Lancome La Rose Roll On Deodorant 50 ml 3605532392707

970 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lancome La Rose Roll On Deodorant 50 ml 3605532392707

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Déodorant pureté 48 saat* boyunca terleme karşıtı etki gösterir
  • cildinizde ferahlık ve yumuşaklık sağlar
  • Terleme karşıtı etkili formülü sayesinde cildi yumuşatarak korur, nemli bir his bırakır *Instrumental test Kullanım Şekli: Temiz vücuda uygulanır

Ürün Özellikleri

  • Hacim Mini Boy
Geri Bildirim Ver

La Rose Roll On Deodorant 50 ml ile Uzun Süren Ferahlık

Terleme ile oluşan kötü koku sadece sizi değil çevrenizdeki insanları da derinden etkiler. Buram buram ter kokusunun yıkıcı etkisi pek çok insanı yanınızdan kaçırır. Bu durumun önüne geçmek için iyi bir deodorant kullanmak şarttır. Lancome deodorant ilk kullanımdan itibaren cildiniz ile bütünleşir ve ter kokusunun önüne geçer. 48 saat boyunca etki gösteren bu ürün, rahat bir şekilde gezmenize olanak sağlar. Yakın çevreniz arasında özgürce ve korkmadan hareket etmek istiyorsanız, La Rose Roll On Deodorant 50 ml 3605532392707 kodlu ürünü tercih edebilirsiniz. Kötü kokunun neden olduğu utangaçlık ve hareket kabiliyetinin kısıtlanması bu ürün ile tam tersi bir etkiye dönüşür. Sadece vücudunuzda değil kıyafetlerinizde de bu ürünü kullanarak etkisini artırabilirsiniz.

  • 48 Saat Kalıcı Etki
  • Etkileyici Gül Kokusu
  • Kötü Kokuları Önleyici

Hoş Kokusu ile Lancome Deodorant

Cildinizde ferahlık sağlarken aynı zamanda yumuşacık bir etki bırakan Lancome La Rose deodorant kötü kokuyu absorbe eder. Yaz aylarında fazla terleme ile oluşan kötü kokuyu yok eden bu ürün, uzun süreli etki gösterir. Aynı zamanda iş gereği kötü kokuya maruz kalan insanların da kurtarıcısı bu deodorant, cilt ile kolaylıkla bütünleşir. Cilde zarar vermeden etki gösteren La Rose roll on deodorant 50 ml, yumuşak bir yapıya sahiptir. Taze gül kokularının ferahlatıcı kokusunu hissedeceğiniz bu ürün, cildi korurken nemli bir his bırakır. Böylece yaz aylarının kavurucu sıcağında bir nebze olsun ferahlamış olursunuz. Duş sonrası veya dışarı çıkarken koltuk altlarına bu ürünü uygulayabilirsiniz. Gün boyu kalıcılık sağlayan bu deodorant, çevrenizdeki insanları da etkisi altına alır.

Gül Kokulu Lancome Deodorant

İçeriğinde yer alan üç gülün büyüleyici armonisi ile farklı bir hava yakalayan Lancome deodorant, kadınların vazgeçilmez ürünlerindendir. Ufak tefek yapısı nedeniyle çantanızda da rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu deodorantı ihtiyaç halinde kullanabilirsiniz. İçeriğinde yer alan rosa centifolia özünün rahatlatıcı etkisi, rosa gallica özünün koruyucu özü, rosa canina özünün güçlendirici özü ile bütünleşen Lancome La Rose – deodorant roll-on 50 ml, etkileyici kokusuyla pek çok insanı kendinden geçirir. Çiçeksi gül ve meyvemsi amber ile hoş ve konforlu bir etki bırakır. Lancome'un eşsiz kalitesini hem kokusuyla hem de kalıcılığıyla hissettiren ürün, deneyenleri kendine hayran bıraktırır. İster kendiniz için kullanabileceğiniz isterse hediye olarak sevdiğiniz insanlara armağan edeceğiniz bu ürün, hoş kokusuyla her zevke hitap eder.

Her Bütçeye Hitap Eden Lancome Deodorant

Gülün kendine has kokusunun Lancome La Rose deo roll on ile buluşması sonucu ortaya bir şaheser çıkar. Zarif ve yumuşak kokusuyla hem size hem çevrenize hoş bir etki bırakan bu ürün, avantajlı fiyatı ile de göz doldurur. Ürün hakkında detaylı bilgi öğrenmek ve aklınızdaki sorulara cevap bulmak isterseniz La Rose Roll on Deodorant 50 ml yorum bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alıp deneyimlemiş müşteri yorumları size bu konuda bir fikir verir. Eğer ürün ile ilgili kararınızı netleştirirseniz Trendyol'da yer alan uygun fiyatlı La Rose Roll on Deodorant 50 ml 3605532392707 kodu ile satın alabilirsiniz. Cildinizle kolaylıkla uyum sağlayan bu deodorant, hesaplı yapısıyla cep yakmaz. La Rose Roll on Deodorant 50 ml fiyat avantajına sahiptir.