LAND OF MYTH - 1x-5x Büyütmeli 23 Led Işıklı Makyaj Aynası, 360 ° Döner, Dokunmatik Sensörlü, Kablolu

729,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LAND OF MYTH - 1x-5x Büyütmeli 23 Led Işıklı Makyaj Aynası, 360 ° Döner, Dokunmatik Sensörlü, Kablolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAND OF MYTH STORE Satıcı Ünvanı: LAND OF MYTH KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608132810000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081328100
    Bu ürün LAND OF MYTH STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

LAND OF MYTH 1X-5X Büyütmeli 360° Döner Kablolu Dokunmatik Sensörlü 23 Işıklı Makyaj Aynası

Land Of Myth 1x-5x büyütmeli 23 led ışıklı lom 2020 makyaj aynası 360 derece dönebilen bir boyna sahiptir. Bulunulan pozisyona göre ve istenilen görüş açısına göre ürünün duruşu değiştirilebilir. Banyoda veya yatak odasında kullanıma uygundur. Tezgah üzerine konularak da özelliklerinden yararlanılabilir. Bu aynanın şık ve sade bir tasarımı vardır. Normal yansıtma fonksiyonun yanı sıra görüntüyü büyütme özelliği vardır. Böylece ince detaylar yakınlaştırılabilir ve kolaylıkla görülebilir. Bu aşamada ürün üzerindeki görüntünün büyümesi netlik açısından herhangi bir bozulmaya yol açmaz. Yüzdeki her nokta rahatça görülebilir. Kişisel bakım yaparken konfor sunan bu ürün; kaş veya bıyık almak, siyah noktaları temizlemek ve makyaj yapmak için tercih edilebilir.

  • Büyütme Derecesi: 1x-5x
  • Fonksiyon: 360 derece dönebilir ayna
  • Boyutlar: 34 x 20 x 2,5 cm

LAND OF MYTH Makyaj Aynasının Özellikleri Nelerdir?

LAND OF MYTH Makyaj Aynasının Özellikleri Nelerdir?

Land Of Myth 1x-5x büyütmeli 23 led ışıklı makyaj aynası kullanım esnasında kusursuz netlikte bir görüş sağlar. Sahip olduğu aydınlatma teknolojisi sayesinde karanlık ortamlarda makyajın veya yüz ile ilgili birçok işlemin hiç zorlanmadan yapılmasını sağlar. Ürünün sahip olduğu ampuller oldukça uzun ömürlü ve tasarrufludur. Gün ışığına yakın bir aydınlatma performansı sunar. Ten renginde değişiklik yaratmadığı için özellikle makyaj yapılan zamanlarda doğru ton seçimleri yapılmasına olanak sağlar. Land Of Myth 1x-5x büyütmeli 23 led ışıklı lom 2020 makyaj aynası üzerinde ayarlanabilir dokunmatik sensör bulunur. Bu, ürün üzerindeki aydınlatma sisteminin güç seviyesini belirlemek için kullanılır. Parlaklık ayarı yapılırken tuşa basılı tutulmalıdır. Makyaj aynası, kablolu olarak veya 4 adet AAA kalem pil ile çalışır.

LAND OF MYTH Makyaj Aynasını Kaliteli mi?

LAND OF MYTH Makyaj Aynasını Kaliteli mi?

Bu ayna, uluslararası kalite standartlarına uygun üretim tesislerinde imal edilmiştir. CE, FCC, ROHS sertifikaları, ürünü muadillerinden ayırır. Ağırlığı ise 430 gramdır. Kolay sökülüp takılabilme avantajı sunar. Makyaj aynasını seyahatleriniz sırasında rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Modern dizaynı sayesinde dekoratif anlamda birçok alana uyum gösterir. Beyaz renklidir ve şık bir tasarıma sahiptir. Ürünün altında bulunan dikdörtgen kısım; makyaj malzemelerini, takıları ve küçük eşyaları muhafaza etmek için kullanılabilir. LED aydınlatma sistemi, geleneksel akkor ampullere göre daha uzun ömürlüdür. Yaydığı güçlü ışık sayesinde detaylı bir biçimde makyaj yapmanızı sağlar. Aynanın 360 derece dönebilme özelliği, kolay kullanım imkânı sunar. Böylece profesyonel olarak makyaj yapan makyözlerin ve makyörlerin beğenisini kazanır.

LAND OF MYTH Makyaj Aynasını Kimler Kullanabilir?

LAND OF MYTH Makyaj Aynasını Kimler Kullanabilir?

Land of myth 1x-5x büyütmeli 23 led ışıklı lom 2020 makyaj aynasını isterseniz dekoratif bir obje olarak isterseniz de makyaj yaparken kullanabilirsiniz. Ürünü çalıştırmak kutu içerisinde yer alan gelen USB kabloyu kullanarak güç aktarımı yapabilirsiniz. Bununla birlikte pil ile de çalışan bu ürün hem bir noktaya bağlı olmaması hem de hafif olması sayesinde kolaylıkla bir yerden başka bir yere taşınabilir. Görünüşüne ve kişisel bakımına önem veren herkes bu makyaj aynasını gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Barındırdığı fonksiyonel özellikler sayesinde hem film ve dizi setlerinde hem de bireysel olarak kullanılabilir. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Land Of Myth 1x-5x büyütmeli 23 led ışıklı makyaj aynası yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Kişisel bakımınızı etkili bir şekilde yapmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.