6
Göğüs Pompaları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

LANSINOH Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası

2.495 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.498,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.579,90 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.596,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.619 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LANSINOH Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Elektrikli
  • Model Çiftli
Geri Bildirim Ver

Lansinoh Süt Sağma Makinesi Elektrikli 2'li Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bebek doğduktan sonra, anne sütüyle beslenmesi ilk 6 ay için son derece önemlidir. Bebeğin sağlıklı bir gelişim gösterebilmesi için beslenmesinde anne sütünün yeri büyüktür. Bebeklerin artık süt emmek istemedikleri zamanlarda dahil olmak üzere, anne sütü ihtiyacı belli bir süre daha devam eder. Bunun yanı sıra, annelerin çalışma hayatına başlaması gibi çeşitli faktörler de anne sütüne erişimi zorlaştırır. Bu noktada tercih edilebilecek çeşitli materyaller bulunur. Anne sütünün doğru bir şekilde sağılması adına tasarlanmış olan Lansinoh elektrikli göğüs pompası 5060062990065 sayesinde bebeğiniz, anne sütünü düzenli olarak almaya devam eder. Büyüme ve gelişme süreci hız kesmeden devam eder. Anne sütüne ihtiyaç duyan bebeklerin gereksinimleri, doğal ve rahat yollarla karşılanır.

  • Hafif ve kolay taşınan yapıda
  • Ayarlanabilir 5 farklı vakum gücü
  • Işıklı led göstergeyle kolay kontrol

Lansinoh ile Bebeğinizin Anne Sütü İhtiyacını Karşılayın

Lansinoh İle Bebeğinizin Anne Sütü İhtiyacını Karşılayın

Bebeklerin zihinsel ve fiziksel gelişimleri için anne sütünün oldukça önemli bir yeri vardır. Gelişim süreçlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmek için anne sütüne ihtiyaç duyarlar. Bebeklerin anne sütüne her an erişim sağlayabilmesi adına tasarlanmış Lansinoh elektrikli süt pompası powerbank şarj cihazlarıyla uyumlu bir şekilde şarj edilir. Bebeklerin, anne memesinden süt emme hızını ve hareketlerini taklit ederek alınabilecek verimi maksimum seviyeye çıkarır. Bu sayede uyaran hızının algılanmasıyla beraber, süt sağılması işlemi doğal süreci taklit eder biçimde gerçekleşir. Bebeklerin süte ihtiyaç duydukları dönemde, kaynaklara erişimi kolaylaştırmak adına tasarlanan ürün, ışıklı led göstergelere sahiptir. Bu göstergeler, vakumun hangi seviyede çalıştığını gösterir. Kolay bir şekilde takip etmenize imkan tanıyan ürün, anne sütü sağımını pratik ve basit bir sürece çevirir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle bebeğinizin anne sütüne olan gereksinimini her koşulda karşılayabilirsiniz.

Kolay Kullanımıyla Lansinoh Göğüs Pompası

Kolay Kullanımıyla Lansinoh Göğüs Pompası

Hızlı ve basit bir şekilde sağım yapılmasına olanak sağlayan elektrikli modeller, anne sütünün gerekli miktarlarda alınmasına imkan tanır. Son derece basit Lansinoh elektrikli süt pompası kullanımı pratik işlem adımlarına sahiptir. Göğüse uygun bir şekilde yerleştirildikten sonra istenen vakum gücü ayarlanır. Bu şekilde anne sütü sağılmaya başlanır. Kısa süre içerisinde istenen miktarda süt sağımına olanak sağlar. Bunun yanı sıra, makine ayarlanabilir vakum gücüyle maksimum seviyede süt üretimine destek olur. Marka tarafından sektöre sürülen 5060062990065 ürünü geliştirmiş olduğu son teknoloji imkanlarıyla, annelere kullanım kolaylığı sağlar. Çeşitli imkanlar dahilinde, muhafaza edilen anne sütüyle bebeğin beslenmesine olanak tanır. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız Lansinoh elektrikli göğüs pompası ile kolay bir şekilde sütünüzü sağabilir, uygun zamanlarda bebeğinizin beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyat Aralıklarında Lansinoh Göğüs Pompası

Uygun Fiyat Aralıklarında Lansinoh Göğüs Pompası

Anne sütünün öneminin farkında olan marka tarafından üretilen ürüne Trendyol üzerinden erişebilirsiniz. Filtreleme özelliğini kullanarak Lansinoh elektrikli süt pompası fiyatları hakkında araştırma yapabilirsiniz. Bütçenize uygun olan ürünü tercih edip satın alarak nitelikli alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Çeşitli teknolojik imkanların bir arada olduğu ürün sayesinde kolay bir şekilde sütünüzü sağabilir, bebeğinizin beslenmesi için muhafaza edebilirsiniz. Bebeklerin anne sütü emme hareketini taklit ederek çalışan makine, doğal bir şekilde süt sağımının gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Az parçaya sahip olan makine, kolay bir şekilde taşınabilir. Hijyen bakımından da yine rahat ve kolay bir şekilde temizlenebilen ürün ideal boyuttadır. Satın almak istediğiniz ürünle ilgili diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü daha önceden satın almış olan kişiler tarafından yazılan Lansinoh elektrikli süt pompası yorumlarına göz atarak ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.