Lacinia Ayak ve Topuk Kremi 75 ml ve Limonlu Peeling 250 ml

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lacinia Ayak ve Topuk Kremi 75 ml ve Limonlu Peeling 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STARDUST Satıcı Ünvanı: TİA KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844076650900001 Vergi Kimlik Numarası: 8440766509
    Bu ürün STARDUST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lacinia ayak ve topuk kremi 75 ml
  • Düzenli kullanımda ayakları uzun süre nemlendirmeye, kuruluk problemi olan ayak derisini, çatlamış topukları ve nasırları hemen yumuşatarak rahatlatmaya, sert deri oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Çoraplarda ve diğer temas ettiği yerlerde leke bırakmaz. Sürekli kullanıma uygun olan bir ayak bakım kremidir, hiçbir yan etkisi yoktur. aşırı sorunlu ayaklarda gece yatmadan önce kremi uyguladıktan sonra pamuklu bir çorap giyilmesi ürünün etkisini hızlandırır.
  • Kullanım şekli: ayaklar yıkanıp kurulandıktan sonra temiz ayağın tamamına ve parmak aralarına masaj yapılarak uygulanır. Her uygulama sonrası temiz çorap giyilmesi tavsiye edilir.
  • Içindekiler: Aqua, petrolatum, glycerin, urea ,glycolic acid, cetearyl alcohol, stearic acid, sorbitol, ceteareth-20, potassium hydroxide, phenoxyethanol, ethyhexylglycerin, tocopheryl acetate (vitamin e), calendula officinalis (marigold) extract (aynısafa özü), lavandula angustifolia (lavander) oil (lavanta yağı), peg-40 hydrogenated castor oil, climbazole,bht
  • Lacinia limonlu scrub 250 ml
  • Kelime anlamı ovalamak, temizlemek olan scrub, cilt bakımımızın bir aşamasına verdiğimiz addır. Scrub, kıl dönmesi, batık, selülit, çatlak, ölü deriler gibi birçok problemi cildimizden uzaklaştırmak için yardımcımızdır. genellikle duşta ve masajda uyguladığımız scrublar, cildimizi ölü derilerden arındırır ve kan dolaşımımızı hızlandırır. Tüm bunların yanında sayısız olumlu etkisi bulunan scrublar, bu özelliğini içerisindeki bitkisel yağlar ve tuzlara borçludur. Özellikle topuk sertleşmelerinde olumlu etki yapmaktadır. Limon yağının zengin besleyici özelliği sayesinde cildinizden ölü derinin uzaklaştırılmasından sonra bakım yaparak pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.
  • Kullanımı: kullanmadan önce bir spatula yardımı ile karıştırınız. Az miktarda ürünü avucunuza alarak vücudunuza, el ve ayaklarınıza dairesel hareketlerle 5-6 dk. Masaj yapınız, daha sonra yıkayınız. Yüz ve çevresi için uygulama yapmayınız. Kullanmadan önce cildinizin küçük bir bölgesinde allerji testi yapınız.
  • Aktif içerik : citrus limon (lemon) peel (limon kabuğu), citrus limon (lemon) peel oil (limon yağı)
Geri Bildirim Ver