Lancaster Sun Beauty Satin Sheen Oil Fast Tanspf 30 150 ml

271,01 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lancaster Sun Beauty Satin Sheen Oil Fast Tanspf 30 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtatarakcom Satıcı Ünvanı: FAMER KOZMETİK BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385062778818609 Vergi Kimlik Numarası: 3850627788
    Bu ürün Tahtatarakcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Lancaster Satin Sheen Oil Fast Tan SPF 30 güneş korumasında Yeni Bir Dönem başlatıyor. UVB ve UVA filtrelerinin ötesinde, INFRARED TEKNOLOJİ Kızılötesi ışınlara karşı koruma sağlıyor. I NFRARED (Kızılötesi) : ışık spekrumunun en geniş bölümünü oluşturur. Lancaster Güneş Uzmanı Infrared ışınlarının cilt kalitesi üzerindeki olumsuz etkileri bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bunlar
  • Ciltte elastikiyet kaybı Serbest Radikaller Cilt DNA hasarı UVA ve UVB filtrelerinin yüksek oranda foto dayanıklı etkili birleşimi özel Yeni Infrared KORUMASI** İle eşsiz ikili koruma sistemi: 3 fiziksel yansıtıcı (yakut tozu, titanyum dioksit, Sedefli Timiron Pigment) ile IR yansıtır ve nötralize eder. UV ışınlarından kaynaklanan serbest radikalleri Özel Anti-oksidan Kompleksi* ile IR ışınlarından kaynaklanan serbest radikalleri (Vit E ve Vit C türevi) nötralize eder. Yoğun oranda Bronzluğu Aktive Eden Kompleks*:Heliotan (Amino asitler,elementler ve mineraller açısından zengin), Biotening (Tatlı portakal özü) ve Buriti yağı Spray ve hafif yapıdaki bronzlaştırıcı yağ (yüksek dereceli güneş koruması ). Lancaster Satin Sheen Oil Fast Tan SPF 30 daha iyi koruma ile cilt güzelliğiniz saklanır. Vücut yoğun şekilde beslenir, altın renkli bronzluğa kavuşur ve esneklik kazanır. Cilt güzel görünür. Daha hızlı, derinlemesine ve kusursuz bronzluk sağlamaktadır. Ürün Kullanımı Güneşe çıkmadan önce tüm vücudunuza uygulayınız. Az miktarda uygulama koruma seviyesini azaltacaktır. Korumayı sürdürmek için, yüzdükten ve kurulandıktan sonra veya uzun süre güneşte kaldığınızda, uygulamayı sıklıkla tekrarlayınız. Ürün Avantajları Günlük kullanım için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
Geri Bildirim Ver