Landyachtz Drop Cat 38 Seeker Longboard Complete

9.750 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Landyachtz Drop Cat 38 Seeker Longboard Complete

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gargamel Satıcı Ünvanı: GARGAMEL SPOR MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389074351700018 Vergi Kimlik Numarası: 3890743517
    Bu ürün Gargamel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Landyachtz Drop Cat 38 Seeker Longboard Complete Zamanla test edilmiş akçaağaç yapısı ve süper alçak sürüş yüksekliği, 20 yılı aşkın süredir pano tasarımında öğrendiklerimizin en iyisini örneklemek için zamanda seyahat etmenizi sağlayan bir pano oluşturmak için fütüristik bir rocker profili ile bir araya geliyor. Drop Cat 38, daha uzun boylu sürücüler veya daha dengeli bir sürüş arayanlar için mükemmeldir. Bu daha büyük, yönlü açılır uzun tahta 38? uzunluğunda ve 9.9” genişliğinde geliyor. Tasarımı, yeni Gen 6 Grizzly trucklarla mükemmel çalışacak şekilde biraz değiştirildi. Bu boyutta bir tahtadaki 8 katlı yapı, küçük bir miktar sönümleme esnekliği ile sonuçlanır, bu da daha zorlu yollarda sürüşünüzü kolaylaştırırken, yine de biraz hız ve kaymayı kaldıracak kadar sağlamdır. Bu kartta ayrıca serbest sürüş sırasında ayaklarınızı rahat ve yerinde kilitli tutmak için sağlıklı bir rocker dozu ve agresif içbükey bulunur. Drop Cat, derin oymalar ve kendinden emin seyirler için ideal olan amiral gemisi 50 derece 180 mm bozlu Gen 6 trucklarımızın yanı sıra yumuşak, hızlı ve süper kavrayıcı bir sürüş için 72mm 78a Plough King tekerleklerle donatılmıştır. Ölçüler L: 38,6" | W: 9,9" | WB: 29,3 " (inch) %100 Kanada Akçaağacı Kanada Akçaağacı, dünyanın en iyi kaykaylarında kullanılan güçlü ve dayanıklılığı ile kanıtlanmış bir malzemedir. Drop Through Trucklar tahtanın üst kısmından monte edilerek manevra kabiliyetinden ödün vermeden daha dengeli bir sürüşün keyfini çıkarın. Tahta Şekli Arka kısmında hemen hemen hissedilmeyen hafif içbükey kısım, ihtiyaç duyduğunuzda ihtiyacınız olan kontrolü size vermek için tasarlanmıştır. Rocker Rocker, güverte açılarını bir kaykaycının doğan duruşuna göre ayarlayarak daha rahat bir ayak platformu sağlar. Aynı zamanda pano kontrolü ekler ve ayaklarınızın altındaki duyarlılığı arttırır.

Ürün Özellikleri

  • Model Longboard
  • Renk Siyah
  • Çeşit
Geri Bildirim Ver