Lacoste Eau De Lacoste Blanc Edt 100ml Erkek Parfüm

1.582,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lacoste Eau De Lacoste Blanc Edt 100ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır *Paketi açılmamış, ithalatıçı firmanın etiketi üzerindedir *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lacoste Blanc Edt 100 Ml Erkek Parfüm

Temiz ve güzel kokmak herkesin önemsediği bir bakım türüdür. Bu sebeple kadınların ve erkeklerin sıkça kullandığı ürünlerden biri de parfümlerdir. Lacoste markasına ait parfümler ise bu alanda oldukça tercih edilen seçenekler arasındadır. Özgün ve kalıcı kokuları sayesinde popüler olan bu parfümlerin şişe formları da oldukça şıktır. Erkek parfümlerinin kendini belli eden ve kişi ile bütünleşen kokuları, Lacoste’un özel içerikleri sayesinde bir üst noktaya taşınır. Bu özel kokuların içerisinde yer alan Lacoste Blanc edt 100 ml erkek parfüm, benzersiz esansı ile ön plana çıkar. Tam adı Lacoste Eau De L.12.12 Blanc Edt olan bu parfümün kodu, Rene Lacoste’un 1927 yılında ilk polo gömleği ürettiğinde ona verdiği L.12.12 kodundan ilham alınarak oluşturulur.

  • EDT özelliğiyle uzun süreli etki
  • Şık ve modern tasarım
  • Odunsu ve aromatik koku

Odunsu Kokusuyla İlgi Gören Lacoste Blanc Edt

Odunsu Kokusuyla İlgi Gören Lacoste Blanc Edt

Blanc edt 100 ml erkek parfüm çeşidi, odunsu aromatik koku ailesinde sınıflandırılır. Her parfümde olduğu gibi alt, orta ve üst notaları bulunur. Bu notalar parfümün karakteristik kokusunu, kalıcılığını ve yoğunluğunu belirlemede büyük rol oynar. Parfümlerde üst nota, başlangıç notası olup yaklaşık dört ile beş dakika arasında etki gösterir. Blanc kokusunda üst nota biberiye, kakule ve greyfurt içerir. Biberiye ve kakule ile maskülen koku açılışı yapılırken greyfurt sayesinde fresh bir hava yakalanır. Orta nota, kalp nota olarak da adlandırılır ve parfümün esas kokusunun etkin olduğu kısımdır. Blanc kokusunun orta notasında ylang ylang ve sümbülteber bulunur. Alt yani dip notada ise virjinya sediri, deri, süet ve vetiver bulunur. Parfümün tene yerleşmesi ve orta notanın kaybolması sonucu oldukça kalıcı esanslardan oluşan bu koku kalır.

Uzun Süre Kalıcılık Gösteren Lacoste Blanc Edt

Uzun Süre Kalıcılık Gösteren Lacoste Blanc Edt

Kokuların kalıcılıkları EDP, EDT ve EDC olarak sınıflandırılır. Lacoste parfüm erkek kategorisinde oluşturduğu Blanc kokusunu EDT şekilde tasarlar. EDT formundaki kokular, günlük kullanıma oldukça uygun olur ve müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. Kalıcılıkları orta seviyede olan bu kokuların dört mevsim kullanılabilen çeşitli yoğunluklara sahip olması da bir başka tercih sebebidir. Doğal özler ve sentetik aromalar içeren EDT’ler, özellikle gündüz ve yaz kokuları olarak ön plana çıkar. Blanc kokusu da bunlardan biridir. EDT olmasının yanı sıra, içerdiği esanslar da kalıcılığı ve baskınlığı konusunda etkilidir. Orta notasında yer alan ylang ylang ve sümbülteber esansları, kendini belli eden kokulardır. Dip notada yer alan deri, süet, virjinya sediri ve vetiver kokuları da uzun süre etkili olan esanslar arasındadır ve Blanc serisini maskülen bir havaya büründürür.

Lacoste Blanc Edt 100 Ml Erkek Parfüm Yorumları

Lacoste Blanc Edt 100 Ml Erkek Parfüm Yorumları

100 ml ürün hacmine sahip olan Lacoste erkek parfüm yorumlarına göz atarak parfüm hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kokuları etkileyen özellikler kalıcılıkları, içerikleri ve notaları olsa da her koku her tende aynı etkiyi bırakmaz. Ten renginiz ve hoşlandığınız kokular çerçevesinde parfüm seçimi yapabilirsiniz. Bu seçim için ürün altında yer alan gerçek müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz. Yaz ve kış aylarına uygun üretilen Lacoste Blanc, oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilir. Uygun fiyatlı alışverişi ilke edinen Trendyol’da Lacoste parfüm erkek fiyat aralığına göz atabilirsiniz. Bu fiyatlar dönemsel olarak değişiklik gösterebilir ve farklı tedarikçilerde farklı fiyatlarda satışa sunulabilir. Aromatik ve odunsu notalara sahip olan bu maskülen kokuyu uygun fiyatlar üzerinden edinerek keyifli bir müşteri deneyimi elde edebilirsiniz.