6
Göğüs Pedleri Koruyucular kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

LANSINOH Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
266,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,84 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
283,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LANSINOH Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lansinoh 592243 60lı Göğüs Pedi Göğüsünüzün şeklini alarak doğal bir görünüm sağlar.
  • Hijyenik nedenlerle teker teker paketlenmiştir ve tek kullanımlıktır.
  • Tüm göğüs bedenleri için uygundur.
  • Tek yönlü nem teknolojisi gece ve gündüz kuru kalmanızı sağlar.
  • Kaymayan 2 adet bant sayesinde ped sabit kalır.
  • Nefes alan, su geçirmez dış yüzeyi sayesinde giysileriniz kuru kalır.
  • Maksimum rahatlık için yumuşak ve nefes alan iç yüzeye sahiptir.
  • Süper emici polimer ve kuru kalan astarı, sütü pedin içine hapseder.
  • Lansinoh 592243 60lı Göğüs Pedi.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Jelli
  • Boyut Büyük Boy
  • Model Düz
Geri Bildirim Ver

LANSINOH Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet 44265

Doğum sonrasında emziren annelerin korkulu rüyası göğüslerden gelen sütlerdir. Bu nedenle göğüs bölgelerine göğüs pedi konulmaktadır. Kadınların büyük bir kısmı ürünleri kolaylıkla kullanırken bazı kadınlarda her göğüs pedi uygun bir konfor sunmamaktadır. Tahriş ve pişik gibi birçok konu üzerinde etken olan pedler bazı kullanıcıları için uygun ürünler olmayabilir. Bu nedenle tercih eden kişilerin kullanımları için rakamları sektör ortalamaları içerisinde satışlara sunulmaktadır. Bu nedenle her anne talebi doğrultusunda markanın ürünlerini kullanabilmektedir. Bazı markaların ilse Lansinoh gibi Pazar değeri çok yüksektir. Ve müşterileri kalitelerine göre artmaktadır. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet şeklinde satışlarda olan ürünlerin birbirilerinden farklı pek çok marka ile rekabet halinde olduğu bilinmektedir. Bu nedenle birçok kişi tarafından da beğenilerek kullanılan bu ürünlerin hemen her kalitesi bulunmaktadır. Göğüs pedlerinin yüksek emici bir özelliğe sahip olması önemlidir. Bu sebeple, Lansinoh marka güvencesi ayrıcalığı ile üretilmiş olan blue lock göğüs pedleri üstün bir emicilik ve konfor annelere sağlıyor olacaktır.

  • Göğüs Pedi Konforu
  • Annelerin Vazgeçilmezi
  • Lansinoh Ürünlerinden Gelen Güven

Emziren Annelerin Vazgeçilmezi Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi

Emziren Annelerin Vazgeçilmezi Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi

Özellikle çalışan annelerin emzirme saatleri dışında aktif bir iş hayatının da olduğu düşünülürse, bir tercih unsuru güvenli bir marka olacaktır. Bu sebeple kişilerin tercihlerine yön verdiği markalar talepler ile ürünlerini geliştirmektedir. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet içeriği naylon tabaka fazla bulundurmayan son derece narin olan ürünler arasındadır. Birbirlerinden farklı beğenilerek tercih edilen birçok ürün kişilerin tercihlerine yön vermiş olan Lansinoh seçenekleridir. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet yorumları birbirinden farklı ve yeni kullanıcılara yön veren yorumlardır. Kullanıcı yorumlarında tüm detaylar aslında ürünün bir özelliği niteliğindedir. Müşteri memnuniyetinin son derece yüksek olduğu markanın beğenileri oldukça fazladır. Lansinoh marka değeri açısından güvenilir ve uzun yıllardır adından sıklıkla bahsettiren bir markadır. Bu nedenle ürünler, kullanıcıların taleplerine göre özel olarak tasarlanıp üretilmektedir.

Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi Kullanımı

Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi Kullanımı

Emziren annelerde sızdırma hali oldukça önemli bir detaydır. Anneler bu durumların yaşanmaması için tüm çabaları göstermektedir. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet kullananlar öncelikli olarak kişilerin tercihlerine sunulan en kıymetli markalardan biridir. Her kullanıcı için üstün kalite niteliği ile kişilerin bir numaralı tercihleri arasında yer alan marka güvenli ürünler listesinde ilk sırada yer almaktadır. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet kullanımı kişilerin kullanımları ile ilgili bir konu olmaktadır. Bir tercih unsuru olan göğüs pedleri birçok kadın için bir tercih ve kalitedir. Günlük tercihlerin en önemli detayları arasında yer alan ve son derece farklı bir reklam değeri olduğu Lansinoh son yılların ve uzun yıllardır süre gelen üstün koruma özelliği ile bilinmektedir.

Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi Fiyatları

Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi Fiyatları

Marka değeri oldukça yüksek olan ve son derece beğenilen bu ürünlerin birçok konuda kişilerin tercihlerine sunulan ürünler olarak kabul edilmektedir. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet özellikleri oldukça ilgi çekicidir. Lansinoh blue lock göğüs pedi 60 adet fiyatı herkes tarafından ulaşılabilir değişken fiyatlı ürünlerdir. Lansinoh markalı göğüs pedlerine ait ürün incelemeleri ve fiyatlandırma hakkındaki tüm detayları kolaylıkla bulabilir ve Trendyol'dan satın alabilirsiniz.