Lacoste Lacoste Touch Of Pink Edt 90 Ml Kadın Parfüm

2.450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lacoste Lacoste Touch Of Pink Edt 90 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BESTPERFUME Satıcı Ünvanı: ONUR ÇENGEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2197773743000001 Vergi Kimlik Numarası: 2420367577
    Bu ürün BESTPERFUME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadınlar için şık, hafif ve çekici bir parfüm. Sizi enerji, kadınsılık ve şehvet ile sarar. Üst notalarda portakal, kişniş yaprağı, kakule
  • Orta notalarda yasemin, menekşe yaprağı ve havuç çekirdeği Alt notalarda ise sandal ağacı, misk ve bir miktar vanilya kullanılmıştır. Gündüz ve günlük kullanım için mükemmeldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 90 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lacoste 737052191324 Touch Of Pink Edt 90 ml Kadın Parfüm

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfüm kokusuyla dikkatleri üzerine çekmekten hoşlanan kişilerin tercih edebileceği bir üründür. Hoş ve hafif bir aromaya sahip olan parfüm, gün boyu temiz kokmanızı sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu koku, günlük kullanıma uygundur. Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfüm son derece şık ve dikkat çekici bir ambalaj sahiptir. Bu özel ambalaj parfümün uzun süre güvenle muhafaza edilmesini sağlar. Sprey ağız tasarımı sayesinde ürünün uygulanmasını da kolaylaştırır. Böylelikle parfüm tek bir noktaya toplanmaz. Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfümünün genel özellikleri şunlardır:

  • Miktar: 90 ml
  • Tür: EDT
  • Cinsiyet: Kadın

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 Ml Kadın Parfümün İçeriği Nedir?

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 Ml Kadın Parfümün İçeriği Nedir?

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfüm son derece geniş bir içerik listesi sahiptir. Katmanlı bir tasarıma sahip olan kokuyu temiz ve çiçeksi olarak tanımlamak mümkündür. Parfümün başlangıç notalarını portakal, kişniş yaprağı ve kakuleden oluşturur. Bu hoş baharatlı başlangıcın ardından kalp notalarında yasemin, menekşe yaprağı ve havuç çekirdeği kokuları yer alır. Bu çiçeksi notalar ürüne ferahlık katar. Parfümün dip notalarında ise sandal ağacı, misk ve vanilya kokuları yer alır. Bu aromatik dokunuş parfümü tekdüze olmaktan uzaklaştırır. Ürün özel formülü sayesinde oldukça geniş uygulama alanına sahiptir. Parfümü hem teninize hem de giysilerinizin üzerine uygulayabilirsiniz.

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 Ml Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 Ml Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfüm oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Temiz ve çekici bir kokuya sahip olmak isteyen tüm kadınlar bu ürünü kullanabilir. Ürün tüm yaş gruplarına hitap eder. Hem gençler hem de yetişkinler bu parfümü keyifle kullanabilir. Lacoste Touch Of Pink 90 ml parfüm tek bir parfüm kullanmaktan hoşlanan kişiler tarafından da tercih edebilir. Ürünün ferah çiçeksi aroması yaz kış kullanıma uygundur. Lacoste Touch Of Pink genel beğeniye uygun bir kokudur. Bu hoş parfümü sevdiklerinize doğum günü ve yılbaşı gibi özel zamanlar hediye edebilirsiniz. Ürün tüm cilt tiplerine uygundur. Kuru, yağı ve hassas cilt tipine sahip kişiler herhangi bir endişe yaşamadan bu parfümü kullanabilir.

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 Ml Kadın Parfümü Kalıcı Kokusu

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 Ml Kadın Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfümü oldukça öyle bir içeriğe sahiptir. Yüksek yoğunluklu formülasyonu sayesinde bu ürünün kokusu oldukça kalıcıdır. EDT formundaki parfüm %5 ila 15 arasında bir esans oranına sahiptir. Bu yoğunluk parfümün 4 saate kadar kalıcılık sağlamasına imkân tanır. Bu sürenin sonunda parfümün kokusu tamamen yok olmaz. Ancak ilk uygulandığı andaki yoğunluğu kaybolur. Daha hissedilir parfüm kokularından hoşlanan kişiler ürünün kalıcılığını arttırmak için parfümü zaman zaman yenileyebilir. Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfümün günlük kullanım miktarıyla ilgili bilenen bir kısıtlama bulunmaz. Kokunun azaldığını düşündüğünüz anda ürünü az miktarda uygulayarak etkinliğini arttırabilirsiniz. Dilerseniz Lacoste Touch Of Pink EDT 90 ml kadın parfüm yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların kalitesi ev kalıcılığı hakkındaki değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de bu hoş kokuyu kullanmak isterseniz Lacoste Touch Of Pink’i Trendyol güvencesiyle uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.