Lamy T10 Mürekkep Kartuşu 5'li Kutu Mor

138 TL
(27,60 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
160,20 TL138 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lamy T10 Mürekkep Kartuşu 5'li Kutu Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kalemkutusu Satıcı Ünvanı: CUMHUR CENK KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4487240249400019 Vergi Kimlik Numarası: 5260070575
    Bu ürün kalemkutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: *Renk: Mor *Ebat: 68 mm x 7 mm *Silindirik formda *3 gram ağırlıktadır *Bir kutuda 5 kartuş yer alır *Yarı şeffaf akrilik gövde yapısına sahiptir *Mürekkep seviyesini görmenize olanak tanır *Dolma kalem kartuş yuvalarına itilerek kullanılır *Akma, sızdırma ve kuruma yapmayan akılcı tasarım *Temiz, pratik, hızlı ve güvenli kullanım özellikleri sunar *Hızlı kuruyan mürekkep formu ile arşiv kalitesinde yazım *Isı, ışık ve nemden etkilenmeyen pigment yapısına sahiptir *Lamy 2000 dışındaki tüm Lamy dolma kalemler ile uyumludur *130 yılı aşan üstün Alman Lamy kalite, deneyim ve güvencesiyle sunulur Lamy T10 Mor Dolma Kalem Kartuşu, yüksek kalite, üstün dizayn ve ekonomik fiyatı bir arada sunan bir ürün. Bu kartuşlar temiz, pratik, hızlı ve güvenli kullanım özellikleri sunan ürünlerdir. Dolma kalemleriniz için oldukça kullanışlı olan bu gereçler sayesinde tek damla mürekkep damlatmadan, çok daha kaliteli yazımlar elde edebilirsiniz. Yoğun ve canlı mor tondaki mürekkep pigmentlerine sahip bu dolma kalem kartuşları, 68 mm x 7 mm boyutlara sahiptir ve 3 gram ağırlıktadır. Akrilik yarı şeffaf tüplerde bulunurlar. Bu sayede bu ürünlerin içeriğini rahatça görebilir, mürekkep seviyesini rahatlıkla takip edebilirsiniz. Dolma kalem kartuş yuvalarına itilerek kullanılan bu ürünler, akma, sızdırma ve kuruma yapmayan akılcı tasarıma sahiptir. Hızlı kuruyan mürekkep formu ile arşiv kalitesinde yazılar sunan bu dolma kalem kartuşu, ısı, ışık ve nemden etkilenmeyen pigment yapısına sahiptir. Bu sayede kişisel notlarınız, günlükleriniz ve hatta en önemli imzalarınız güvence altındadır. 130 yılı aşan üstün Alman Lamy kalite, deneyim ve güvencesiyle 5’li ekonomik karton kutu ambalaj içerisinde satışa sunulan Lamy T10 Mor Dolma Kalem Kartuşu, ekonomik fiyatı ve pratik kullanım şekliyle ön plana çıkıyor. Daha pek çok marka, model, kullanım amacı, kapasite, renk ve tasarımda dolma kalem kartuşu, kalem yedeği, refil ve mürekkep ürününe uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz en büyük endüstriyel ofis tedarikçiniz ofisostim.com, tek tıkla tüm siparişlerinizi kapınıza kadar ulaştırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mürekkep Kartuşu
Geri Bildirim Ver