LALEZEN Ingiliz Karbonatı 1kg - Sodyum Bikarbonat - Sodium Bicarbonate

175,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LALEZEN Ingiliz Karbonatı 1kg - Sodyum Bikarbonat - Sodium Bicarbonate

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LALEZEN Satıcı Ünvanı: ZELİHA DEMİRDELEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3417700198000001 Vergi Kimlik Numarası: 2840344034
    Bu ürün LALEZEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ingiliz karbonatı 1kg gr - Sodyum bikarbonat - Sodium bicarbonate - Ingiliz karbonat
Geri Bildirim Ver

Lalezen İngiliz Karbonatı 1 kg - Sodyum Bikarbonat - Sodium Bicarbonate - İngiliz Karbonat

İngiliz karbonatı birbirinden farklı yiyeceklerin içerisinde kullanılabilen bir özellik gösterir. Aynı zamanda zayıflatıcı etkiye sahip olduğundan su ile rahatlıkla tüketilebilir. Lalezen İngiliz karbonatı 1 kg - sodyum bikarbonat - sodium bicarbonate - İngiliz karbonat vücudun asidik oranının dengelenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda mide asidinin arttığı dönemlerde yanma ve ekşime gibi durumları önlemek amacıyla tercih edilir. Bununla birlikte bağışıklık sistemini güçlendiren bir etkisi bulunur. Katkı maddesi bulundurmayan, temiz içeriğe sahip bu ürün ihtiyaç halinde her zaman rahatlıkla kullanılabilir. Böylelikle sağlıklı ve güvenli tüketim ihtiyacının karşılanmasında büyük rol oynar. Siz de pek çok faydası olan bu karbonatı evinizde bulundurabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan toz yapısı sayesinde kilo vermek için ya da hastalıklara karşı direnç kazanabilmek için tercih edebilirsiniz.

  • Metabolizma hızlandırıcı etki
  • Toksinlerden arındırır
  • Alkali dengeyi korur

Metabolizmayı Hızlandıran Lalezen İngiliz Karbonatı

Metabolizmayı Hızlandıran Lalezen İngiliz Karbonatı

Karbonatın birbirinden farklı avantajları ve vücuda sağladığı faydalar vardır. Özellikle metabolizmayı hızlandıran etkisi ile sindirim sistemine destek olur. Bu sayede müşteriler mide ve bağırsak gibi problemlerinde bu üründen faydalanabilirler. Lalezen tarafından satışa sunulan İngiliz karbonatı sodyum bikarbonat metabolizmayı hızlandırır. Aynı zamanda kilo verme sürecinde de müşterilere destek olur. Kilo vermeyi hızlandıran bu ürün sayesinde ideal ölçülerinize ulaşabilir; yağların yakımını artırarak kas kütlesinde oluşabilecek kaybı önleyebilirsiniz. Spor sonrasında da tüketerek ağrıların önüne geçebilirsiniz. Kas ve eklem ağrılarında da etkili olan bu ürün zayıflama sırasında size destek olur. Beslenme ihtiyacınıza da katkıda bulunduğundan gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Siz de metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip olan bu ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede hayalinizdeki kiloya daha sağlıklı bir şekilde ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz.

Toksinlerden Arındıran Lalezen İngiliz Karbonatı

Toksinlerden Arındıran Lalezen İngiliz Karbonatı

İngiliz karbonatı toksinlerden arındırıcı özelliği ile bilinir. Kanserli hücrelerin üzerinde etkili olan bu ürün oldukça sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. Aynı zamanda saç bakımında da sıklıkla kullanılır. Saç sağlığını destekleyen yapısı sayesinde derinize işler ve buradaki onarıcı etkisi ile saçlarınızın uzama sürecine katkıda bulunur. Bu sayede saçlara dolgunluk ve parlaklık kazandırır. İdrar yollarında oluşan enfeksiyonların temizlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte herhangi bir yanma durumuna karşı çözüm sunar. Dişler üzerinde de etkisi oldukça yüksektir. Sabahları dişinizi fırçalarken karbonat kullanabilir ve bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Lalezen İngiliz karbonatı 1 kg - sodyum bikarbonat - sodium bicarbonate - İngiliz karbonat fiyatını inceleyerek bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylelikle avantajlardan faydalanabilir ve ekonomik bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz. Toksinlerden arındırıcı etkisi sayesinde de birbirinden farklı tedaviler için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Müşteri Yorumlarıyla Lalezen İngiliz Karbonatı

Müşteri Yorumlarıyla Lalezen İngiliz Karbonatı

Lalezen tarafından üretilen İngiliz karbonatı 1 kg halinde satışa sunulur. Uzun süreli saklama imkanı sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cilt bakımında etkili olan bu ürün siyah noktaların temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda sivilce tedavi sürecinde de kullanılabilir. Cildinizin parlamasına yardımcı olan bu ürün antialerjik bir yapıya sahiptir. Bu sayede tüm cilt tiplerine uyum sağlar. Kuruluğun önüne geçerek cildin gereksinim duyduğu nemi geri kazandırır. Böylelikle sağlıklı ve parlak bir cilde ulaşabilirsiniz. Deneyim sahibi müşterilerin yapmış olduğu Lalezen İngiliz karbonatı 1 kg - sodyum bikarbonat - sodium bicarbonate - İngiliz karbonat yorumlarını incelerseniz sonuçtan oldukça memnun kaldıklarını görebilir, daha fazla merak ettiğiniz detaylara da ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı tedavi sürecinde kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir, farklı deneyimlere ait yorumları okuduktan sonra dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.