7
Güneş Sonrası Ürünü kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil 150 ml - Vücut Için Güneş Sonrası Yağ 150 ml

939,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.110 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.210,42 TL1.138,21 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil 150 ml - Vücut Için Güneş Sonrası Yağ 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vücut için Güneş Sonrası Yağ Altın rengi bronzluğunuzun daha uzun sürmesini ister miydiniz? Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil bronzluğunuzu 1 AYA KADAR uzatır ve güneşe maruz kalan cildi anında yatıştırır. Bronzluğu Aktive Eden Kompleks(TAC) altın rengi, eşit ve uzun ömürlü bir bronzluk için melanin üretimini yoğunlaştırır. Yatıştırıcı güneş sonrası yağ, cildinizin güneşe maruz kaldıktan sonra doğal iyileşme sürecine yardımcı olmak için rahatlatıcı ve nemlendirici kompleksler içerir. Soyulma riskini azaltır ve cildi saten gibi pürüzsüz görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Altı farklı doğal kaynaklı yağ ile zenginleştirilmiş güzelleştirici yağ, cildinizde anında emilir, cildin esnek ve nemli kalmasını sağlar. Ciltte yoğun ve kalıcı rahatlık hissi oluşturur. Parıldayan dokusu, ışıltılı altın rengi bir bronzluk ortaya çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver