La Vesa Keratin Saç Spreyi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La Vesa Keratin Saç Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÖZELLİKLER
  • Hafif ve durulanmayan yapısı,gün boyu bakım etkisi sunar. Saç tellerine extra yumuşak ve parlak bir doku katar. Saçı ısı ile şekillendiricilerin zararlı etkenlerine karşı korur. Hızlı ve pratik şekillendirme imkanı sağlar. İçeriğinde bulunan özel koku sayesinde saçlarınız gün boyu güzel kokar. Saçı ağırlaştırmaz ve yağlı bir görünüm oluşturmaz. Paraben içermeyen yapısıyla saça zarar vermez. Elektriklenip kabaran saçlarını kontrol altına alır. Güneşin zararlı etkenlerine karşı korurken aynı zamanda saçlarınızı derinlemesine besler ve yumuşatır. Kremsi dokusuyla ipeksi bir görünüm sağlar. Tüm saç tipleri için uygundur. KULLANIM
  • Duştan sonra saçlarınızı kolay şekillendirmek ve ısılı saç şekillendiricilerin zararından korumak için her şekillendirme öncesinde kullanın. Gün içinde de saçlarınıza sinen kötü kokuları gidermek ve saçlarınızda parlak görünüm elde etmek için kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver