LAÇO Harry Potter 250 Parça Puzzle

91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
94,05 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LAÇO Harry Potter 250 Parça Puzzle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry Potter 250 Parça Puzzle Her parça tektir , mükemmel bir şekilde yerine oturur. Özel pürüzlü yüzeyi sayesinde parlama yapmaz ,gözün daha az yorulmasını sağlar. El ve göz koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olur. İnce motor ve kaba motor becerilerini geliştirir. Problem çözme yeteneğini geliştirir. Şekil tanıma ve görsel hafızayı geliştirir. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 8681689375652 Item No : HP7565 Kutu Ölçüleri : 29 x 23,5 x 4,5 cm. Desi Değeri: 1

Ürün Özellikleri

  • Materyal Karton
  • Parça Sayısı 100-500
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Laço Harry Potter 250 Parça Puzzle

Puzzle; birçok insan için güzel zaman geçirici hobidir. Bazıları için de uzun uğraşlar gerektiren zor bir aktivite özelliği taşır. Bu aşamada önemli olan husus ilgi alanlarıdır. Eğlendirici görevi olan Laço Harry Potter 250 parça puzzle; parça sayısı olarak gayet ideal bir orana sahiptir. Dünya genelinde kitapları ve filmleri olan Harry Potter serisinin puzzle haline getirilmesi, harika bir şekilde düşünülen fikirdir. Zihin açıcı özelliğinin olması sayesinde çocuklar bol parçalı puzzle birleştirmelerini keyifle yaparlar. Harry Potter’in kitabını okuyanlar ya da film serilerini izleyenlerin bu seçeneği yaparken, anlatılan hikayeye ait anıları da tazelemiş olurlar. Parçaların pürüzsüz özellik taşıması sayesinde ışıklı ortamlarda parlama yapması engellenir. Bu sayede ışıklardan dolayı insan gözünün yorulmasının önüne geçilir.

  • Zihin açıcı
  • Pürüzsüz tasarım
  • Eğlendirici yapı

Pratik Laço Harry Potter 250 Puzzle Yapım Aşaması

Pratik Laço Harry Potter 250 Puzzle Yapım Aşaması

Puzzle yapılırken iki çeşit yöntem bulunur. Bu yöntemlerden birisi küçük yapılı parçaların düşünerek ve görerek yapılmasıdır. İkincisi ise büyük parçaların tahminlere göre yapılıyor olmasıdır. Genel anlamda puzzle yapmak düşünüldüğü gibi kolay olmayabilir. Aynı renkli ve desenli parçaların büyük resim içerisinde yerleşimini yapmak zeka gerektiren bir olaydır. Harry Potter 250 parça puzzle modelinde de öncelikli olarak köşe bölgelerinin yerleşiminin yapılması önerilir. Bu durum ilerleme açısından hızlı olmayı beraberinde getirir. Ürünü tek seferde aceleci olarak bitirmek aslında heyecanın da son bulması anlamına gelir. Tek başınıza hiç kimsenin yardımı olmadan puzzle tamamlamak son derece eğlenceli ve zekayı devreye sokan durumdur. Puzzle oynanmaya başlanmadan önce ürün; mutlaka düz ve sert bir zemin üzerine yerleştirilmelidir. Yumuşak ve eğri zeminde yapılacak puzzle parçaları kayma yapmasından dolayı karışıklığa neden olabilir.

Keyifli Laço Harry Potter Puzzle Deneyimi

Keyifli Laço Harry Potter Puzzle Deneyimi

Puzzle yapmak, aslında sanılanın aksine sabır ve tam anlamıyla konsantre gerektiren bir uğraştır. Parçaları birleştirmede acele eden kişiler mutlaka deneme yanılma aşamasına gider. Bu da bir süre sonra sıkılmaya neden olur. Laço Harry Potter 250 parça puzzle yorumları arasında ürünün özgüven duygusunu geliştirdiğinden sıklıkla bahsedilir. Parçaların düzenli olarak dizilmesi kişinin problem çözme konusunda gelişmesine katkı sağlar. Düşünce olarak kişinin alternatifleri meydana getirebilme yetisini geliştirir. Renk ve desen farklılıkları olmayan parçaları doğru bir şekilde yerleştirmek, kişinin dikkat eksikliği problemi yaşamasının önüne geçer. Özellikle çocukların puzzle yaparken dikkatlerinin en üst seviyeye çıktığı görülür. Laço Harry Potter 250 parça puzzle kullananların şekil ve zemin algılarının fazlasıyla geliştiği görülür. Durumun böyle olması kişinin görsel hafızasının da sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlar.

Cazip Laço Potter 250 Parça Puzzle Fiyatı

Cazip Laço Potter 250 Parça Puzzle Fiyatı

Puzzle yapmak, her zaman için hafıza geliştiren ve son derece keyifli bir uğraştır. Eğlenceli vakit geçirmek uygun fiyatlara bu seçenek ile mümkün olur. Belli aralıklarla ve düzenli olarak yapılan puzzle, kişinin görsel hafızasının gelişiminde büyük rol alır. Aynı zamanda unutkanlık sıkıntıları yaşayan kişilerde de kurtarıcı görev görür. Laço Harry Potter 250 parça puzzle satın alan kişiler, çocukları ile birlikte muhteşem zaman geçirmeyi de başarırlar. Hem çocuklarının hem de kendilerinin düşünsel olarak gelişimlerine katkıda bulunurlar. Laço Harry Potter 250 parça puzzle fiyatı da son derece avantajlıdır. Siz de evlerinizden puzzle siparişini kolaylıkla vererek, çocuklarınız ile keyifli zaman geçirmenin farkına varabilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçeneğe Trendyol ayrıcalıkları ile son derece kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.