1
Göğüs Ucu Kremi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

LANSINOH Göğüs Ucu Çatlak Kremi 40ml

383,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
14 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
424,99 TL
14 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LANSINOH Göğüs Ucu Çatlak Kremi 40ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Hanibana tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
Geri Bildirim Ver

LANSINOH Göğüs Ucu Çatlak Kremi 40 ml

Emzirme dönemi kadınları pek çok anlamda etkileyen dönemlerden biridir. Bazen hormonal bazen duygusal anlamda etkilenen kadınların aynı zamanda fiziksel olarak da etkilenebilmektedir. Özellikle emzirme döneminde fiziksel anlamda en çok görülen etkilerden biri göğüs ucu çatlaklarından biri olabilmektedir. Bu anlamda göğüs ucu çatlakları gidermek için kullanılan kremlerden biri olarak Lansinoh göğüs ucu kremi ön plana çıkmaktadır.

 
  • Kuru ciltleri nemlendirmeye uygun
  • %100 doğal ürün
  • Hipoalerjenik özellikte

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi Özellikleri

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi Özellikleri

Emzirme döneminden sonra kadınlarda fiziksel olarak en çok görülen değişimlerden biri göğüs ucunda oluşan çatlaklar ve kuruluklar olabilmektedir. Özellikle bu dönemde göğüs ucunda oluşan kurulukları düzenli olarak nemlendirmek oldukça önem taşımaktadır. Emzirme dönemindeki kadınların muzdarip olduğu bu problemi gidermek için kullanılan kremlerden biri ise Lansinoh göğüs ucu çatlak kremi olmaktadır. Sık tercih edilen ürünler arasında olan bu çatlak kremi hipoalerjenik özelliğiyle ön plana çıkmaktadır. Bu sayede tüm cilt tipleri için uygun olduğu belirtilmektedir. Aynı zamanda içerisinde alerjen maddeler içermemesinden dolayı çabuk tahriş olabilen cilt tiplerinin kullanımına uygun olması amacıyla üretilmiştir. Göğüs uçlarını yumuşatmaya yardımcı olan bu ürün aynı zamanda göğüs uçlarındaki kuruluğu gidermek amacıyla kullanılır. Özellikle emzirmeden önce silinmesi gerekmediğinden dolayı hem bebek hem de anne için bir tehlike oluşturmadığı belirtilir. İçerisinde herhangi bir kimyasal madde içermeyen ürünün aynı zamanda tadı ve kokusu yoktur. Göğüs uçlarının nemlendirilmesinde doğal bir ürün olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi Kullanımı

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi Kullanımı

İçeriğinde HPA teknolojisi ile %100 şekilde saflaştırılmış doğal lanolin bulunmasından dolayı tadı ve kokusu bulunmamaktadır. Bebeklerde alerji yapabilecek E vitamini, kuruyemiş veya kabukluyemiş yağları ve papatya içermemesinden dolayı emzirme öncesinde kremin silinmesine gerek yoktur. Sadece göğüs ucundaki çatlakları ve kurulukları gidermeye değil aynı zamandaki göğüs ucundaki ağrıları dindirmek için de kullanılabildiği belirtilir. Emzirme döneminde ihtiyaç duyan her kadın kullanabilir. Kullanmak için özel olarak günün herhangi bir vaktine gerek yoktur. İhtiyaç kalınan her anda rahatlıkla kullanılabilir. Emzirme süresince görülen şikayetlerde kullanıma uygundur. Kullanımında göğüs ucuna kremi uygularken nazik ve hassas olmanız gerekmektedir. Masaj yaparak ve titizlikle uygulamanız beklenmektedir. Aynı zamanda kremi sadece emzirme döneminde başlamanıza gerek yoktur. Hamileliğin 7. ayından itibaren annelerin göğüs ucunda oluşan hassasiyetten dolayı bazı şikayetler görülmeye başlanır. Bu şikayetleri hissettiğiniz andan itibaren Lansinoh göğüs ucu çatlak kremi 40 ml ürününü kullanmaya başlayabilirsiniz. Banyo yapmadan önce kullanılması tavsiye edilir. Kremi fazla fazla kullanmanıza gerek yoktur. Avuç içinize aldığınız küçük bir fındık tanesi büyüklüğünde krem yeterli olacaktır.

 

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi Fiyatı ve Yorumları

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi Fiyatı ve Yorumları

Alerji yapabilecek herhangi bir madde veya bitki içermemesinden dolayı emzirme döneminde hem anneye hem de bebeğe herhangi bir sorun teşkil etmeyecek şekilde tasarlanan krem emzirmeden önce silinmesine gerek yoktur. Bu nedenle bebeklerde alerjen yapılmayacak şekilde olduğu belirtilir. Lansinoh göğüs ucu çatlak kremi fiyatı tüm bu etmenler ve kullanım alanının oldukça zengin olması göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır. Emzirme döneminde annelerin çatlak, kuruluk ve ağrı şikayetlerini dindirmeye yardımcı olan krem pek çok annenin ve anne adayının sık tercih edilen kremleri arasında yer almaktadır. Ürünü daha önce satın almış ve kullanmış kullanıcıların deneyimlerini okumak isterseniz ürünün açıklamalarında yer alan Lansinoh göğüs ucu çatlak kremi yorumları ve değerlendirmeleri kısmına göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve kolay bir şekilde Trendyol’dan oluşturabilirsiniz.