LAND OF MYTH Lom1071 Dolaşık Saç Açma Tarama Fırçası, Antistatik Iyonik Yetişkin & Çocuklar Için -siyah

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LAND OF MYTH Lom1071 Dolaşık Saç Açma Tarama Fırçası, Antistatik Iyonik Yetişkin & Çocuklar Için -siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAND OF MYTH STORE Satıcı Ünvanı: LAND OF MYTH KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608132810000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081328100
    Bu ürün LAND OF MYTH STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KALİTE: Bu ürün uluslararası kalite standartlarına sahip üretim tesislerinde üretilmiştir. %100 orijinal üründür. Uzun süreli ve profesyonel kullanım koşulları göz önüne alınarak yüksek kaliteli, insan sağlığına uygun ve çevre dostu ham maddeler kullanılarak üretilmiştir. Ürünler açıklamalarda belirtilen özelliklerde ve resimlerde görüldüğü gibidir. Sürprizlerle karşılaşmazsınız. Orijinal LAND OF MYTH saç açma fırçalarının üzerinde LAND OF MYTH marka logosu bulunur. TASARIM: Yumuşak, top başlı iyonik dişler ile uç ayrılmalarını ve kırılmaları en aza indirger. Doğal kıl ve naylon diş kombinasyonu ile mükemmel sonuçlar verir. Konik fırça yapısıyla hafif ve kullanımı kolaydır. Yumuşak kauçuk tutamak kaymayı engeller. Manyetik mıknatıslı askılığı kullanım kolaylığı sağlar. Saç derisine zarar vermez ve statik elektrik üretmez. DOĞAL KIL + NYLON DİŞ KOMBİNASYONU: Doğal kıl bir saç fırçası kullanmanın en büyük faydalarından biri saçınızın doğal yağlarını ve sebumunu dağıtmaya yardımcı olmasıdır. Başka bir deyişle, yağların saç boyunca eşit bir şekilde yayılmasına yardımcı olur, bu da daha doğal görünen bir parlaklık ve köklerinizin etrafında daha az yağlı bir birikim oluşmasını sağlar. KULLANIM: Dairesel ark tasarımı ile zarif ve pürüzsüz saçlar elde edin. Profesyonel ve bireysel ev kullanımı için uygundur. Islak ve kuru saçlar için, kadın, erkek ve çocuklar rahatlıkla kullanabilir. Değişik renk seçenekleri olması, ağrısız ve hızlı dolaşık saç açma özelliği (detangler) nedeniyle özellikle çocuklarınız için vazgeçilmez bir saç açıcı seçeneği olabilir. RENK: Siyah ÜRÜN BİLGİLERİ: Ağırlık: 90 g Genişlik: 8 cm Uzunluk: 26 cm PAKET İÇERİĞİ: 1 adet LOM1070 Saç Açma Fırçası KULLANIM ÖNERİSİ: Saç açma ve tarama için dizayn edilmiştir. Isı ile temas ettirilmemelidir. İlgili yasa gereği ambalajı açılmış/denenmiş (saç ile temas etmiş) hijyenik kişisel kullanım ürünleri iade edilemez ve yeniden satışa sunulamaz. Ambalajı açılmamış ürünler süresi içerisinde iade edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver