve hijyenik koruyucu kapak ile biberonu kapatabilir ve açabilirsiniz. Havanın girmesini engeller ve temizliğinden ödün vermez. %100 Silikondan yapılan biberonlar NaturalWawe emzik özelliği ile ağızda yumuşak ve esnek emilim kuvveti verir. Lansinoh hoşgeldin bebek biberon seti içeriği bebek sağlığını koruyarak BPA ve BPS içermeyen polipropilenden üretilmiştir. AVS hava giriş teknolojisine sahiptir. Bebeklerin ağız, dil, çene hareketlerini geliştiren emzik başlıkları vardır. İçerisinde bir adet olmak üzere hızlı, orta ve yavaş emilimde biberon emzikleri bir aradadır. 160 ml ve 240 ml olmak üzere iki farklı biberonu tercih edebileceğiniz bir settir.

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Seti Avantajları

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Seti Avantajları

İki farklı boyutta biberona ve aynı zamanda hızlı, orta, yavaş olmak üzere üç farklı emilim hızında bebeğinizin emilim gücünü kolaylaştırabilirsiniz. Esneklik ve yumuşaklık özelliğinde anne memesi ile biberon arasındaki geçiş sürecini hızlandırabilirsiniz. Bebeğinizin NaturalWawe emzikleri hava akışını düzenler ve bebeklerinizin kolik rahatsızlığına yakalanmasını önler. Aynı zamanda bebeklerinizin hijyenini korur. Bebeklerinizin kavrama, peristik dil hareketi ve yutma yeteneklerini geliştiren bebek biberon emzik seti bebek sağlığının yararınadır. Doğal ağız ve çene gelişimini destekleyen emzik setinin meme başı şaşkınlığını da azalttığı klinik tarafından onaylıdır. Biberon emziğinin ucu bebeğinizin süt akışını kontrol eder. Dikey şeritlerse emzik yapısını güçlendirir. Biberon ve emzik seti havanın girişini azaltır. Kolay kavramayı destekler. Anne memesi arayan bebeğinizin emzik setiyle bütünleşmesi büyümesine katkı sağlar. Bebeklerin emme yeteneğini bu modelle geliştirebilirsiniz.

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti Yorumları

LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti Yorumları

Bebeklerinizin emzirme kolaylığı yaşamasını isteyen müşterilerin memnuniyetine göre LANSINOH Hoşgeldin Bebek biberon seti yorumları bulunmaktadır. Bebekleriniz dünyaya geldiği zaman, emme gücünü kolaylaştıran ve kullandığı anda sağlığını koruyan hijyenik emzik setine siz de sahip olabilirsiniz. Şık ve ergonomik tasarımıyla kolayca kavrayabileceğiniz biberonlar, farklı boyutlarda bebeğinizin emme gücünü istediğiniz hızda kontrol etmenize imkan sağlar. Bebek emzirmeyi kolaylaştırırken oyuncak bebek biberon emzik seti olarak da kullanılabilir. Antikolik özelliği ile hava akış sisteminde düzenlemeler yapan ve bebeğin ağız ve çene bölgesindeki hareketini geliştiren klinik onaylı bir settir. Bu setle hem bebeğinizi doyurabilir hem de uygulamalı dil hareketleri, yutma gücü gibi yeteneklerini geliştirebilirsiniz. Anne memesi konforunda biberon ve emzik setini Natural Wawe dalgaları teknolojisiyle bebeğinizi güvence altına alabilirsiniz. Trendyol alışveriş avantajlarıyla bu seti bütçenize uygun olarak satın alabilirsiniz.