Lancome Mousse Eclat Köpük Yüz Temizleyici 200 ml 3605530741385

1.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.020 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.020 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.080 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lancome Mousse Eclat Köpük Yüz Temizleyici 200 ml 3605530741385

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LANCOME Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün LANCOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mousse Eclat Köpük Temizleyici, Papaya özleri içeren formülüyle cildi nazikçe temizler
  • Ultra hafif dokulu köpük temizleyici, makyaj kalıntılarını ve ciltteki kirleri anında arındırır
  • Nazik formülü cildi ferahlatırken saniyeler içinde temizler
  • Cilde yumuşak, pürüzsüz, canlı ve sağlıklı bir görünüm verir
  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur
  • Kullanım Şekli: Su ile köpürtülerek arındırma sağlanır

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Lancome Mousse Eclat 200 ml 3605530741385 Köpük Yüz Temizleyici

Makyaj temizleme, cilt sağlığı için es geçilmemesi gereken bir konudur. Zamanında ya da yeterince temizlenmeyen makyaj; cilt gözeneklerinin kapanmasına, istenmeyen lekelerin veya aknelerin oluşmasına yol açabilir. Bu nedenle makyajın silinmesi için kullanılan yüz temizleyicinin seçiminde hata yapmamak gerekir. Lancome Mousse Eclat, bu amaçla tercih edebileceğiniz dikkat çekici ürünlerin başında gelir. Cildi temizlerken içeriğindeki ananas ve papaya esanslarıyla hoş bir koku da veren bu ürün, kısa sürede çarpıcı bir sonuç elde etmenizi sağlar. Etkili ve uzun süre kullanabileceğiniz bir yüz temizleyici arıyor iseniz Lancome Mousse Eclat ürününü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • Hızlı ve nazik bir temizlik
  • 200 ml

Lancome Mousse Eclat Köpük Yüz Temizleyicinin İçeriği

Lancome Mousse Eclat 200 ml 3605530741385 Köpük Yüz Temizleyici Fiyatları

Lancome Mousse Eclat, 200 ml hacminde bir şişe içinde sunulmaktadır. Bu şişenin uç kısmındaki pompa mekanizması sayesinde pratik bir şekilde kullanılabilir. Köpük benzeri bir dokuya sahiptir. İçeriğinde ananas ve papaya meyveleri yoğun olarak bulunur. Ananasın enflamasyonu ve ödemi azaltan, yüzdeki izleri gideren özelliklerinin papayanın yumuşatıcı niteliğiyle birleşmesi sonucunda oldukça etkili formül ortaya çıkar. Bu formül, hızlı ve keyifli bir makyaj temizliği sunar. Lancome temizleme köpüğünün içerisinde şu maddeler bulunur:Aqua, sorbitol, glycerin, sodium cocoyl glycinate, Peg-8, hexylene glycol, potassium myristate. Potassium laurate, Peg-32, propylene glycol, triethanolamine, methylparaben, phenoxyethanol, parfum, disodium edta, limonene. Benzyl salicylate, linalool, butylphenyl methylpropional, ananas sativus extract, carica papaya extract, pineapple fruit extract, papaya fruit extract.

Lancome Mousse Eclat Köpük Yüz Temizleyici Kaliteli midir?

80 yılı aşkın süredir kozmetik sektöründe hizmet veren Lancome, Fransa kökenli bir firmadır. Alanının en saygın firmalarından olan Lancome tarafından sunulan ürünler, tüm dünyada yoğun talep görmektedir. Lancome Mousse Eclat 200 ml köpük temizleyici, firmanın kalite standartlarını devam ettiren oldukça başarılı bir üründür. Vadettiği narin ve hızlı yüz temizleme fonksiyonunu son derece tatminkar bir şekilde yerine getirir. İçeriğinin kalitesi, ambalajının nitelikleriyle tamamlanmıştır. 3605530741385 ürün numarası ile piyasaya sürülen Lancome köpük temizleyici, son derece sağlam bir şişeye sahiptir. Bu şişe, çantalarda ya da bavullarda rahatlıkla taşınabilir. Taşınma esnasında hiçbir şekilde zarar görmez. Ürünün ele sıkılmasını sağlayan pompa da benzer şekilde çok kalitelidir. Pürüzsüz ve kolay bir kullanım hissi verir. Lancome Mousse Eclat kullananlar, ürünün kalitesinden kolay kolay vazgeçemez.

Mousse Eclat Köpük Yüz Temizleyici Cildi Arındırır mı?

Lancome Mousse Eclat, cildi nazikçe arındırır. Cilt yüzeyinde herhangi bir yıpratıcı etkiye neden olmaz. Bu ürünü kullanarak çıplak gözle görünmeyen makyaj kalıntılarını ve kirleri dahi en etkili şekilde temizleyebilirsiniz. Temizleme işleminin tamamlanmasının ardından ciltte tazeleyici bir ferahlık ve yumuşaklık hissi kalır. Düzenli kullanımında cildinizin öncesine göre çok daha sağlıklı ve canlı bir görüntüye kavuşmasına yardımcı olur. Ultra hafif dokulu temizleyici, su ile köpürtülerek kullanılır. Bu hafif dokusu sayesinde Lancome Mousse Eclat yüz temizleyici, cilde etkili bir şekilde nüfuz eder. Ürünün bir diğer önemli özelliği de tüm cilt tipleri için uygun olmasıdır. Etkili sonuç verecek bir makyaj temizleyiciye ihtiyaç duyan herkes, bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir. Lancome Mousse Eclat 200 ml köpük yüz temizleyici yorum başlığına bakıldığında ürünün farklı özelliklerini ön plana çıkaran birçok pozitif geri dönüşle karşılaşmak mümkündür. Trendyol, bu ürünü satın almak için tercih edebileceğiniz en doğru adreslerin başında gelir.