Lancome Absolue Yeux Cilt Yenilemeye Yardımcı Göz Bakım Serumu 15 ml 3614272284593

5.354,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.355 TL
Kargo Bedava
6.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.548 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.670 TL

Ürün Bilgileri

Lancome Absolue Yeux Cilt Yenilemeye Yardımcı Göz Bakım Serumu 15 ml 3614272284593

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenileyici Global Göz Bakımı, göz konturunda genç görünümü etkileyen temel bölgenin onarılmasına yardımcı olur
  • Kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren göz çevreniz daha aydınlık, daha pürüzsüz ve daha genç bir görünüme sahip olur
  • Kullanım Şekli: Göz kontürünün anında daha genç, daha aydınlık ve daha yumuşak bir görünüme kavuşması için sabah ve akşam göz bakım ürününüzün altına uygulayınız

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Lancome Absolue Yeux Cilt Yenilemeye Yardımcı Göz Bakım Serumu 15 ml

Yaşlılık problemi birçok insan için engellenmesi mümkün olmayan ancak bazı ürünler sayesinde geciktirilebilen bir olgudur. Yaş ilerledikçe cilt üzerinde oluşan kırışıklıklar ve lekeler birçok insanın korkulu rüyası haline gelir. Daha güzel görünmek, parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için arayışta olanlar kozmetik ürünler arasından farklı olanları tercih ederler. Ancak tam da bu problem için üretilmiş olan Lancome Absolue Yeux cilt yenilemeye yardımcı göz bakım serumu 15 ml ürünü cildinizin daha gergin ve sağlıklı olmasını sağlar. Özellikle kadınlar açısından son derece önemli olan cilt, serumlarla desteklenince istenen sonuç alınabilir. Bu doğrultuda günlük hayatın getirdiği ve ilerleyen yaşın çıkardığı cilt problemleri için Lancome Absolue Yeux göz bakım serumu kullanabilirsiniz.

  • Tüm ciltler için uygun
  • Bitkisel içerik
  • 15 ml’lik şişe

Lancome Absolue Yeux Göz Bakım Serumu Özellikleri

Lancome Absolue Yeux Göz Bakım Serumu Özellikleri

Cilde düzenli olarak uygulanarak beslenmesini, dolgun ve renkli görünmesini sağlayan ürün, bu bakımdan birçok kişi tarafından tercih edilir. Sadece nemlendiricilerin veya renklendiricilerin ulaşamadığı noktalara ulaşan serum ürünü bu bakımdan etkili bir kullanım sağlar. Özellikle göz etrafı ve göz altı problemleri için kullanılan Lancome Absolue serum ürünü sağlıklı ve etkili bir yenilenme sağlar. Göz konturunda yaş ilerlemesi sebebiyle oluşan kırışık ve solgun görüntüyü de yok eden Lancome göz serumu ürünü bu sayede daha genç ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Ayrıca ürün, 3614272284593 koduyla online satış noktalarından temin edilebilir. Siz de daha canlı ve parlak cilt yapısına sahip olmak ve cildinizdeki kırışıklıkları etkili bir şekilde yok etmek için ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün özelliklerini detaylı olarak inceledikten sonra ihtiyacınıza uygun olduğuna karar verirseniz satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Lancome Absolue Yeux Göz Bakım Serumu Avantajları

Lancome Absolue Yeux Göz Bakım Serumu Avantajları

Ürün göz çevresinde son derece etkilidir. Ürünün kullanılmaya başlanması ve kullanımın düzenli ve ölçülü bir şekilde devam etmesi durumunda göz çevreniz daha parlak ve aydınlık bir görünüme kavuşur. Ayrıca burada oluşan lekelerin giderilmesi ve çökmelerin yok olmasıyla pürüzsüz ve genç bir görünüme sahip olmak mümkün olur. Bu doğrultuda Lancome Absolue Yeux cilt yenilemeye yardımcı göz bakım serumu 15 ml kullananlar daha parlak bir cilde ve genç bir görünüme kavuşurlar. Düzenli kullanımda fayda sağlayan serumu her sabah ve akşam göz bakımı için kullandığınız ürünün altına uygulayabilirsiniz. Lancome Absolue Yeux cilt yenilemeye yardımcı göz bakım serumu 15 ml yorumları da dikkate alındığında ürünü tercih ederek siz de hem parlak hem gergin hem de sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Lancome Absolue Yeux Göz Bakım Serumu Fiyatı

Lancome Absolue Yeux Göz Bakım Serumu Fiyatı

Cilt yenilemeye yardımcı olan serum ürünü diğer kozmetik ürünlerle birlikte rahatlıkla kullanılabilir. Önemli ölçüde iyileştirme sağlayan ürün uygun fiyat avantajıyla da dikkat çeker. Markası, kalitesi ve etkili olduğu cilt bakımı göz önüne alındığında ürün, her bütçeye hitap eden özellikleriyle öne çıkar. Bu doğrultuda Lancome Absolue Yeux cilt yenilemeye yardımcı göz bakım serumu 15 ml fiyatı uygun bir aralıkta tutulur. Bu sayede ürüne bütçenizi aşmadan sahip olabilir, bakım rutinine ekleyebilirsiniz. Düzenli olarak uygulama yaparak ürünün faydalarından yararlanabilirsiniz. Ürünle ilgili öğrenmek istediğiniz detaylar varsa Lancome Absolue Yeux cilt yenilemeye yardımcı göz bakım serumu 15 ml satın almak isterseniz Trendyol’dan kolay bir şekilde ve uygun fiyat avantajlarıyla işlemi tamamlayabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan kısa süre sonra kullanmaya başlayarak faydalarından yararlanabilirsiniz.