Lamazihome Kadife 7 Parça Siyah Damat Fransız Güpür Sandıklı Seccade Takımı Bohça Seti

1.089 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 70 x 120
70 x 120
70 x 120
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.089 TL

Ürün Bilgileri

Lamazihome Kadife 7 Parça Siyah Damat Fransız Güpür Sandıklı Seccade Takımı Bohça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KASPAR AVM Satıcı Ünvanı: KASPAR TEKSTİL TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT GIDA TARIM HAYVANCILIK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0527047351700012 Vergi Kimlik Numarası: 5270473517
    Bu ürün KASPAR AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 parça sandıklı seccade takımı
  • 1-Kadife kaplı son derece özenli ve sağlam sandık 2-Kadife seccade 70*120 cm 3-Kadife bohça 100*100 cm 4-Kadife kur an ı kerim kılıfı 5-Güpürlü havlu 6-Tesbih 7-Yasin i şerif

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Siyah
  • Taban Pamuk
Geri Bildirim Ver

Lamazihome Kadife 7 Parça Siyah Damat Fransız Güpür Sandıklı Seccade Takımı Bohça Seti

İslam inancının gereği olan namaz ibadeti için temiz bir alana gerek duyulur. Alanın temiz olması için özellikle seccade kullanımına önem verilir. Oval tasarıma sahip seccadeler sade ve dini motifleri içerir. Lamazihome kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımı oval şekli ve pamuktan üretilmesi kullanım kolaylığı sağlar. Çeyiz alışverişlerinde önemli yeri olan model, figürlü tasarıma sahiptir. Namaz öncesi alınan abdestte gerekli olan havlu, bohça setinde de yer alır. Sade ve yumuşak dokusuyla dikkat çeker. Namaz kılarken yanınızda taşıyabileceğiniz boyutuyla dikkat çeker. Namaz sonrası dua edebileceğiniz Yasin-i Şerif ve tespih de set içerisinde bulunur. Siz de kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımını hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • Sade ve şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Pamuklu kumaş

Kaliteli Lamazihome Kadife Seccade Takımı Bohça Seti

Kaliteli Lamazihome Kadife Seccade Takımı Bohça Seti

Evliliğin ilk adımında gerekli olan çeyiz alışverişin vazgeçilmez ürünlerin başında Fransız güpürlü seccade takımları gelir. Set içerisinde kadife kaplı sandık, tespih, seccade, Kuran-ı Kerim kılıfı, güpürlü havlu ve bohça bulunur. Bunlar ev yaşamında takım halinde ya da ayrı şekilde kullanabilir. Bohça içerisinde getirilen ürünlerin her biri sade ve şık tasarımıyla dikkat çeker. İnce işçilikle üretilen bu tasarımlar, namazın temiz bir ortamda kılınmasına olanak tanır. Ayrıca evde bulunan Kuran-ı Kerimi kılıfa koyarak uygun bir yerde muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede Kuran’ın zamanla yıpranmasının önüne geçebilirsiniz. Lamazihome kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımı bohça setinde kullanılan güpürler ürünlere estetik bir görünüm kazandırır. Kadife kumaşı yumuşak ve rahat kullanım imkanı sağlar. Siz de herkesin zevkine ve bütçesine hitap eden bu ürünü sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Lamazihome Fransız Güpürlü Seccade Takımı

Beğeni Toplayan Lamazihome Fransız Güpürlü Seccade Takımı

Nişan ve düğün için yapılan çeyiz alışverişinde damatlar için özel eşyalar hazırlanır. Bunlardan biri de seccade takımlarıdır. Fransız güpür sandıklı seccade takımı saçaksız tasarımı ve kadife kumaşıyla müşterilerin beğenisini kazanır. İçerisinde bulunan 7 parçada kaliteli malzemeden üretilir. Dayanıklı malzemesi uzun süre canlılığını ve parlaklığını ilk günkü gibi korur. Yıkanabilir oluşu ile pratik kullanım sağlar. Çamaşır makinesinde ya da elde doğal deterjan ile yıkayabilirsiniz. Ağır kimyasallar kullanılmaması tavsiye edilir. Lamazihome kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımı bohça seti ASEL0724 koduyla ürünü bulabilirsiniz. Ürün hakkındaki diğer bilgileri Lamazihome kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımı bohça seti kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Önceden bu bohça setini satın alıp kullananlar, tecrübelerini değerlendirme ve yorumlar sayesinde diğer müşterilere aktarır.

Her Bütçeye Uygun Lamazihome Kadife 7 Parçalı Bohça Seti

Her Bütçeye Uygun Lamazihome Kadife 7 Parçalı Bohça Seti

Lamazihome kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımı bohça seti fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Müşterilerin zevkine ve bütçesine hitap eden setin içerisinde bulunan her bir ürün kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilir. Kadife kumaş, tasarım, rengi ve 7 parçadan oluşması fiyatlandırmada etkili rol oynar. Namaz ibadeti için gerekli olan bütün malzemeleri tek bir üründe bulabilirsiniz. Öncesinde ve sonrasında yapacağınız dualar için Yasin-i Şerif’te bulunur. Seccade makine halısı şeklinde üretilir. Bu da kullanımını kolaylaştırır. Yumuşak yapısı sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bohça seti hakkındaki diğer bilgileri Lamazihome kadife 7 parça siyah damat Fransız güpür sandıklı seccade takımı bohça seti yorumları ile öğrenebilirsiniz. Siz de aklınızdaki soru işaretleri gidermek için Trendyol’dan yorumları inceleyebilir, uygun fiyata bu ürünü satın alabilirsiniz.